öpte basina koy :mymeka:
anasina bak kizini al misali :lepi: sositososito
dam ustunde un eler dam ustunde un eler tombul tombul me...ler:icecream:
dama çıkıcam..:dance:
arkamdan gelin..kaydirigubbakcemile
nazan,aslı..
hadi...bekliyim sizi...:CüvCüv:
oglum tepinmeye basladi icerde haberin olsun , karismayiz sonraşakkıdı
yazık size ayol bebekler 6 aylık oldu son ayda yapamayacaksınız doğumdan sonra 40 günde valla düz duvara tımanırsınız benden sölemesi değerlendirin bu günleri bende haftada 2 yemi çıkarsam diye düşünmeye başladım şimdi baksana millet götürüyo haftada 3-4
en iyisi çarşamba pazar olarak 2 güne çıkarmak çalışmaları doğumda kolay oluyomuş ayol çalışalım kolay doğuralım
yazık size ayol bebekler 6 aylık oldu son ayda yapamayacaksınız doğumdan sonra 40 günde valla düz duvara tımanırsınız benden sölemesi değerlendirin bu günleri bende haftada 2 yemi çıkarsam diye düşünmeye başladım şimdi baksana millet götürüyo haftada 3-4
en iyisi çarşamba pazar olarak 2 güne çıkarmak çalışmaları doğumda kolay oluyomuş ayol çalışalım kolay doğuralım
aman ha esma..
doguma bir hafta kala kocisler elini ayagini her biseyini ceksinler üzerimizden.. :dilcikar:
bebe kirli doguyor .. ne yaptiginiz belli oluyor demisti bana bi hemsire arkadasim :roflol:
kirliden kasti neyse artik kaydirigubbakcemile2
o kiri biz unuttuk..:çok üzgünüm:
sen bide soruyomusun utanmadan..:mymeka:
aman ha esma..
doguma bir hafta kala kocisler elini ayagini her biseyini ceksinler üzerimizden.. :dilcikar:
bebe kirli doguyor .. ne yaptiginiz belli oluyor demisti bana bi hemsire arkadasim :roflol:
kirliden kasti neyse artik kaydirigubbakcemile2
yok canim daha neler bebelerin suratinami fiskiriyor sanki bu meret tobe tovbekaydirigubbakcemile3
ayol nazan niye meret diyorsun bacım..mübarek şey o mübarek...kaydirigubbakcemile3
çerez hanım çerez hanım ensenize tokat yetmedi kanımca depik geliiii:CüvCüv:
ayol nazan niye meret diyorsun bacım..mübarek şey o mübarek...kaydirigubbakcemile3
çerez hanım çerez hanım ensenize tokat yetmedi kanımca depik geliiii:CüvCüv:
hacerciğim sende üstlerien gitme zaten depresyona girmiş kadınlar başlarına vurmuş duvara tırmanıyolar nispet yapıyosun send eçok ayıp valla :))))
valla bebk kirli doğuyormuş bunu duydum o şeyden dolayı yani
ya ne alaka arkadaşlar bebek kesenin içinde nasıl girsin meret kesenin içine hem zaten söleyin kocişlere o kadar ileri gitmesinler erken doğumu tetikliyomuş o meret dr prezervatif kullanın diyolar bilginize ama ben benim kocişe söz geçiremiyorumkorunana kadar adam manuel korunuyodu içirinin tadını alınca kendini yormuyo haspam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?