- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi breakingbadd
-
O yumuşamıyorsa, zorlama çocuğu ya, olan ilişkine olur.
Karar vereceksin şekerim o halde, sen bu adamı bırakabilecek misin? Dayanabilir misin, ailen için ilişkini feda edebilecek misin?
Ettikten sonra, kendini toparlayıp hayatına devam edebilecek misin? Altından kalkamam, aşkımdan ölürüm diyorsan, hiç kalkışma.
Bu arada kızın evliliğinin betinin, bereketi size mi kaldı? Yok bereketi, huzuru olmazmış, korkunç bir evlilik olurmuş. Size cevabım budur sayın üyeler :
Şimdilik zorlamıyorum zaten,norveçte olacağım 1 seneliğine iş için,beraber yaşama durumumuz olacak,ailem için fedakarlık yapacağımı sanmıyorum çünkü 1 senelik bir ilişki ve neredeyse bir kere anca kavga etmişizdir,altından kalkamam,aşkımdan ölüp bdv'ye konu olurum kesin..Ama anneme de biz hep iki kişi yalnız yaşadığımız için çok düşkünüm keşke kimse kimseyi kırmadan bu konuyu çözebilsek..O yumuşamıyorsa, zorlama çocuğu ya, olan ilişkine olur.
Karar vereceksin şekerim o halde, sen bu adamı bırakabilecek misin? Dayanabilir misin, ailen için ilişkini feda edebilecek misin?
Ettikten sonra, kendini toparlayıp hayatına devam edebilecek misin? Altından kalkamam, aşkımdan ölürüm diyorsan, hiç kalkışma.
Bu arada kızın evliliğinin betinin, bereketi size mi kaldı? Yok bereketi, huzuru olmazmış, korkunç bir evlilik olurmuş. Size cevabım budur sayın üyeler :
Anneme din konusundan bahsetmedim norveçe bile zor ikna oldu,aynı evde yaşayacağımızdan da haberi yok,hepsini birden söylersem yolar beni kesinlikle..Bişey kaçırmamışımBu arada söyledin mi bilmiyorum. Zor olabileceğinin farkındayım annenden ötürü. Bu ydışı olayına hassas olduğunu biliyorum. Eğer ydışı olayına vize çıktıysa bunu da söyle bence uzatmadan. Kendi annemi düşünüyorum bayılacak gibi oluyorum olası tepkileri tahmin edip ama söyleyip sonuçlandırmak en iyisi.
İşte, karakteri dinle paralel olarak düşününce bu kafalar çıkıyor işte!Hahahahahaaahah ayyy hiç güleceğim yoktu! Yahu sünnetli Müslüman adamla evlenince %1500 garantisi mi oluyor ? Evlilik tamamen kısmet işi. Cidden çok ilginç kafalar çoook!
Aman aman tehlikeli konulara girme birazdan burada savaş çıkar,herkesin inancı kendine..İşte, karakteri dinle paralel olarak düşününce bu kafalar çıkıyor işte!
Tanıdığım bütün ateistler, en azından bir iyilik yaparken, sadece Tanrı korkusundan yapmıyorlar. İstedikleri için yapıyorlar, dedikodu yapmıyorsa, çalmıyorsa, erdemindendir. Bu da demek değil, tüm ateistler erdemli.
Her şeyin iyisi kötüsü var, şunu bir anlatamadım gitti ya hu!
Benim eski sevgilim, kafasında takke, dergah dergah gezerdi. Ama yemediği b.k kalmazdı. Al işte, yani!
O zaman cevabı sen de biliyorsun güzelim. Ayrılamazsın madem, o zaman devam edeceksin.Şimdilik zorlamıyorum zaten,norveçte olacağım 1 seneliğine iş için,beraber yaşama durumumuz olacak,ailem için fedakarlık yapacağımı sanmıyorum çünkü 1 senelik bir ilişki ve neredeyse bir kere anca kavga etmişizdir,altından kalkamam,aşkımdan ölüp bdv'ye konu olurum kesin..Ama anneme de biz hep iki kişi yalnız yaşadığımız için çok düşkünüm keşke kimse kimseyi kırmadan bu konuyu çözebilsek..
