hadi bakalım nazar deymesin mutluluğuna daim kılsın rabbim.
darisida senin basina :1closedeyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım nazar deymesin mutluluğuna daim kılsın rabbim.
darisida senin basina :1closedeyes:
nerde gülüm yaa.şu anda 7 ve 7,5 ay arası çok dikkatli olmam gerek.onu atlatınca belki bakalım.zaten olmadı eşimle kavga kavga nereye kadar bilmem.savaşma seviş değil sevişme savaş oldu benim için.klava: :roflol:
savasmanizin sebebi üzerinizden atamadiginiz fazla enerji :jeyyar:
ben sana söylüyorum .. :1closedeyes:
7-7,5 ayada az kaldi zaten
kızlar benim mide alt üst olmasına ramennn kudurduk :roflol: walla dün akşam mühteşem bi final yaptık:roflol::roflol:kötükedihüso..darısı başınızasengözlerimebaksanab
seni kuduruk seni.mide bu haldeyken bile.şaka canım ohh sefan olsun yan gel yat yanında.kaydirigubbakcemile5 :1hug:
anacım biz 7 /24 kuduruğuz da bebişşş izin vermiyooo
koçişle birlikte mart kedisi olcaktık artıkk.bnede mart annesin den mart kediliğne terfiii:jeyyar: neyse huzurumuz arttı beee![]()
vallaha en iyisi kız.biz kavga ederek kuduruyoruz bazen ne dediğime ben bile şaşıyorum.kötü oluyor tartışma sonucu.
jnm benim ne kavgası yapıyonuz siz?hamişsin sen stres yapma stres attt sengözlerimebaksanabjnm benim :1hug:
ordan burdan eski konulardan işte canım.boşver geçer bugünlerde.
kızlar valla çok güldüm yazılarınıza ayyy çok yaşayın emi siz??
az sabredin mart kedisine dönmüşünüz:)
yirim sizi ben.)
geldimmm beeeeeeÇok üzgünüm çoook
özel hayatımii deşifre etmiiiciim size burda daha:dilcikar::smiley-cool:-tatlicadiarzu-