sankim sende özel hayat kaldida..
peeeeeeeeeeeeeh.. palavra şakkıdı
evet yoktu..
ama benim artık bir cinsel hayatım var...:lepi:
sizi rezillerrrr:mymeka:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sankim sende özel hayat kaldida..
peeeeeeeeeeeeeh.. palavra şakkıdı
evet yoktu..
ama benim artık bir cinsel hayatım var...:lepi:
sizi rezillerrrr:mymeka:
hiiiiiiic gocunmuyorum..
senin artik bi cinsel hayatin var
benim hep vardi.. :icecream:
azgın karı..................hihoyyyt
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
cerez, bavse+, ege-deniz, geceninrengi
kizlar okumayin sadece sizde dökülün bakim
aha bu karıya katılıyorum![]()
ama cook utaniyoruuumm...... saka bi yanada gulsahcim sevindim toparlamisin durumlari cerez hep toparliydi zaten :) bana gelince son 2 haftadir pek bisey yok anca oynasiyoz ama gerisi yok:) biraz daha iyilaseyim haftaya giyerim minilerimi :)))
yaaa eksik olmaaa....
senin gibi kaşar olmasa biz napardık..![]()
kizlar korkuyorum ya yani kendimi salamiyorum soyle saclarimi savuramiyorum :)) korkudan ha bire dur , yavas , bekle demekten adamada sikinti basiyor , ben kendi isimi kendim gorurum durumlarina girdi yani![]()
ya bizde yapiyoz yapmasinada su bebisin hareketlerini hissetmeye basladigimdan beri kiyamiyorum ya kendini bebisin yerine koysana ne o oyle deprem oluyo gibi basi doncek bebisimin. walla kocisin isine gelirse sakin sessiz yapabiliyosa yapsin diimi ama .
evet mum olayi haklisin deniycem bide romantik bi muzik tamamdir iste tabi haftaya once su agrilarim bi gecsin. ben kaciyom bu arada yarin gorusuruz sekerler.
amannnnn be kızlar alemsiniz.....
hayatımızın olmazsa olmaz şeyleri bunlar gayet doğallll.azınnnn be korkmayın gitsin anacım