Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

ahan burayada yazıyorum;
doğumu kolaylaştıran şeyi size söylemicim..mirmirmirmir
bağıra bağıra yırtına pırtına doğurun...
hııııhhhhhhhhhhh:dilcikar::dilcikar:

kız aslı ortalığı karıştırdın nerelerdesinnnnn topiği açtın gittin gerçi topiğe asıl gülşahın ihtiyacı varmış

ahan burayada yazıyorum;

aman Allahim sir ortaya cikti camura yatiyor...ben diyim size sevismek arkadaslar sevismekkk:roflol::roflol::roflol:

ahan burayada yazıyorum;

hele bi söyleme..
hamilenin duasi kabul olurmus.. dogum terminim senden önce..
bol bol anarim seni dualarimda.. :1closedeyes:
sen bilin.. azgin teke
:dilcikar:

:roflol:ya o degil gecen gün esim bana diyor ki, bu sikintini paylasacagin bir topik yok mu:roflol::roflol::roflol: yoksa ben acayim dedi :roflol::roflol: ayy bugün görünce bu basligi koptum zaten...:roflol::roflol:asli´ya da dedim zaten cok hayirli bir islemissin :roflol::roflol:

kötü içerik butonuna basmassam bana da böcük demesinler...
şikayet ediciim sizi...kötükedihüso
mart annleri olarak rezil ettiniz ayol bizi...:dilcikar:
anam kim rezil etti bizmi aşk olsun kudurdum damlara çıkacağım diyen kimdi lülülülülülü

ahan burayada yazıyorum;

anam ben her zaman diyorum pırt diye doğuracam ben hiç zorlanmayacam kendimi öle konsantre ediyorum
sen bize söleme topikdeki kızlardan birine sölesen yeter minnoş

aynı topici paylaştığın kişileri gör işte..benneyaptımki
tek tek çıkardım yüzlerini ortaya..kaydirigubbakcemile5
utanıyorum sizden..:smiley-cool:
yangın ayşeler....:roflol::roflol:

ne alemsin sen ya...hep birden öldürdünüz beni..anlasilan bundan sonra bu topikten kopmak zor olacak...:roflol::roflol:

hacer gülşah bize yangın ayşemi demiş iyide bizim yangınımı alan var :)))))))) kim yangın oluyo bu durumdaaa

çatlamayın siz kızlarkaydirigubbakcemile3. alem kız şu gülşah yaa:roflol:
aslında bende size sorcaktım ama utandım bunca zaman. bende eşimde korkuyoz bebeğe bişi olcak diye ama eşim daha çok tedirgin oluyor. bizde durum 2 haftada 1 kere gülşahın sınıflandırmasını istiyorum ben vuslata erenlerden miyiiimm yoksa hasretle bekleyenlerden miyiiimm?:roflol:

kızlara maşallah haftada 3-4 helalllll

şimdi yemek yapayım döncem ben size. erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer şimdilik öyle kandırıyom heehehehehe

kiz dunur sende az degilsin hekaydirigubbakcemile vallah ben akrep burcuyum anacim, bilen bilirkaydirigubbakcemile3 oyle aylardir felanda adamla kardes degilim 1 hafta felan olmustur adamla gorusmeyeli ama bana yinede cok geliyor iste:roflol: birde benimkinin yaklasmadigindan degil oglanlarin araya girmesinden hasret kaliyoruz birbirimize, ahada en azgin benim adim cikacak simdi zorla kasiniyormuyum ne:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…