ahh canımm..sende unutalı yıllar var demü:icecream:
bizimki gene geçici..bu karı menepoza girdi kızlar söylemesi ayıp..:çok üzgünüm:
ondan cinsellik nerde o orda..:teselli:
e yaşda 40 olunca...:smiley-cool:
Kızlar biz ilk üç ay doktorumuzun yasağını bitirene kdar istesekte korktuk.anacım şimdi 6 aydayız doktor korkmayın bişy olmaz artık son 1 kla diyence bizm koca kuduz ozaman sikinkilerin yanında anam hafta bidolu bi boş hemen hemen bazen maçın 3 bile olduğu oluyooo dün mesela bizimki uyuyorum gecenin bi yraısı memişimde aşkım ne olur az kaldıııı yaaa memişini bana ver diyooo bende uyku sersemiyle aşkımmmmm ne saçmalıyosun demeye kalmadı cuuuuuuplülülülülülühihoyyytkaydirigubbakcemile3
AYYYYYY NEKADAR AYIPPPkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anammm bizim mart annelerinden çıkmış konumuz kızlar...
cinselliğe alınmış konumuz..:çok üzgünüm:
site dahilinde mimlenecez yakında;azgın mart anneleri diye...:roflol:
kizlar sizin durumunuz vahim.. :teselli:
basiniza vurmus sizin..
söyle bi okudumda sizi.. en iyisini biz yapmisiz demekki.. doktorumuza hic sormadik.. oda bi sInIrlama koymadi..
valla bizde ayni tas ayni hamam.. haftada 3-4..:lepi: :dance:
eee adimiz ustunde mart anneleriyiz, yakinda birkac tanemizi damda goruntulemezlerse iyidir:jeyyar:
bizde sormadık doktora kız ama oğlumu rahatsız etmemek amacıyla korktuğumuzdan haftada 1 korkmasak neler yapacazdaaaahihoyyythihoyyyt
boddim en güzelini siz yapmışsınız..devam desene..utanmazzz seni..burda bizim gibilere de söylenmez ki ayıp ayıp..senağlama
çereze de bak sen..alttan işi götürmüş bu bağğğyan...:mymeka:
ne vuruyon be -tatlicadiarzu-
yok yok.. senin basina vurmus.. alttan alttan götürdügüm yok.. yaptigimin arkasindayim
ohhh birde ustune sigarasini yakmis, ohhhhh dunurede bak sen, gelinime bir sey olursa sorarim ben size:mymeka:
dama çıkıcam..:dance:
arkamdan gelin..kaydirigubbakcemile
nazan,aslı..
hadi...bekliyim sizi...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?