Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

Aslı anacım senin adına çok üzüldüm inan keşke önce halvet olup öle gitseydiniz doktora :)))
bilmeden olmuş olurdu hiç yokdan alaz ada seni babasından kıskanıyo galiba baksana adam yaklaşmasın diye ne numaralar yapıyo kerata senin vuslata ermen artık çok zorlaştı alaz ada doğacak senin 40ın çıkıcak ölme eşşeğim ölme o zamana olayın nasıl olduğunu unutursun sen

tünaydin anneler..
lazanyacim kizinin gazabina ugradin desene.. gülermisin aglarmisin.. kaydirigubbakcemile3 senağlama
vah vah.. ama ben fazla bisey demiyorum artik.. gülme komsuna gelir basina durum falan olur mazallah , kocamizdan olmayalim geyik yapcaz diye
-tatlicadiarzu-

hihoyyyt sohbetiniz bol olsun hanımlar....hepiniz bebeğinizi sağlık ile kucaklayın inşallah...

kiz Asli ne denir gecmis olsun canimbenneyaptımki ne bahtsizmissin sende arkadasim, kiz Alaz Ada cek poponu isirtmakaydirigubbakcemile

Hamileliğin getirdiği yüksek istekle enerjisini boşaltamayan biz gebişler rüyalarda buluşmaya mahkum muyuz???gelin paylaşalım acımız hafiflesin ehueheueheuhenaniknaniknaniknanik smiley bile erotik geliyor artık

hahaha çok güldüm demek smily bile erotik geliyor
canım biz dr.a danıştık haftada 1 den fazlasını önermiyorum dedi benneyaptımki
zor oluyor tabii ama herşey bebişimiz için
ama beraber olurkende zaten hep korkuyorum ya bişey olursa diye ozamanda kendimi tamamen salamiyorum ee ozamanda bir anlamı kalmıyor zaten
en iyisi beklemek napalım

:jeyyar: selam kızlar aklınızdaki karpuz kabuğu ile neler yaptınız bakalım.
:lepi:zafer benim :roflol:darısı başınızakaydirigubbakcemile3

dünü boş geçirdik be hacerciğim misafirlerim vardı onları yolculadım mutfağı toplarken kocişim sızmış bende kıyamadım oda hastaydı biraz uyusun diye mesajda çekmişdim kocişime en sonunda yiyecem seni çıldırtıyorsun beni diyeeee:)))))) hayırdır aşkım bu aralar senden böle şeyler beklemiyodum ne iş dedi :))))) ne iş olacak dedim anladın sen onu dedim ama sıfıra sıfır elde var sıfır(

Dun gece en falim olan bendim heralde kızlar DÜN koçişle çalıştık ya 12 ye kadar sonra pestilimiz çıktı horlaya horlaya uyuduk :1no2: senağlama
bu akşam kaçış yok ama toparladık işlerimiziona yardım edeyim derken ütülerim kaldı amannn kızlar utuyu gören kim yarım saat -tatlicadiarzu- bu akşam fazla mesaiiii Şeniz Şeniz hihoyyythihoyyythihoyyyt

hahaha koparttiniz beni burda cilgin gacilaarrr :)) ben daha yeni goruyom burayi :) ben genelde tv izlerken sizdigim icin ve sonrada uyanamadigim icin malesef su aralar tik yok ne olacaksa tv acilmadan olmali :)))

hahaha koparttiniz beni burda cilgin gacilaarrr :)) ben daha yeni goruyom burayi :) ben genelde tv izlerken sizdigim icin ve sonrada uyanamadigim icin malesef su aralar tik yok ne olacaksa tv acilmadan olmali :)))

ormantik müzik aç jnm benim %100 de %100 işe yarıyooor anlarsın ya :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bende bugün alicam ifadesini allah nasip ederse :jeyyar:

kiz lavinia seninde niyeti bozman yeterli heee.. gözün ne ütü görüyo ne is masallah masallah.. isim vermiyorum ama bazilari azminden örnek almali

valla ben sızsamda kociş zamanı gelince beni uykudan uyandırıyo

bende bugün alicam ifadesini allah nasip ederse :jeyyar:

kiz lavinia seninde niyeti bozman yeterli heee.. gözün ne ütü görüyo ne is masallah masallah.. isim vermiyorum ama bazilari azminden örnek almali

valla bende öle düşünüyorum gözüm döndü valla kaydirigubbakcemile3

yaw bu ne enerji ben daha dusunurken yoruluyorum:))
boddim senin kocis cesaretli benimki biliyo beni uyandirirsa basina gelecekleri :))

vallaha kızlar harikasınız.benim bu son kanamadan sonra yine yasak.zaten şunun şurasında 1 aylık yasak kalmıştı.benim prensim iyi dayanıyor kıyamam ya.bizim kız cadı annesini babasıyla paylaşmak istemiyor.
lazanyam sanada geçmiş olsun.az kaldı ama dayan bakalım dicem ama.sende nasıl diyeceksin?elden geldiği kadar.

valla bende öle düşünüyorum gözüm döndü valla kaydirigubbakcemile3

AY NE YAPIM BEN DUN BOZMUŞTUM NİYETİ AMA KOÇİŞ İŞ GETİRİNCE OTURDUK ÇALIŞTIK GECEDE HORLADIKK KARDEŞ KARDEŞ mirmirmirmir mirmirmirmir Çok üzgünüm çoook
BU AKŞAM KAÇARI YOK YAVRUM ODA İSTİYODU AMA okadaş işveş boşa çıktı çalışmalar devam
ama
bu akşamda iş getirirse bende bağırmaya başlıcam haberiniz olaa :lepi: -tatlicadiarzu-

yaw bu ne enerji ben daha dusunurken yoruluyorum:))
boddim senin kocis cesaretli benimki biliyo beni uyandirirsa basina gelecekleri :))
valla canım benimkide istemem yan cebime koy oluyo zaten yoksa tık olmayacak sızıp kalmakdan
boddim görüyorsun dimi lazanyayla böcügün yaptiklarini..
bizi gaza getirdiler getirdiler.. sonra kendileri cekiliverdiler
Çok üzgünüm çoook
valla aynen öle yaptılar ama ne yapsınlar kız elden ne gelir bişey yapamıyolar yazık acıyorum hallerine daha doğum sonrasıda 40 gün varrr gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet evde aslı gülşah enel yoluna hasret

anacım yazık sende gülşahgillerdensin desenekaydirigubbakcemile3

kudurmuş bu gaciiii hepimizi geçmiş hacer bu sölemedi demeee

anam seni kim tutar bundan sonra..
mart annesi olcan.. mart kedisi degil.. :roflol:
dur.. ne bagirmaya basliyon
:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…