kiz dunur sende az degilsin hekaydirigubbakcemile vallah ben akrep burcuyum anacim, bilen bilirkaydirigubbakcemile3 oyle aylardir felanda adamla kardes degilim 1 hafta felan olmustur adamla gorusmeyeli ama bana yinede cok geliyor iste:roflol: birde benimkinin yaklasmadigindan degil oglanlarin araya girmesinden hasret kaliyoruz birbirimize, ahada en azgin benim adim cikacak simdi zorla kasiniyormuyum ne:teytey:
kızlar rekor bendemi ?haftada 3 :teytey: ondan sonra gaz sancısı :CüvCüv:
ama benim bi sucum yook koçiş fazla kilo almayım diye kalori yaktırıyo :roflol::roflol::roflol:
tavsiye ederim kilolara kesin çözüm .:sm_cool:
bizde yasak yok. ama karnnım ağrımaya başladı bi süre kardeş moduna gircezzz ahhh ahhhhhsenağlama
damlacım sen vuslata erenlerdensin canım gülşahda tık yokmuş zaten bizde haftada 1 oluyo fazlazı zarar diye oğlumdan utanıyoruz
ne varsa hacerde var hafta 3-4 ona ulaşmak zor valla bıraksan hiç boş geçmeyecek boş günlerdede antremen yapıyodur kesin maçlara
esmacim tek sorun uzun saclarim..
kurumak bilmiyorlar.. hastalancam korkusuyla 3-4e düsürdük..
yoksa oho o oo o o :jeyyar:
:roflol::roflol: deli karı haklısın valla benimkiler hala nemli saat bu saat oldu toplu tuttuğum için kurumuyo anladın sen onu dolu günün ardından:jeyyar::jeyyar:
waaayyy çerez cim maşallahhhh .maşallah
bizde petek olduğu için dert değil valla her akşam olsa tık demem :roflol: :roflol:
yani direk teslim de aradarda bebişimden utanıyoz.
ah şu karnımda arımasaydı şimdi :asigim:
bu kadar konuştuk ama akşama da bi spor fena olmazdı ahhh ahhhÇok üzgünüm çoook
neyse jnm artık bebişimiz iii olsunda biz miyavlarız :roflol: :roflol: :
kociş gelince çıkacağım kızlar yarın devam ederiz kendinize iyi bakın
çeraz bugun anam ağladı ağrıdan bi akşam koçiş ağlatırsa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı varya halim ne olur bilmiyorum:dance: ama fena da olmaz haniii :) :roflol: :dance:
istemem yan cebime bırak hesabı :jeyyar: :jeyyar:
kız lavina aklın fikrin orda işdeyim beni almasını bekliyorum biz bu haftayı doldurduk anacımmmm
kız lavina aklın fikrin orda işdeyim beni almasını bekliyorum biz bu haftayı doldurduk anacımmmm
anladım yoksa istemiyon yaniiiii ölemi lavina sen onu benim külahıma anlat
anladım yoksa istemiyon yaniiiii ölemi lavina sen onu benim külahıma anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?