Yaaa kızlar çok kötüyümmmm

her rüyayı da anlatmamak gerek sonucu çıkıyor burdan =)
ona bahane olmuş gibii böyle saçma bi nedenden tlf kapattırılmaz ki

aşkım aşkım sen kankasının etki alanına girmişsin.fantazilerini süslemiş beyninin.gerçekci ol.evlenseydinn bile onla aldatacakdın adamı.boşverrrr. yeni aşklara yelken aç benceee.kapısına kadar gidip açmıyorsa adam değilmiş zaten .senin dürüstlüğün kadar o aldattıgı kadınları sana söyleyebiliyormu sana...olsuuuun.bosverrr.

Hönkk :1shok: vede zönk yani :bbo:
''Evlensen bile onla aldatacaktın adamı'' mı???
'' o aldattığı kadınları sana söyleyebiliyor mu'' mu??
Çok ilginç.. benneyaptımki
Tuhaf bi yorum oldu ama cidden tuhafıma gitti üstteki yorum.

bumu yani sirf bi ruya yuzundenmi terk etti seni
bu ne sacmalik. artik iliskiler pamuk ipligine bagli.
bencede diger arkadaslarinda dedigi gibi ayrilmak icin
bahane ariyormus ve ilk buldugu bahaneyide kullanmis

yada kafasi zaten cok bozuktu. o arkadasiyla kavga fln etmis olabilir
sende ustune onu soyleyince boyle tepki vermistir belkide

yinede hakli durumuna cikarmaz onu ama...

garip bi durum dogrusu

ee siz ruyanıza kadar herseyı sevgılınıze anlatırsanız olacagı budur hangı erkek boyle bısın soz konusu olmasını haz ederkı!.sızın bılıncaltınızın bu skeılde oldugunu dusunmusdur kı kankası daha agır basmısdır kı sızı bırakmısdır..

nasıl bukadar enım konusabıldınız hayret dogrusu.
resmen hakaret bu konu sahıbesıne...

belkide bu konuda bi şüphesi varmıştır.sende rüyayı anlatınca şüpheleri dahada artmıştır.sen en iyisi kankasıyla konuş böyle bişey olmadıgını o anlatsın sana inanmıyorsa.

belkide bu konuda bi şüphesi varmıştır.sende rüyayı anlatınca şüpheleri dahada artmıştır.sen en iyisi kankasıyla konuş böyle bişey olmadıgını o anlatsın sana inanmıyorsa.

simdide sen benim kankamla ne konusuon diye baslamasin
beklerim yani-tatlicadiarzu-

cok sebebp duydum da simdiye kadar en sacmasi da bu heralde.
ruya ayol gercek sandi herif heralde.
dengesiz midir nedir?
birak canim o seni arasin sen niye pesinden kosuyorsun,
hattini bile degistirmis yuh artik

pisikolojik sorunlarımı var onunn
rüya bu
belkide direk düşündügü şuydu
bu kız kankamı düşünüyoki rüyasına giriyo
ama baen gün içinde bir dakikanızı alan bir şeyi hiç aklınaza bile getirmessken
rüyanıza girebilir
erkenden yollarınızın ayrılması iyi olmuş bence :gitme:
öle bir i ile ömür geçmez

ya birden konuyu okuyunca güldüm kusura bakma böle sebepmi olur ya eee bende rüyamda behlülü falan görüorum şimdi sevgilim benden ayrılcakmı behlülü gördüm die kaydirigubbakcemile3

yasakkelime lmaz:

ya birden konuyu okuyunca güldüm kusura bakma böle sebepmi olur ya eee bende rüyamda behlülü falan görüorum şimdi sevgilim benden ayrılcakmı behlülü gördüm die kaydirigubbakcemile3

bende geçn şu deniz yıldızındaki
doktorun mıymıntı oglunu gördüm :1shok:
üstelikte onu öpüyodum yanak dudak arası bir yerini :1shok:
ayy ne alak dimii

bende behlülü çok görüyorum ya ama nası gördümü söelemyimm:jeyyar::jeyyar: bunn için insan sevdi insanı terk edermi yaa:1shok:

acaba sevgilin öle bişiler hissediyordu da sende rüyanı anlatınca oyüzdenmi ayrıldıki
yada bunu bahane etmiş olabilirmibilmiyorumkismile

tatlım eğer bir rüya yüzünden senden ayrılabiliyorsa yani pamuk ipliğine bağlıysa herşey ozaman bencee bırak böle kalsın herşey
ama tabi beim için böle demesi kolay sen sevdiğin için özlediğin için unutmak ne zordur bilirim
zaman herşeyin ilacı bitanem bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…