Yabancı Biriyle Olan İlişkiyi Aileye Açıklama

Sanki vebalı gibi, çirkin, korkunç deyip kaçışmanız çok garibime gitti ya.
Korkmayın bulaşıcı değil
Ama sizin bu yaklaşımınızı, burada açıklamanız, konu sahibinin hiçbir işine yaramıyor. Derdine dert eklersiniz en fazla.
Kız aşık olmuş, ayrılırsam, üzüntüsümden ölürüm diyor. Annesi de diğer taraftan, yani şu an derdi, zina değil. Bunu anlatmaya çalıştım.

valla elin gavuru için sizi büyütüp besleyen insana rest çekilmez annen istemıyorsa ayrıl koca her zaman bulursun anne bulunmaz. ayrıca allaha ınanmayan insan her türlü rezıllıgı yapar.
Hönnk!
Size hakaret etme hakkını kim verdi ya!
Ayıp, ayıp, bir de hoşgörü dini olacak; azıcık hoşgörmeyi öğrenin.
Çok dindarsınız gerçekten de, baksanıza millete ne güzel hakaret ediyorsunuz.

Ne yaparsan yap aileni ezip gecme ve rizasini al hersey icin..Onumuzde esmerimsin ornegi var.Belki adi gecmistir okumadim yorumlarin tamamini ama...

valla elin gavuru için sizi büyütüp besleyen insana rest çekilmez annen istemıyorsa ayrıl koca her zaman bulursun anne bulunmaz. ayrıca allaha ınanmayan insan her türlü rezıllıgı yapar.

Sitede "elin gavuru"diye hitap ettiginiz musluman olmayan arkadaslarimiz var.Biraz seviyeli yazmak sizin icin bu kadar mi zor?

Mesajları okumadım anca yerinizde olsam bu konuda katı ve sert konuşurdum. Evet sizi doğurdu besledi büyüttü ancak bu dünyaya bir kez geliyorsunuz aklınız başkasındayken bir başkasıyla mutsuz olucaksınız. Ailenizi ne yapın yapın ikna edin. Emrivaki en iyisi bu durumlarda.Bide tanışırlarsa ısınırlar belki. En azından tanışmaya ikna etmeye çalışın.

Şuan sevgilim türkiyede gitmeden tanıştırıcam,canım benim sorunum bu anneme sert çıkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…