Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

anam seni kim tutar bundan sonra..
mart annesi olcan.. mart kedisi degil.. :roflol:
dur.. ne bagirmaya basliyon
:tomato:

YAVRUCUM AKŞAMKİ HALİMİZİ Bİ GÖREYDİN ACIRDIN ...
Bİ YANDAN ÇALIŞIYORUZ Bİ YANDAN :asigim: AHHH DA NEYSE HADİİİ ANLADIN ONU :jeyyar: :jeyyar: ZOR OLUYO BE WALLA BEN AKŞAM ÜTÜMÜTÜ DÜŞÜNMÜYORUM ARTIK ZAMAN KAYBI ... BİRİSİ GELİR YAPAR ARTIK ...DA KOÇİŞ İŞ GETİRMESEEE İŞ GERTİRSE DOĞRU BAKIRKÖYE -tatlicadiarzu-

YAVRUCUM AKŞAMKİ HALİMİZİ Bİ GÖREYDİN ACIRDIN ...
Bİ YANDAN ÇALIŞIYORUZ Bİ YANDAN :asigim: AHHH DA NEYSE HADİİİ ANLADIN ONU :jeyyar: :jeyyar: ZOR OLUYO BE WALLA BEN AKŞAM ÜTÜMÜTÜ DÜŞÜNMÜYORUM ARTIK ZAMAN KAYBI ... BİRİSİ GELİR YAPAR ARTIK ...DA KOÇİŞ İŞ GETİRMESEEE İŞ GERTİRSE DOĞRU BAKIRKÖYE -tatlicadiarzu-

kiz o nasil ic cekmek öyle.. vah vah..
gülsah.. kulakrin cinlasin.. al sana yangin ayse..
hihoyyyt

sen eniste gelince fazla zaman kaybetme..
kapidan girdigi gibi yapis yakasina.. istikamet... :jeyyar:
ay herseyi benmi anlaticam..
:icecream:

kılzar ah kızlar güllüşahımla bana acıyarak kendinizi tükettiniz ama hakket sizi gaza getirdik walla bebişler olmasa üremeye yardımcı olcaz hahahahaha

dur aslı birinciyi zor ürüdek kız ne gazla çalışdıkda zor üredik :)))))))

Iii ki olmuş bu bebiş
ama onun sayesinde daha da kilo aldık biraz şiştik ama
daha seksepenli olduk .... Her yanımız et :)
kızlar bizim yürüyüşümüz yeter beeeeee
biz bişi yapmasak bile kedişlerimiz (koçiş) peşimizi bırakmaz.... Biz ne kadar kudurursak kuduralım.sadece onlar azarrr biz relax yaniii....

kızlar ilk denediği ayda hamile kalan var mı?

İLK değilde ikinci ayda hamile kaldım....akşam bende kandıramadım kocişi bugünde geç gelecek şehir dışında.yarın akşama artık..dün akşam dedim beni hiç görmüyon ihmal ediyon sürekli dedim...a.s yorgunmuş ancak perşembe akşamı olurmuş...artık randevuda almaya başlıycaz adamdan töbee töbee...dedim ileride çok arıycan bu günleri...
:delphin:

kızlar ben kaçar mideme yenik düştüm hepinizi öpüyorummmm

boddimcim vallaha bende gülşahgillerdeniz.koşişe daha yazık ben kızımı düşünüyorum diye biraz rahatım.
bu arada ben de ilk ayda hamile kalanlardanım.rabbim herkese nasip etsin.

ben geldim...:lepi:
dün gece huzura ermiş bir hamile olaraktan çok mutluyum..sositosositosositosositosositososito

hosgeldin aramiza..
dogru yolu buldun desene kaydirigubbakcemile

bende dün desarj olarlandanim
:lepi:

ben hastalıkdan bir türlü kendime gelemedim anasını ne varsa cumartesi pazarda var bekleyelim ve görelim :delphin:

kızlar biz eşimle kardeş gibiyiz dedim ya.adamcağız yazık dün gece rüyasında beni başkasıyla evlendi olarak görmüş.eyvah bizim karı elden gidiyor dedi herhalde.kıyamam ya.

Back
X