kizlar gercekten cokmu sisko benim oglusum anammm acep doguma kadar kac kilo olur amanin ben nasil firlati verecem onu bi hayli zorlanacagm kesinCADIARZU sırnaşık şey
kizlar gercekten cokmu sisko benim oglusum anammm acep doguma kadar kac kilo olur amanin ben nasil firlati verecem onu bi hayli zorlanacagm kesinCADIARZU sırnaşık şey
canımcım sen hiç düşünme orasını rabbim herşeyin dermanını verin.yeterki sağlığı yerinde olsunda.bir avazda kurtaracak hepimizi inşallah.
İşte oldu bişiler.... :)
Valla sabah kalktım doktora gittim... Yeni hastanedeki yeni doktora... Ordan çıkışta salı pazarına gittim. Kızıma külotlu çorap aldım, çeşhur tüllü elbisesinin altına giymesi için... Sonra eve geldim. O saatten beri de buralardayım işte.. Akşam olur kızlar gelir diye heveslendiydim ama hala şoku üstümden atabilmiş değilim.
Sizler neler yaptınız, dökülün bakem...
He valla yaaa!!
ahh cnm ins valla bi avazda kurtulalimda baska bisi istemiyorum
teyzoslari babsi ogluma bugün converse ayakkabi aldi cok tatli yaa minnacik
al benden de o kadar canım.insan ilk defa başına gelen birşeyde korkuyor,tereddüt ediyor.bakalım gülşahın vereceği tiyo ne olucak.az kaldı ocakta vericeğini söylemişti.
ayy cnm gercekten ilk oldugu icin insan cok korkuyo
bu arada gülsah kimdi ve nedn ocakta tüyo veriyo o zamnmi dogruyo ayy kusura bakmayin ben kacirmisim cogu konuyu ya
İyi geceler Lazanya... tatlı uykular... Sabah ben burdaysam msn de açık olur <aten. Ben bulduysam kızları sana da haber veririm. hem sabaha kadar açılır herhalde... Tabii, ben de burada olabilirim inşallah yarın...
boşver denizcim konuşmayalım.herkes yerinde iyi olsun sağlıklı olsunda gerisini boşver.
bu arada bu konu başlığında böyle yazışmakta yasak değil dimi?ben site kurallarını aklımda pek tutamıyorum.bu sitede girdiğim tek konu sizinle yazıştıklarım.başkasına zamanım kalmıyor zaten.
canım benim olsun bende arada kaçırıyorum.gülşah sarıböceq oluyor öncelikle onu söyleyeyim.ocakta doğum yapmıyor.ama doğumlarımız yaklaştığı için ocakta bildiği çok iyi bir yöntem varmış sanırım onu bize söyleyecek doğuma giderken yada doğumda yapılacak birşey çok işe yarıyormuş.tek umudum o bakalım ne bende merak ediyorum.yani bizde bu kadar biliyoruz canım.
evet canim aslinda yasak yani konu disi mesajlar oldumu mesajlari siliyorlar ama konuyu kitlemezler sonucta tartsma yok sadece konu disi mesajlari silerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?