Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

darisida senin basina :1closedeyes:

nerde gülüm yaa.şu anda 7 ve 7,5 ay arası çok dikkatli olmam gerek.onu atlatınca belki bakalım.zaten olmadı eşimle kavga kavga nereye kadar bilmem.savaşma seviş değil sevişme savaş oldu benim için.:oklava: :roflol:

nerde gülüm yaa.şu anda 7 ve 7,5 ay arası çok dikkatli olmam gerek.onu atlatınca belki bakalım.zaten olmadı eşimle kavga kavga nereye kadar bilmem.savaşma seviş değil sevişme savaş oldu benim için.:oklava: :roflol:

savasmanizin sebebi üzerinizden atamadiginiz fazla enerji :jeyyar:
ben sana söylüyorum .. :1closedeyes:
7-7,5 ayada az kaldi zaten

kızlar benim mide alt üst olmasına ramennn kudurduk :roflol: walla dün akşam mühteşem bi final yaptık:roflol::roflol:kötükedihüso..darısı başınızasengözlerimebaksanab

savasmanizin sebebi üzerinizden atamadiginiz fazla enerji :jeyyar:
ben sana söylüyorum .. :1closedeyes:
7-7,5 ayada az kaldi zaten

doğru söylüyorsun canım ne yayım böyle herkes agrasifliğimi idare etsin artık dimi ama kötükedihüso

kızlar benim mide alt üst olmasına ramennn kudurduk :roflol: walla dün akşam mühteşem bi final yaptık:roflol::roflol:kötükedihüso..darısı başınızasengözlerimebaksanab

seni kuduruk seni.mide bu haldeyken bile.şaka canım ohh sefan olsun yan gel yat yanında.kaydirigubbakcemile5 :1hug:

seni kuduruk seni.mide bu haldeyken bile.şaka canım ohh sefan olsun yan gel yat yanında.kaydirigubbakcemile5 :1hug:

anacım biz 7 /24 kuduruğuz da bebişşş izin vermiyooo
koçişle birlikte mart kedisi olcaktık artıkk.bnede mart annesin den mart kediliğne terfiii:jeyyar: neyse huzurumuz arttı beee:kahve:

anacım biz 7 /24 kuduruğuz da bebişşş izin vermiyooo
koçişle birlikte mart kedisi olcaktık artıkk.bnede mart annesin den mart kediliğne terfiii:jeyyar: neyse huzurumuz arttı beee:kahve:

vallaha en iyisi kız.biz kavga ederek kuduruyoruz bazen ne dediğime ben bile şaşıyorum.kötü oluyor tartışma sonucu.

vallaha en iyisi kız.biz kavga ederek kuduruyoruz bazen ne dediğime ben bile şaşıyorum.kötü oluyor tartışma sonucu.

jnm benim ne kavgası yapıyonuz siz?:kızgın: hamişsin sen stres yapma stres attt sengözlerimebaksanabjnm benim :1hug:

ordan burdan eski konulardan işte canım.boşver geçer bugünlerde.

jnm kafana bişi takma he de geç gisinnn... bizim meleklerimiz var ya onlar bize yeter :CüvCüv:hıh biz koçişleri mart kedisi yaparız.:oklava:

tabiki gececek bizde bıraz hassasız eee anniş iz kolay mı bızım hormonlardan şu odun koçişlerede koysak nasıl olur benim kininde tutuyo zaman zamn ..:oklava:

dedim ya boşver gitsin hepsinin kokune kıbrıt suyu derlerya aynen ondan iştekötükedihüso

bizim bebolarımız var :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:yerimseniben

kızlar valla çok güldüm yazılarınıza ayyy çok yaşayın emi siz??
az sabredin mart kedisine dönmüşünüz:)
yirim sizi ben.)

valla bende ilk hamileligimde 38 haftasina kadar iliskide bulunduk atbi belli araliklarla.ama son iki düsügümde acaip libidolar tavan yapmisti.esime yapalim noluyyyyyyyy diye yalvaracgimi rüyada görsem inanmazdim ama bence hamileyken daha baska türlü oluyo gibi gibii.ama yinede dikkat hanimlarrrrr....

geldimmm beeeeeeÇok üzgünüm çoook
özel hayatımii deşifre etmiiiciim size burda daha:dilcikar::smiley-cool:-tatlicadiarzu-

Back
X