Hamileliğin getirdiği yüksek istekle enerjisini boşaltamayan biz gebişler rüyalarda buluşmaya mahkum muyuz???gelin paylaşalım acımız hafiflesin ehueheueheuhenaniknaniknaniknanik smiley bile erotik geliyor artık
:jeyyar: selam kızlar aklınızdaki karpuz kabuğu ile neler yaptınız bakalım.
:lepi:zafer benim :roflol:darısı başınızakaydirigubbakcemile3
hahaha koparttiniz beni burda cilgin gacilaarrr :)) ben daha yeni goruyom burayi :) ben genelde tv izlerken sizdigim icin ve sonrada uyanamadigim icin malesef su aralar tik yok ne olacaksa tv acilmadan olmali :)))
dünü boş geçirdik be hacerciğim misafirlerim vardı onları yolculadım mutfağı toplarken kocişim sızmış bende kıyamadım oda hastaydı biraz uyusun diye mesajda çekmişdim kocişime en sonunda yiyecem seni çıldırtıyorsun beni diyeeee:)))))) hayırdır aşkım bu aralar senden böle şeyler beklemiyodum ne iş dedi :))))) ne iş olacak dedim anladın sen onu dedim ama sıfıra sıfır elde var sıfır(
hahaha koparttiniz beni burda cilgin gacilaarrr :)) ben daha yeni goruyom burayi :) ben genelde tv izlerken sizdigim icin ve sonrada uyanamadigim icin malesef su aralar tik yok ne olacaksa tv acilmadan olmali :)))
bende bugün alicam ifadesini allah nasip ederse :jeyyar:
kiz lavinia seninde niyeti bozman yeterli heee.. gözün ne ütü görüyo ne is masallah masallah.. isim vermiyorum ama bazilari azminden örnek almali
valla bende öle düşünüyorum gözüm döndü valla kaydirigubbakcemile3
valla bende öle düşünüyorum gözüm döndü valla kaydirigubbakcemile3
valla canım benimkide istemem yan cebime koy oluyo zaten yoksa tık olmayacak sızıp kalmakdanyaw bu ne enerji ben daha dusunurken yoruluyorum:))
boddim senin kocis cesaretli benimki biliyo beni uyandirirsa basina gelecekleri :))
valla aynen öle yaptılar ama ne yapsınlar kız elden ne gelir bişey yapamıyolar yazık acıyorum hallerine daha doğum sonrasıda 40 gün varrr gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet evde aslı gülşah enel yoluna hasretboddim görüyorsun dimi lazanyayla böcügün yaptiklarini..
bizi gaza getirdiler getirdiler.. sonra kendileri cekiliverdiler Çok üzgünüm çoook
anacım yazık sende gülşahgillerdensin desenekaydirigubbakcemile3vallaha kızlar harikasınız.benim bu son kanamadan sonra yine yasak.zaten şunun şurasında 1 aylık yasak kalmıştı.benim prensim iyi dayanıyor kıyamam ya.bizim kız cadı annesini babasıyla paylaşmak istemiyor.
lazanyam sanada geçmiş olsun.az kaldı ama dayan bakalım dicem ama.sende nasıl diyeceksin?elden geldiği kadar.
AY NE YAPIM BEN DUN BOZMUŞTUM NİYETİ AMA KOÇİŞ İŞ GETİRİNCE OTURDUK ÇALIŞTIK GECEDE HORLADIKK KARDEŞ KARDEŞ mirmirmirmir mirmirmirmir Çok üzgünüm çoook
BU AKŞAM KAÇARI YOK YAVRUM ODA İSTİYODU AMA okadaş işveş boşa çıktı çalışmalar devam
ama
bu akşamda iş getirirse bende bağırmaya başlıcam haberiniz olaa :lepi: -tatlicadiarzu-
AY NE YAPIM BEN DUN BOZMUŞTUM NİYETİ AMA KOÇİŞ İŞ GETİRİNCE OTURDUK ÇALIŞTIK GECEDE HORLADIKK KARDEŞ KARDEŞ mirmirmirmir mirmirmirmir Çok üzgünüm çoook
BU AKŞAM KAÇARI YOK YAVRUM ODA İSTİYODU AMA okadaş işveş boşa çıktı çalışmalar devam
ama
bu akşamda iş getirirse bende bağırmaya başlıcam haberiniz olaa :lepi: -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?