Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

Muhahah, güleyimde boşa gitmesin bari çakma sarışın.:roflol::mymeka:

Cinselliğin en güzel dönemleri ne zamandır yavri. Hani bilmiyorsan öğren diyiciyimde o bakımdan yane:smiley-cool:

Kızlar biz ilk üç ay doktorumuzun yasağını bitirene kdar istesekte korktuk.anacım şimdi 6 aydayız doktor korkmayın bişy olmaz artık son 1 kla diyence bizm koca kuduz ozaman sikinkilerin yanında anam hafta bidolu bi boş hemen hemen bazen maçın 3 bile olduğu oluyooo dün mesela bizimki uyuyorum gecenin bi yraısı memişimde aşkım ne olur az kaldıııı yaaa memişini bana ver diyooo bende uyku sersemiyle aşkımmmmm ne saçmalıyosun demeye kalmadı cuuuuuuplülülülülülühihoyyytkaydirigubbakcemile3
AYYYYYY NEKADAR AYIPPPkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah seni kahretmeye:mymeka:
ne biçim kahkaha attım öle:roflol:

anammm bizim mart annelerinden çıkmış konumuz kızlar...
cinselliğe alınmış konumuz..:çok üzgünüm:
site dahilinde mimlenecez yakında;azgın mart anneleri diye...:roflol:

umudum valla bende kocişden erken yatıyorum hep şimdi anlaşmada yaptık ben yatana kadar sigarada içmiyo haftalık günümüz pazar pazarları küs olursak hafta içine sarkıyo dün gecenin 2sinde (aramıza yastık koyuyorum sırtıma destek anlaml)ı o yastağı aradan aldığını anlayınca aha dedim bizimki gününü kaçırmıyo başka bişey olsa unutur kesin ama buna gelince unutulmuyo nasıl oluyosa bişey değil uykumdan ediyo birgün depecem git sabah gel diyo sonra uyuyamıyorum

valla bizdede is yok kizlar, siz yine iyisiniz , biz ne yapalim bir gardiyan icerde bir gardiyan disarda:roflol: buyuk oglum yanyana bile oturtmuyor, onu uyutuyoz icerdeki gardiyan uyaniyor, nobet degistiriyorlar abi kardes, dun adama sokuluyorum, tik yok, anlamiyordakafamçokkarıştı

kizlar sizin durumunuz vahim.. :teselli:
basiniza vurmus sizin..
söyle bi okudumda sizi.. en iyisini biz yapmisiz demekki.. doktorumuza hic sormadik.. oda bi sInIrlama koymadi..
valla bizde ayni tas ayni hamam.. haftada 3-4..
:lepi: :dance:

anammm bizim mart annelerinden çıkmış konumuz kızlar...
cinselliğe alınmış konumuz..:çok üzgünüm:
site dahilinde mimlenecez yakında;azgın mart anneleri diye...:roflol:

eee adimiz ustunde mart anneleriyiz, yakinda birkac tanemizi damda goruntulemezlerse iyidir:jeyyar:

kizlar sizin durumunuz vahim.. :teselli:
basiniza vurmus sizin..
söyle bi okudumda sizi.. en iyisini biz yapmisiz demekki.. doktorumuza hic sormadik.. oda bi sInIrlama koymadi..
valla bizde ayni tas ayni hamam.. haftada 3-4..
:lepi: :dance:

bizde sormadık doktora kız ama oğlumu rahatsız etmemek amacıyla korktuğumuzdan haftada 1 korkmasak neler yapacazdaaaahihoyyythihoyyyt

bizde sormadık doktora kız ama oğlumu rahatsız etmemek amacıyla korktuğumuzdan haftada 1 korkmasak neler yapacazdaaaahihoyyythihoyyyt

kiz bende korktugumdan yapiyorum.. ( ne kadar carpik bi cümle oldu kafamçokkarıştı )
hani arayi fazla acarsak aci olur korkusuyla.. canim pek kiymetlidirde :1closedeyes:
ha ne oluyor.. kocis korkumdan faydalaniyor.. firsatci
:mymeka:

boddim en güzelini siz yapmışsınız..devam desene..utanmazzz seni..burda bizim gibilere de söylenmez ki ayıp ayıp..senağlama
çereze de bak sen..alttan işi götürmüş bu bağğğyan...:mymeka:

bız ılk baslarda doktora sormustuk hıc bı tehlıke yokmus valla acayıp hosumuza gıttı.... bende hamıle kalmadan önce ben napcam hamıle kalınc 9 olmıcak falan dıyodum valla acayıp sevındırık oldum :sm_cool: 2 günde bır muhakkak oluyodu ama 1 haftadır canım hıc ıstemıyo acep nedendır bılmm dün kocısle konusuyoruzda askım bı yere yaz bunu bı ılk senın ıcın nasıl durabıldın ıstemedın dıyo :roflol:

Saruboceq, cerez+, elifzeyneb, elif_bs, fatos&selen, mehlika10, nar, runkli+, sabırsızım, sehnaz52, xnazanx, öykübebek
mart anneleri burda..ne güzel:1hug:

boddim en güzelini siz yapmışsınız..devam desene..utanmazzz seni..burda bizim gibilere de söylenmez ki ayıp ayıp..senağlama
çereze de bak sen..alttan işi götürmüş bu bağğğyan...:mymeka:

ne vuruyon be -tatlicadiarzu-
yok yok.. senin basina vurmus.. alttan alttan götürdügüm yok.. yaptigimin arkasindayim

ne vuruyon be -tatlicadiarzu-
yok yok.. senin basina vurmus.. alttan alttan götürdügüm yok.. yaptigimin arkasindayim

ohhh birde ustune sigarasini yakmis, ohhhhh dunurede bak sen, gelinime bir sey olursa sorarim ben size:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…