- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi Aygun kazimova
-
Var oturma iznimyardım safhası kaymakamlıklarda mal müdürlüğünden başlıyor form doldurturlar oda. ayrıca daha sonrası için oturma izni alabileceğinizi düşünüyomusunuz.
Anlayışınz için teşekkür ederim. Her kes konuyu tam okusa öyle konuşmaz zaten de artk napalm.Konuyu okudukça belli oldu. Bu adam karısından falan boşanmıyor boşanmayacak da. Baya kuma almışlar seni. Büyük ihtimal kadın da kabul etmiş. Ailesinde çok eşlilik var o yüzden evli olmasına rağmen düğün yapmışlar sana. Seni baya 2. Eşi yapmış. Ev boşanma falan hepsi hikaye. Zaten çok eşlilik varsa az çok kültürlerini anladım büyük ihtimal o ailede boşanma yoktur zaten. Kendini resmen ateşe atmışsın. Çocuğunu da al git ülkene bu insanlardan hayır bekleme.
Neden ben suriyeli diğilim beleşe yaşamıyorum. Maşallah gitdiyim her idareye dolarla vergi ödüyorum. Neden hakk istemeyeyim? Hem kendimi türk kadınıyla bir tutmadım kızasınız. Size cev vermiycem sadece .cevabım yok çünki . Milliyetçilik yapıyorsunuz
Gerçekten hayranım. Yani size sığının sizinkiler tarafından kandırılar hala da umudunu size bağlıyan yabancı çaresiz birine böyle mi destek tanıyorsunuz? Git ülkene diyerek mi . Zaten ülkesinde huzurlu olan neden kaçsın ki. Bir de rus da diğilim Azerbaycanlıyım çok güzel kardeşlik yapıyorsunuz suriyeli kadar diğiliz gözünüzde malum. Ben herkese tek tek cev veriyorum sabırla zaten suçumu üstüme alıyorum ama yargılıyorsnz sadece. Kadın kadını anlar be
Konu sahibinin esi yok yalniz es sifatinda olmasi icin resmin nikah gerekli.Yorumuma gelince bana kalırsa eşiniz sallamıyor
Senin de hataların var. Öğrendikten sonra bascaktın tekmeyi. Adam mı yok başka. Sana tavsiyem çocuğu burda doğurma bizim soyumuz diye alırlarsa elinden başa çıkamazsın bu insanlarla. Olan olmuş artık hata mata yapmışsın ama bari bundan sonra akıllı davran al çocuğunu git.Anlayışınz için teşekkür ederim. Her kes konuyu tam okusa öyle konuşmaz zaten de artk napalm.
Konu sahibinin esi yok yalniz es sifatinda olmasi icin resmin nikah gerekli.
Resmi nikahli bir adamla dini nikahli beraberligi olursa es degil kuma kapatma dost vs oluyor.
Hikaye ortada kendisi soyluyor zaten benim yazdigim iftira degil toplumumuzda kullanilan tabirler.Ben hikayesini bilmediğim bir kadına kuma, kapatma, dost vs demeyeceğim.
Çerkezim. Rus Azeri karışığı. Var mı burda çerkez ?
Hikaye ortada kendisi soyluyor zaten benim yazdigim iftira degil toplumumuzda kullanilan tabirler.
katılıyorum .kendini bizmle bir tutamazsn demek afrikalıya sen insan diğlsn denmek kadar aşağılayıcı .ben insan diğlm kadın diğlm gibi muamele. Ama inan uğraşmyorm sadece. İsa mesih dediği gibi recmde ilk taşı günahı olmayan atsın deseler kimse atamazSize gelen yorumlar beni benden aldı.
Kendini evli Türk kadınıyla bir tutabilirsin çünkü evrensel İnsan Haklarına göre ikiniz de insansınız.
Kendini evli İsviçreli kadınla bir tutabilirsin.
