yabancı anneler nasıldır? (yurdışında yaşayanları yorumları lazım)

sen hiç çivici katili duydun mu? O da türk,psikopatlık doğuştan..
Evet duydum Türkiye'de
Üniversite de ödev konumdu türkiyede ki seri katiller hepsini sağ baştan sayabilirim cidden ayrıca bizde normallerin bile psikolojisi bozuk zaten
evet duydum Türkiye'de katil yokmu dedim? Ama onlar kadar bu konuda tuhaf olduğunuzu düşünmüyorum evet.. Ben çocuklarını yetiştirme biçimlerini beğenmiyorum itirazı olan??

Evet duydum Türkiye'de

evet duydum Türkiye'de katil yokmu dedim? Ama onlar kadar bu konuda tuhaf olduğunuzu düşünmüyorum evet.. Ben çocuklarını yetiştirme biçimlerini beğenmiyorum itirazı olan??
yok tabiki de,ama hepsi katil olmuyor bunu bil.

Cidden meraktan soruyorum bu konuda herhangi bir uzmanliginiz var mi? Savinizi savunmak amaciyla gosterebileceginiz herhangi bir bilimsel kaynak var mi?
Yoksa CSI vs. izlemenin sonucu edindiginiz dusunce mi?
Ben sav atmadım ortaya iyi okuduysanız bana öyle geliyor dedim saldırmak için fırsat kollamayın

Turk seri katiller diye aratsaniz neler cikacagina inanamazsiniz... Sadece onlarinki dunyada konusuluyor, her sey gibi seri katilleri bile pazarlama urunu olarak kullaniyorlar...

Aynen oyle. ABD mesela, tamamen emperyalizm uzerine kurulu bir devlet. Ben buraya ilk geldigimde (cok da guvenli bir yere gelmedim), cevremdeki herkes bir panik oldu, ne yapacakmisim, nasil da tehlikeliymis. Hep diyorum bunlar o CSI larin, Criminal Minds larin, criminal belgesellerin sucu :)

Turkiye' de yasadigim yer de Istanbul bu arada (ki ben Turkiyeli degilim), sanki Istanbul' da beni pamuklara sarip sarmaliyorlar :) O kadar guvenli bir yer istesem memleketime donerdim.

Ben sav atmadım ortaya iyi okuduysanız bana öyle geliyor dedim saldırmak için fırsat kollamayın

Ben size niye saldirayim? Turkiye Turk' u bile degilim, yazinizda bana dokunan bir taraf yok yani.
Dunya uzerinde Turklere karsi onyargiya nasil tepki gosteriyorsam, yabancilara karsi olan onyargiya da oyle tepki gosteririm. Kimseye karsi tahammulsuz olmamak gerekiyor.

Sizin gibi hemen ilk lafı bir uzmanlığınız varmı diyenlere gerçekten kılım evet tahammülde edemiyorum

Sizin gibi hemen ilk lafı bir uzmanlığınız varmı diyenlere gerçekten kılım evet tahammülde edemiyorum

Yazdigimi anlamamissiniz :)
Bana karsi tahammul edip etmemeniz beni hic ilgilendirmiyor, ben yabanci annelere olan onyargilarinizdan bahsetmistim. Ama zaten bu uslubunuzu gordukten sonra ne desem bos olacagini anladim, iyi gunler size.

Evet duydum Türkiye'de

Yoo ne itiraz ım olacak herkes kendi çocuğunu istediği gibi yetiştirir
Üslubunu görünce yanıt yazdığım a pişman oldum .
Dur zahmet etme ben işime giderim cevabın git işine olacaksa dedim.

Yazdigimi anlamamissiniz :)
Bana karsi tahammul edip etmemeniz beni hic ilgilendirmiyor, ben yabanci annelere olan onyargilarinizdan bahsetmistim. Ama zaten bu uslubunuzu gordukten sonra ne desem bos olacagini anladim, iyi gunler size.
Ben yabancı anneler katilmi yetiştiriyor dedim de bu kadar yabancı annelere ön yargılısınız diyorsunuz
Yoo ne itiraz ım olacak herkes kendi çocuğunu istediği gibi yetiştirir
Üslubunu görünce yanıt yazdığım a pişman oldum .
Dur zahmet etme ben işime giderim cevabın git işine olacaksa dedim.
Bende ne zaman üslup muhabbetine başlayacaklar diyordum iyi onuda yaptınız rahatlamışsımızdır artık

Ah kesinlikle katılıyorum buna işte.
Açıkçası hamileyken ben de bunu çok sorguluyordum. Şimdi anne olacağım, nasıl giyinmeliyim, nasıl davranmalıyım, tarzım bir anneye göre çok mu absürt. O zaman ne kadar saçmaladığımı şimdi farkediyorum. Piercingli bir anneyim ben ve dövme hayalim var, bu hayalimden de asla vazgeçmem.

Kadınlar anne olduklarında yaşam tarzlarından, kişiliklerinden ödün vermeseler daha özgün daha yaratıcı bireyler yetişir eminim buna.

Ben bebeğim doğduktan sonraki ilk haftalar küçük çaplı bir depresyon yaşamıştım, tam da bu yüzden. Anne oldum hayatım bitti mi şimdi benim, eski ben değil miyim artık, hiç bir aktivitem olmayacak mı? Eski rutinlerimden vazgeçmeyerek yendim bunu. Her sabah kalktığımda yüzümü yıkadım, haftalık saç bakımımı yaptım, giyim tarzım sıradışı olmasına rağmen kesinlikle vazgeçmedim, dışarı çıktım, denize gittim, film izledim, kitap okudum vs. Kendimi iyice salıp bunları yapmayabilirdim, o zaman şu an o psikolojiyi yenmiş olamazdım işte. Anne olunca ölmek, çocukla doğup yeni bir insan olmak gerekmiyor, eskiden neysem oyum ben.

Son düzenleme:
Ben ingilterde yasiyorum burda dogdum buyudum , burda gelinlikle kucuk yasta anneler gorursun , cocuklarini sadece kolsuz bir tulum gidiydigini gordum bi kere havada soguktu buyukleredi oyle fazla hasta olmiyorlar soguk havda kolsuzda giyiyorlar cocuklari alistiriyorlar bi defa parka gitmistim kizim 3aylikdi hava cok sogukdu kizimi oyle sarmistim ki sonra bi kadin gecti onumden mont giymis ama bebegi 1haftalik flndi sadece bi t-shirt ve pantolon ne batniye ne bi mont hic birsey cok sasirdim bide cocuklar agladigi zmn fzl ustlerin dusmezler . Biz turk annenler herkezi dinliyoruz o yuzden cocuklarmiza cok duskunuz ve abartiyoruz bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…