- 30 Mart 2012
- 464
- 33
- 68
- Konu Sahibi breakingbadd
-
iyiliğin için söylüyorum allaha inanmayan insandan kocamı olurmuş annen haklı ben olsam istememneden bu kadar sert konuşuyorsunuz ki anlamıyorum ben orta yolu bulmak istiyorum sadece,yine de fikir belirttiğiniz için teşekkürler.
Sanki vebalı gibi, çirkin, korkunç deyip kaçışmanız çok garibime gitti ya.ya bu benım elimde değil
ben mutasıp bir ailede yetiştim
bırak allaha inanıp inanmamayı namaz kılan oruç tutan bi eşim olsun istedim
garip ve ürkütücü geliyo
aynı pencereden bakamıyoruz
elimde değil yani
ilerde kendi evladımın başına gelcek belki
ama ben algılayamıyorum
kafam almıyo anladın mı.ister bağnaz de ister geri kafalı
sataşmak için demedim.
böyle bir durumdan allah çolugumu çocugumu korusun.bu denli benim için
teşekkürler canım.Norveç e gitmek isteyen orda çalışmak isteyen o kadar çok tanıdığımız oldu ki senin adına çok sevindim başarılar dilerim canım benim
ben bir sorun olarak görmüyorum sadece ikna etmek için fikir istedim.iyiliğin için söylüyorum allaha inanmayan insandan kocamı olurmuş annen haklı ben olsam istemem
Ben de isterim, Norveçli, sarışın, mavi gözlünorveçli düğüne çağır bizim işi orda hallederiz
mutluluklar bebekim
Hönnk!valla elin gavuru için sizi büyütüp besleyen insana rest çekilmez annen istemıyorsa ayrıl koca her zaman bulursun anne bulunmaz. ayrıca allaha ınanmayan insan her türlü rezıllıgı yapar.
evet herkes onu yazıyor ben ozaman üye değildim o yüzden bilmiyorum..Ne yaparsan yap aileni ezip gecme ve rizasini al hersey icin..Onumuzde esmerimsin ornegi var.Belki adi gecmistir okumadim yorumlarin tamamini ama...
hakaret etmedımki sünnetli değilmiş gavur dedımHönnk!
Size hakaret etme hakkını kim verdi ya!
Ayıp, ayıp, bir de hoşgörü dini olacak; azıcık hoşgörmeyi öğrenin.
Çok dindarsınız gerçekten de, baksanıza millete ne güzel hakaret ediyorsunuz.
valla elin gavuru için sizi büyütüp besleyen insana rest çekilmez annen istemıyorsa ayrıl koca her zaman bulursun anne bulunmaz. ayrıca allaha ınanmayan insan her türlü rezıllıgı yapar.
gavur degılmı? ne uzatıon be hadi bas git fikrimi yazmakta özgürümSitede "elin gavuru"diye hitap ettiginiz musluman olmayan arkadaslarimiz var.Biraz seviyeli yazmak sizin icin bu kadar mi zor?
Elin gavuru, ondan koca mı olur; gerçekten de hakaret etmemişsiniz!hakaret etmedımki sünnetli değilmiş gavur dedım
evet herkes onu yazıyor ben ozaman üye değildim o yüzden bilmiyorum..
fikrimi soylemekte özgürüm byElin gavuru, ondan koca mı olur; gerçekten de hakaret etmemişsiniz!
Yazık ya hu, bu kadar tahammülsüz olmayın.
evet herkes onu yazıyor ben ozaman üye değildim o yüzden bilmiyorum..
aileyi ikna etme konusu mu,yoksa benimle benzeşen bir sorun mu?Cok dil dokmustuk kendisine de zamaninda..Dinlemedi bizleri.O yuzden goz gore gore bir de sen ayni hataya dusme.
Şuan sevgilim türkiyede gitmeden tanıştırıcam,canım benim sorunum bu anneme sert çıkamıyorum.Mesajları okumadım anca yerinizde olsam bu konuda katı ve sert konuşurdum. Evet sizi doğurdu besledi büyüttü ancak bu dünyaya bir kez geliyorsunuz aklınız başkasındayken bir başkasıyla mutsuz olucaksınız. Ailenizi ne yapın yapın ikna edin. Emrivaki en iyisi bu durumlarda.Bide tanışırlarsa ısınırlar belki. En azından tanışmaya ikna etmeye çalışın.
Hayır efendim, hakaret etmekte özgür değilsin. Bu sitenin kuralları var, her ne kadar haberdar olmasan da!fikrimi soylemekte özgürüm by
Hayır efendim, hakaret etmekte özgür değilsin. Bu sitenin kuralları var, her ne kadar haberdar olmasan da!
Üye olmadan evvel, next next diyeceğine açık okusaydın![/QUOT
gavur demek ne demek müslüman olmayan demek adamda ateist ee daha ne yırtınıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?