Evet duydum Türkiye'desen hiç çivici katili duydun mu? O da türk,psikopatlık doğuştan..
evet duydum Türkiye'de katil yokmu dedim? Ama onlar kadar bu konuda tuhaf olduğunuzu düşünmüyorum evet.. Ben çocuklarını yetiştirme biçimlerini beğenmiyorum itirazı olan??Üniversite de ödev konumdu türkiyede ki seri katiller hepsini sağ baştan sayabilirim ciddenayrıca bizde normallerin bile psikolojisi bozuk zaten
yok tabiki de,ama hepsi katil olmuyor bunu bil.Evet duydum Türkiye'de
evet duydum Türkiye'de katil yokmu dedim? Ama onlar kadar bu konuda tuhaf olduğunuzu düşünmüyorum evet.. Ben çocuklarını yetiştirme biçimlerini beğenmiyorum itirazı olan??
Ben sav atmadım ortaya iyi okuduysanız bana öyle geliyor dedim saldırmak için fırsat kollamayınCidden meraktan soruyorum bu konuda herhangi bir uzmanliginiz var mi? Savinizi savunmak amaciyla gosterebileceginiz herhangi bir bilimsel kaynak var mi?
Yoksa CSI vs. izlemenin sonucu edindiginiz dusunce mi?
Turk seri katiller diye aratsaniz neler cikacagina inanamazsiniz... Sadece onlarinki dunyada konusuluyor, her sey gibi seri katilleri bile pazarlama urunu olarak kullaniyorlar...
Hadi ya Allah razı olsunyok tabiki de,ama hepsi katil olmuyor bunu bil.
e o tarzda yazmışsın,verdiğin örnekler absürd.Hadi ya Allah razı olsun
Ben sav atmadım ortaya iyi okuduysanız bana öyle geliyor dedim saldırmak için fırsat kollamayın
Öff hiç uğraşamayacağım akşam akşam git işinee o tarzda yazmışsın,verdiğin örnekler absürd.
Sizin gibi hemen ilk lafı bir uzmanlığınız varmı diyenlere gerçekten kılım evet tahammülde edemiyorumBen size niye saldirayim? Turkiye Turk' u bile degilim, yazinizda bana dokunan bir taraf yok yani.
Dunya uzerinde Turklere karsi onyargiya nasil tepki gosteriyorsam, yabancilara karsi olan onyargiya da oyle tepki gosteririm. Kimseye karsi tahammulsuz olmamak gerekiyor.
Sizin gibi hemen ilk lafı bir uzmanlığınız varmı diyenlere gerçekten kılım evet tahammülde edemiyorum
Yoo ne itiraz ım olacak herkes kendi çocuğunu istediği gibi yetiştirirEvet duydum Türkiye'de
evet duydum Türkiye'de katil yokmu dedim? Ama onlar kadar bu konuda tuhaf olduğunuzu düşünmüyorum evet.. Ben çocuklarını yetiştirme biçimlerini beğenmiyorum itirazı olan??
Ben yabancı anneler katilmi yetiştiriyor dedim de bu kadar yabancı annelere ön yargılısınız diyorsunuzYazdigimi anlamamissiniz :)
Bana karsi tahammul edip etmemeniz beni hic ilgilendirmiyor, ben yabanci annelere olan onyargilarinizdan bahsetmistim. Ama zaten bu uslubunuzu gordukten sonra ne desem bos olacagini anladim, iyi gunler size.
Bende ne zaman üslup muhabbetine başlayacaklar diyordum iyi onuda yaptınız rahatlamışsımızdır artıkYoo ne itiraz ım olacak herkes kendi çocuğunu istediği gibi yetiştirir
Üslubunu görünce yanıt yazdığım a pişman oldum .
Dur zahmet etme ben işime giderim cevabın git işine olacaksa dedim.
Aynen, benim de tavrim bu yonde olacak ilerde... Anne gibi giyinmek, anne gibi gulmek, anne gibi davranmak var yahu...Insan anne olunca baska bir seye donusmuyor, daha namuslu, daha akilli, daha bilincli falan da olmuyor neyse o... Ben etrafimda 26 yasindaki bir kadinin ay ben asla annemden ayrilamam dedigini duyunca hayret ediyorum ya da butun hayatini cocuguna endekslemis bir anneyi... Cocugu sevmek, sevildigini hissettirmek, iyi bir egitim vermek, mutlu bir ortam saglamak cok farkli, kendini adamak, kadinliktan cikmak, her seyim cocugum icin demek, butun hayatini ona gore planlamak cok farkli... Cocuk sahibi oldugumda, elimden geldigince benzer hayatima devam edecegim... Cunku cocuklar kadinlarin hayatlarini ellerinden aldiginda mutsuz kadinlar ve butun omrumu sana adadim diyen anneler oluyor etrafta...Hicbir konuda toplum modellemelerine takilmamak lazim, annelik konusunda da... Bu arada hamilesiniz sanirim, bebeklerinize en kisa surede saglikla kavusmaniz dilegiyle:)
Ben ingilterde yasiyorum burda dogdum buyudum , burda gelinlikle kucuk yasta anneler gorursun , cocuklarini sadece kolsuz bir tulum gidiydigini gordum bi kere havada soguktu buyukleredi oyle fazla hasta olmiyorlar soguk havda kolsuzda giyiyorlar cocuklari alistiriyorlar bi defa parka gitmistim kizim 3aylikdi hava cok sogukdu kizimi oyle sarmistim ki sonra bi kadin gecti onumden mont giymis ama bebegi 1haftalik flndi sadece bi t-shirt ve pantolon ne batniye ne bi mont hic birsey cok sasirdim bide cocuklar agladigi zmn fzl ustlerin dusmezler . Biz turk annenler herkezi dinliyoruz o yuzden cocuklarmiza cok duskunuz ve abartiyoruz bazenson dönemde kafam allak bullak bir gün oturuyorum deli gibi ağlıyorum ya bebeğim hasta olursa diye birgün oturuyorum doğduktan sonra ben ne yapacağım uykusuz geceler ağrıyan kollar ayaklar hastalık kısıtlanan sosyal hayat. bu duygular kadınlara özgü diyor doktor. bense türk kadınına özgü diye düşünüyorum. yabancı annelerin çocuklarını nasıl yetiştirdikleri, onlara nasıl giyim yeme konusunda davrandıklarını merak ediyorum. adamlar şu sıcakta kucaklarında 2 aylık bebeklerle tatil yörelerinde denize giriyor biz olsak aman bebişim hastalanır sütümden soğuk alır gaz yapar deriz türk bebekleriyle yabancılar ayrı mı oluyor? geçenlerle prenses kate rüzgarlı havada uçaktan iniyor kendisi de eşide kalın giyinmiş oğlu kısa kollu bacakları açıkta askılı bir elbise giyinmiş çocuğu rüzgar savuruyor ama dert eden yok. ne bileyim biz mi abartıyoruz başkaları nasıl bakıyor. hassasiyetimiz annelerimizden bize kalan yanlış bir miras mı yoksa? yurtdışında özellikle amerijka doğum izni kısa diye duymuştum millet bebesini bakıcıya bırakıp gidiyorsa biz neden bu kadar duygusal travmalara giriyoruz. bu konuda özellikle farklı ülkelerde yaşayan bayanların yorumlarını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?