Hemen gerekli ahlak mercileri gelip sizin ahlak seviyenizi ölçmüşler, onu aradan çıkartmışız konuda bunca sayfadır, neyse onu bir kenara koyduk.
Yorumuma gelince bana kalırsa eşiniz sallamıyor, amacı kadını süründürmek falan da değildir sadece işine gelmiyordur ev almak.
Sonuçta siz bilirsiniz, evliliği bitmiş diyorsanız bitmiştir, aldatmasına sebep olmadım diyorsanız olmamışsınızdır.
Rus/Suriyeli değilim diyorsanız değilsinizdir.
Fazla polisciliğin, ortalığı tutuşturmanın anlamı yok yardımcı olamayacaksak.
Benim en iyi tavsiyem zor ya da kolay kendi ülkene dönmen olur.
Kendin de diyorsun kendi ülkemde daha iyi sosyal yardımlar var diye.
Konunun tum yorumlarini okudum ustelik konu sahibinin cocuk yaptigi kisinin cocuklarina ettigi laflarida bence siz konunun tum sayfalarini okumadan savunmayin kendisini.Yorumları az çok okudum
Kadın bilmiyordum demiş, inatla aldatmasına sebep oluyorsun yazmışlar
Kadın Rus değilim demiş ama Russun yazan bile olmuş
Öyledir veya değildir
Ben konu sahibinin saf olduğunu düşünüyorum
Teşekkür ederim inanın ağlıyorum şu an. Ben çok kötü bi köyden yumurta satarak inatla okuyup şehire kaçdım.şehirde sahipsi muamelesi yapan erkeklerden bıkdım kültürlü ülkeye kaçdım. Babasızm dışlandım neyse çom yaşadm çok şey atlatdm . İnan ki sıcak aileden çıkıb sıcak aileye gelin giden yaşamadan anlmaz. Önemli olan fuhuş yapmadım gine aile olsn die kensimi kurban etdim burda kimseye acıtasyon yapmak içn paylaşmadm. Sadece kanunen bir şey mümkünse yapıym dedim. Uğraşmıyorum anlamayanlarla.ev sagibi gibi çık git diyenlerleYorumları az çok okudum
Kadın bilmiyordum demiş, inatla aldatmasına sebep oluyorsun yazmışlar
Kadın Rus değilim demiş ama Russun yazan bile olmuş
Öyledir veya değildir
Ben konu sahibinin saf olduğunu düşünüyorum
Lezgilelerden .Dağıstan .Çeçen komşusu tanıyor musun?Kimlerdensin ki sen
Ben de Çerkesim
Evet ev sahibiyiz :)ev sagibi gibi çık git diyenlerle
Konunun tum yorumlarini okudum ustelik konu sahibinin cocuk yaptigi kisinin cocuklarina ettigi laflarida bence siz konunun tum sayfalarini okumadan savunmayin kendisini.
Suan biliyor ama hala adamla birlikte ulkene don diyoruz yok diyor.
Kimsede vatandasi olmayan calisma izni dahi olmayan bir insana yardim etmez bosuna ariyor yardim.Ülkeye dönme konusuna ben de katılıyorum.
Sigortasız, evlilik dışı bir çocuğu sosyal/aile yardımsız büyütemez
Teşekkür ederim inanın ağlıyorum şu an. Ben çok kötü bi köyden yumurta satarak inatla okuyup şehire kaçdım.şehirde sahipsi muamelesi yapan erkeklerden bıkdım kültürlü ülkeye kaçdım. Babasızm dışlandım neyse çom yaşadm çok şey atlatdm . İnan ki sıcak aileden çıkıb sıcak aileye gelin giden yaşamadan anlmaz. Önemli olan fuhuş yapmadım gine aile olsn die kensimi kurban etdim burda kimseye acıtasyon yapmak içn paylaşmadm. Sadece kanunen bir şey mümkünse yapıym dedim. Uğraşmıyorum anlamayanlarla.ev sagibi gibi çık git diyenlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?