- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- 163
- Konu Sahibi BaharTezcan
-
aşkım aşkım sen kankasının etki alanına girmişsin.fantazilerini süslemiş beyninin.gerçekci ol.evlenseydinn bile onla aldatacakdın adamı.boşverrrr. yeni aşklara yelken aç benceee.kapısına kadar gidip açmıyorsa adam değilmiş zaten .senin dürüstlüğün kadar o aldattıgı kadınları sana söyleyebiliyormu sana...olsuuuun.bosverrr.Dün sevgilim beni terketti çok seviyodum onu nedeni ise rüyamda onun en yakın arkadaşı yani kankasıyla çıkıyordum. Bunu ona söyledim "Nediyosun sen!!!" dedi ve arkasına bakmadan gitti. Hattını değiştirmiş, evine gidiyorum kapısını açmıyor ya çok seviyodum neden böyle oldu. Allah kahretsin yaaa !
aşkım aşkım sen kankasının etki alanına girmişsin.fantazilerini süslemiş beyninin.gerçekci ol.evlenseydinn bile onla aldatacakdın adamı.boşverrrr. yeni aşklara yelken aç benceee.kapısına kadar gidip açmıyorsa adam değilmiş zaten .senin dürüstlüğün kadar o aldattıgı kadınları sana söyleyebiliyormu sana...olsuuuun.bosverrr.
nasıl bukadar enım konusabıldınız hayret dogrusu.aşkım aşkım sen kankasının etki alanına girmişsin.fantazilerini süslemiş beyninin.gerçekci ol.evlenseydinn bile onla aldatacakdın adamı.boşverrrr. yeni aşklara yelken aç benceee.kapısına kadar gidip açmıyorsa adam değilmiş zaten .senin dürüstlüğün kadar o aldattıgı kadınları sana söyleyebiliyormu sana...olsuuuun.bosverrr.
belkide bu konuda bi şüphesi varmıştır.sende rüyayı anlatınca şüpheleri dahada artmıştır.sen en iyisi kankasıyla konuş böyle bişey olmadıgını o anlatsın sana inanmıyorsa.
simdide sen benim kankamla ne konusuon diye baslamasin
beklerim yani-tatlicadiarzu-
Dün sevgilim beni terketti çok seviyodum onu nedeni ise rüyamda onun en yakın arkadaşı yani kankasıyla çıkıyordum. Bunu ona söyledim "Nediyosun sen!!!" dedi ve arkasına bakmadan gitti. Hattını değiştirmiş, evine gidiyorum kapısını açmıyor ya çok seviyodum neden böyle oldu. Allah kahretsin yaaa !
aşkım aşkım sen kankasının etki alanına girmişsin.fantazilerini süslemiş beyninin.gerçekci ol.evlenseydinn bile onla aldatacakdın adamı.boşverrrr. yeni aşklara yelken aç benceee.kapısına kadar gidip açmıyorsa adam değilmiş zaten .senin dürüstlüğün kadar o aldattıgı kadınları sana söyleyebiliyormu sana...olsuuuun.bosverrr.
ya birden konuyu okuyunca güldüm kusura bakma böle sebepmi olur ya eee bende rüyamda behlülü falan görüorum şimdi sevgilim benden ayrılcakmı behlülü gördüm die kaydirigubbakcemile3
ya birden konuyu okuyunca güldüm kusura bakma böle sebepmi olur ya eee bende rüyamda behlülü falan görüorum şimdi sevgilim benden ayrılcakmı behlülü gördüm die kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?