- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi breakingbadd
-
gavur degılmı? ne uzatıon be hadi bas git fikrimi yazmakta özgürüm
aileyi ikna etme konusu mu,yoksa benimle benzeşen bir sorun mu?
Ben diyeceklerimi çok iyi biliyorum da, işte bunlar Mune hanımın hoşuna gitmez. İbret-i alem için çok güzel şeyler var aklımda ama. La havle...Bu arkadaşa eşi almamış heralde arabayı. Gelmiş bize sarıyor
nasıl kinciymiş ailesi ya..Mutasip bir aileydi ve macardi sevdigi.musluman olmayan biriyle istemedi ailesi.Gidersen bizi unut dediler ve gitti cilem.1 sene evli kaldilar sanirim ki kendi anlatimiyla destansi bir askti yasadiklari.ailesi malesef kabul etmedi bittiginde bile.
Siz allah korkunuz oldugu icin mi rezilliklerinize ket vuruyorsunuz?!valla elin gavuru için sizi büyütüp besleyen insana rest çekilmez annen istemıyorsa ayrıl koca her zaman bulursun anne bulunmaz. ayrıca allaha ınanmayan insan her türlü rezıllıgı yapar.
Aaa o bu mu?Bu arkadaşa eşi almamış heralde arabayı. Gelmiş bize sarıyor
Ben de öyle yapıyorum her konuyu oraya getiriyorum.Öncelikle özür dilerim, hepsini okuyamadım...Bence anneni yumusatmak icin önce azar azar ondan bahset biraz şamla cocugu, işte söyle iyi böyle iyi beni cok seviyor gibisinden...Sonra tanıstırmak istedigini tekrar söyle biraz zaman ver bu fikre alıssın önce...
Bir de o kadar para verdik gecirmediler sinavdan diyordu... Parasiyla degil mi gecirin uleyn mantigina cok gulmustum...Evet paraları saymayı bitirmiş gelmiş
çok teşekkür ederim,sevgilim hayatımda gördüğüm tanıdığım en iyi insan ama insanlar böyle konulaara acımasızca yaklaşıyor maalesef.yorumları büyük bir şok içerisinde okudum
önemli olan din değil güzel ahlaktır annenizi bununla ikna etmeye çalışın
umarım mutlu olursunuz sevgiler.
Biliyorum ne yazikki öyleçok teşekkür ederim,sevgilim hayatımda gördüğüm tanıdığım en iyi insan ama insanlar böyle konulaara acımasızca yaklaşıyor maalesef.
keşke..Biliyorum ne yazikki öyle
keşke insanlar müslüman hristiyan budist ateişt gibi değilde iyi ve kötü olarak ikiye ayrılsa
teşekkürler canım,hem de o kadar sinir edici bir şey ki..Sevgilim de annem de silip atan tarzda insanlar.Bu arada ben konuya cevap yazamadim bir iki sacma sapan yorum yuzunden...
Annenle diyalogun nasil bilmiyorum ama detayli bir sekilde konusmayi denesen... Ateist, sunnet vs konularina girmeden... Mutlu oldugunu, zaten olacak diye kesin bir sey olmadigini, ama en azindan sizin onayiniz da olursa daha huzurlu olacagini, iyi bir insan oldugunu, senin icin onemli olanin bu oldugunu, cok keskin davranmanin herkesi mutsuz etmekten baska bir ise yaramayacigini anlatin... Bir yanim senin hayatin kararindan vazgecme diyor, bir yanim burda okuduklarim ve deneyimlerden yola cikarak anneler genelde hakli cikiyorlar, onayi cebe koymak lazim diyor... Sinir edici bir durummus cidden, kolay gelsin...
Ikisinin arasinda bir sen silip atamayansin anlasilan... En guzeli annenin sakin halini bulup konusmak...teşekkürler canım,hem de o kadar sinir edici bir şey ki..Sevgilim de annem de silip atan tarzda insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?