İşte, karakteri dinle paralel olarak düşününce bu kafalar çıkıyor işte!
Tanıdığım bütün ateistler, en azından bir iyilik yaparken, sadece Tanrı korkusundan yapmıyorlar. İstedikleri için yapıyorlar, dedikodu yapmıyorsa, çalmıyorsa, erdemindendir. Bu da demek değil, tüm ateistler erdemli.
Her şeyin iyisi kötüsü var, şunu bir anlatamadım gitti ya hu!
Benim eski sevgilim, kafasında takke, dergah dergah gezerdi. Ama yemediği b.k kalmazdı. Al işte, yani!
Evet bence de tatlım, en iyisi fermuarı çekmek.Dinde zorlama yoktur ama bizde zorlama boldur! Şimdi çok örnek verirdim ama dinle ilgili diye konu kapanır.
Bir ara deli gibi bunu düşünüyordum,benim annem de biraz silip atan tiplerdendir,kızını bile silip atar mı bilmem ama çok üzülüyorum..O zaman cevabı sen de biliyorsun güzelim. Ayrılamazsın madem, o zaman devam edeceksin.
Bu arada bu dünyada herkesi birden memnun edeni görmedim ben.
Mutlaka bir taraf üzülecek, bunu engelleyemezsin ki, süpermen misin sen?
Annen de senii seviyorsa, seçimlerine saygı duyacak canım, başka çaresi yok bu işin.
Biricik evladını kaybetmeyi o da istemez.
Sen aşkından ayrılınca mutlu mu olacaksın? Hayır, aksine ölürüm diyorsun.
Sen tabir-i caizse mutsuzluktan geberirken, annen zevkle izleyecek mi sanmıyorum.
İşte böyle damardan gir, belki işe yarar ya...
Tatlım silerse de yapacağın bir şey yok ki!Bir ara deli gibi bunu düşünüyordum,benim annem de biraz silip atan tiplerdendir,kızını bile silip atar mı bilmem ama çok üzülüyorum..
Bir ara deli gibi bunu düşünüyordum,benim annem de biraz silip atan tiplerdendir,kızını bile silip atar mı bilmem ama çok üzülüyorum..
Birincisi ataist değil, ateist.
İkincisi, sana göre korkunç ve ÇİRKİN olan şey, başkasına öyle gelmiyordur.
Bu cümleyi kurarak bütün ateistlere hakaret ettiğinin farkında mısın acaba?
Sanki çocuklar, hasta doğacak öyle bir söylüyorsun ki, altı üstü adam dine inanmıyor; konu sahibi de bunu çok dert etseydi zaten 1 senedir çıkmazdı bu çocukla. Sadece çevresinin tepkisinden çekiniyor, onun için konu açmış. Dini nikahım olur mu diye değil.
Eric hayranı dizidaşım, bulmuşsun Norveçliyi tebrikler, valla her ne desem de ben de olsam annemden çekinirdim.
Umuyorum öyle olur.Anne kızını atar mı hiç ? Atsa atsa lafta atar esip gürler :)
Teşekkürler iyi dileklerin için canım,ben de o kadar düşünmüyorum oluruna bıraktım zaten..Su yolunu bulur .. Allah senin anlına bu adamı yazdıysa değil annen dünya araya girse o iş olur eğer bu adam sana değer veriyorsa seviyorsa evlenmek istiyorsa hiç durma zamanla her şey yoluna girecektir
4justice geyiğe gel mune yakacak bizii.norveçli düğüne çağır bizim işi orda hallederiz
mutluluklar bebekim
Norveç e gitmek isteyen orda çalışmak isteyen o kadar çok tanıdığımız oldu ki senin adına çok sevindim başarılar dilerim canım benimTeşekkürler iyi dileklerin için canım,ben de o kadar düşünmüyorum oluruna bıraktım zaten..
neden bu kadar sert konuşuyorsunuz ki anlamıyorum ben orta yolu bulmak istiyorum sadece,yine de fikir belirttiğiniz için teşekkürler.valla elin gavuru için sizi büyütüp besleyen insana rest çekilmez annen istemıyorsa ayrıl koca her zaman bulursun anne bulunmaz. ayrıca allaha ınanmayan insan her türlü rezıllıgı yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?