Yaaa kızlar çok kötüyümmmm

kankasına ilgi duyduğunuzu bu yüzden rüyanıza girdiğini yada böyle diyerek ağız aradığınızı düşünmüş olabilir.
konuşmaya bile gerk duymamış bu olaya sizce neden böyl bir tepki verdi. anlamaya çalışın ve boşyere üzülmeyin giden gitti.

bencede arkadaşla aynı fikirdeyim..

valla ben çogu kişiden farklı düşünüyorum tepkı vermekle cok haklı bahane falan aramamıs adam haklı yahu ne demek rıuanda kankanla cıkıyodum o sana ruyamda arkadasın xle cıkıyodum dese normalmı karsılarsınız valla benım ıcınde kavga sebebı bu ilişkının ciddıyetı nerde o zman akannehir

hadi canım!?sen ciddimisin?abicim adı üstünde rüya bu!!insan rüyasında ne göreceğine nasıl karar versin!!yuh artık!!rüya bu ya!!rüyalar anlamlı olsaydı veya istediğimiz gibi yonlendirebilseydik rüya tabiri de olmazdı?di mı?yok artık ya rüyana mı karıştı ya!!aklım almiyo..ya ben rüyamda kaç kere eski erkek arkadasımı gordum ohoooo hatta bı keresinde rüyamda hiç tanımadığım bı cocuk gormuştum asık olmuştum kaç gün etkisinden kurtulamamistim :)))) yaaa cidden yas kaç?abartmayın yahu bu kadar ne bu be rüyamı mı denetliycek!!yok artık!!!!

Ne erkekmis beee???boshayallersmile

Bir rüya yüzünden ayrilabiliyor demek?benneyaptımki

Bende birkere bizim bakkal niyazi efendinin oglunu görmüstüm rüyamda...iyki benim herife anlatmadim-tatlicadiarzu-

Ne erkekmis beee???boshayallersmile

Bir rüya yüzünden ayrilabiliyor demek?benneyaptımki

Bende birkere bizim bakkal niyazi efendinin oglunu görmüstüm rüyamda...iyki benim herife anlatmadim-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

rüya yüzünden ayrılan erkek-tatlicadiarzu- saçma yani. ayrılmaya bahane arıomuşş seninkii

Ben de çoğunluk gibi, ''ayrılmaya bahane arıyormuş'' diycem..
Bir de ''daha çocukmuş'' diycem.

Son olarak da ''boşver salla'' diycemm:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

rüya yüzünden ayrılan erkek-tatlicadiarzu- saçma yani. ayrılmaya bahane arıomuşş seninkii

Ben de çoğunluk gibi, ''ayrılmaya bahane arıyormuş'' diycem..
Bir de ''daha çocukmuş'' diycem.

Son olarak da ''boşver salla'' diycemm:)

Ya ayrilmak icin bahane ariyordur cogunlugun dedigi gibi...

Yada öyle kompleksliki bir rüyayi bile kendine yediremedi adamcagiz

bende rüyamda sevgilimin kuzenini bana saldırırken görmüştüm ben çığlık atıyordum aşkım kurtar diye..bu rüyayı anlattığımda yaaa öyle mi yaa gibi kıskançlık belirtileri gösterdi..ama sırf bu yüzden ayrılması tuhaf...bilinçaltında varmış falan derse o da sana rüyasında gördüğü kızların hesabını versin nasıl olsa bilinçaltı dimi,a.s...

ya kendine güvensizliği varmış bence yada eski bi yarası fln mı var anlamadım. bi dengesizliği var kesinlikle bi yarası var.
ama güzelim şakasına bile olsa herşeyi anlatmıcaksın erkeklere. bugün bişey duydum çok dürüst olmak da güvensizlik yaratır karşındakinde diyordu harbiden doğru. bazen "beyaz yalanlar" söylemek zorundasın böylelikle bunu öğrenmiş oldun. bence geri dönmesi için uğraşma başına daha çok bela açar bu arkadaşıyla selamlaşsan bile bi anlam çıkarabilir.
beyaz yalan konusuna gelince mesela sevgilime ben de behlüle ıııyy kilo almış dana gibi olmş diyorum ama ağzım açık izlerim evde :)))

yapma yaa, bunu nasıl anlatırsıınn!!! kaydirigubbakcemile

umarım döneer.

yalvara yalvara doner sana ben olsam bi ruya yuzunden beni terkettin senin ne zaman ne yapcağin belli olmaz yarı yolda bıraktın beni diye donmezdim

bilinçaltı meselesi olarak düşünmüş olabilir.birde arkadaşlarından şüphe ediyorsa evet.ama yinede ne olursa olsun bir rüya için ayrılmazki insan.ennn kötüsü biraz kızar sonra geçer..

sen nie anlatıyosun bunu ben olsam hayatta anlatmam yaani sevgilinde bu yüzden ayrılmamıştır bence bahanesi olmuş gibi geldi eğer bunun rüyasını bile kaldıramıcak bi erkekse sen zaten cesaret edip anlatamazdın dmii

arkadaşa o kadar sorulmuş ama o cevap vermemiş sevgilinizin yaşı kaç diye

bir rüya yüzünden insan sevdiğinden mi ayrılırmış yaa :S
bende rüyamda olmadık şeyler görüyorum hatta tanımadığım insanlarla neler yapıyorum ne yani şimdi ben normal hayatımda hiç tanımadığım birilerini mi kurguluyorum :S

bence sen o adamdan hayır bekle aman gittiği daha iyi yoksa başka bir sebepten seni yine yarı yolsa koyardı bu hasbam

bende erkeklere herşey anlatılmaz diye düşünüyorum..
rüya bile olsa onlarla bizim beynimiz aynı çalışmıyor farklı algılıyor onlar..
ama ne olursa olsun bir rüya için de dönüp gidilmez sanki bahane aramış ve bulmuş gibi geldi bana?

Sen de sevgilin de 21 yaşındasınız... küçük de değilsiniz ki bacım.

Farklı bir fikir üretemicem valla kesinlikle bahane ama tabi saçma ve komik bi bahane olmuş.
Arkadaşlara katılıyorum, böyle bi densizin peşinden koşma hiç, salla gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…