Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

:roflol:e o kadar konuşuldu bugün kesin biçok kişi günü muhteşem bir finalle kapatır artık

hani bi atasözü varya..
esegin aklina karpuz kabugunu sokmicaksin diye..
dinlenmeye cekilmis arkadaslarin aklina karpuz kabugunu soktuk bi kere..
sonlari hayirli olur insallah
:lepi:

ohh yeni topik hayırlı uğurlu olsun azla yetinemke zorunda kalanlarımıza.bizde en son ki kanamamızdan sonra yasak.hatta alttan eller ve vajinal ultrasonla baktı doktor.ne yapalım kanama olduğu için rahim yırtığı varmı yada rahimde yaramı var diye bakmak zorunda kaldı.ki bende bebeğime birşey olmasın diye mecburen izin verdim.artık doğuma kadar resmen el ele tutuşup yatıyoruz prensimle.

kızlar herkes merakla neticeyi bekliyor biliyorumm ben de bekliyordum ancak dün saat 16,30 daki randevumuzda kızımın poposuyla rahimağzımı kapattığını öğrendikten sonra doktor ilişki yasak dedi ben bi koptum zor sakinleştirdiler doktora şunu dediğimi hatırlıyorum "zaten hep yasaktı değil mi?yasak hiç kalkmamıştı değil mi?" doktorumun sinsice güşülü gözümün önünden gitmiyor sizin anlayacağınız Alaz Ada hanım lütfedip kıçını kaldırırsa biz babasıyla halvet olabileceğiz:(((((((

günaydın kızlar.....ben güne boş başlayanlardanım..10 gün oldu ..ama ikimizde gece uyuklamışız ....bakalım şöyle müsait bi akşam sıkıştırırım artık ...:jeyyar: (yine telefonuna mesajmı atsam acaba :jeyyar::jeyyar: ) işe yarıyor...test edip onaylandı...:roflol:

lazanya cım dersene tam murada erecekken bu olay olmuş :) artık kızının canı saolsun annesi inş kaldırır küçükn popocuğunu

allam evde net yok..ondan giremiyorum..:çok üzgünüm:
yoksa korktum kaçtım sanmayın:delphin:
alt kata yengeye geldim..
bizi soracak olursanız bişecik olmadı.yorgunduk yattık uyuduk..:icecream:
aslı sana çok üzüldüm bacım..senin durumun daha vahim bir hal aldı..:teselli:

gerilik.jpg

Çok şekersiniz annişler :1hug: Tebessümle okudum :1rolleyes:

aslıcım canım benim yaaaa allah yardımcın olsun bacım
az kaldı annesi az biraz daha sık birazcık daha
dayananmlısın biliyorum artık su kaynatmaya başladı ama uzun bi aradan sonrada ilk geceniz gibi heyacanlı olur kızzzzzzzzz
ayyyyyyyyy ne güzel

kızlar gülerek okudum vallakaydirigubbakcemile3
tek derdiniz bu olsun en fazla 9 ay 10 gün ayrısınız snra hem ilk gece gibi olur
ben hamileyken dr bize yasaklamamıştı :sm_confused:neden acaba:uhm:

Back
X