Yabancı Biriyle Olan İlişkiyi Aileye Açıklama

Seçim hakkı sizin lakin bir tavsiye de bulunmak isterim. Ne olursa olsun ailenize rest çekip evlilik kararı almayın. Burada onca konu okuuyoruz sırıl sıklam aşık olup evleniyorlar 1 yıl dolmadn saygı ve sevgiyi bitiriyorlar.

yoksa sephoranın dediği gibi,müslüman ateistle evlenmemeli. bu dinimizde olmaz desin,ciğerimi yesin. ama kendi inancında olmayanlsrı suçlamak,yaftalamak,kötü olduğunu rezil olduğunu yazmak hoşmu. bizim tepkimiz buna zaten

Ahahaa huaahaa "BIRAKIN KENDİ DÜŞÜNCELERİNİZİ EMPOZE ETMEYİ" mi??? Ahaahaa Üşenmedim okudum, ateistle evlenme, nikah geçersiz olur, allah katinda böyle olur gibi cümleler ne ki? Empoze kelimesi sadece kelime olarak var sanirim haznende. Şunu anladım ki; sen kendi kafandakiler dışında laf anlatabileceğim, lafı anlayabilecek biri değilsin. Cevapların karşısında error vermeye başladım çünkü sndsdndss
Konu sahibinden de özür diliyorum. Böyle ilkel bir tartışmaya girmek istemezdim. Ama gerçekten dindar ve hoşgörülü değil de, dinin sadece çocukluğundan beri parçası olmuş cahil ve yobaz birini görünce üzerine basmadan duramiyorum..

oncelikle ben bu konu hakkinda tek bir yorum yaptim.
nikah gecersiz olur gibi bir cumle kullanmadim - ki musluman inancina gore gecersiz olur ancak yine belirttigim gibi buna onem verenleri ilgilendirir.
mesajimi sadece gozlerinizle okuyup beyin suzgecinden gecirmeden agzinizdan salyalar akitarak. bocek gibi ezerim bu ilkel yaratiklari diye yazmaya devam edecekseniz hic zahmet etmeyin. sizin yazdiginizin "error" verdirecek kadar degeri de yok.

neyin kavgasını yapıyorsunuz ki? bir insan için din önemli ise evlenmez, ha önemsiz ise evlenir.. herkes kendi mezarına girecek nedir bu kabul ettirmeye çalışma..

aileye rest çekilerek okunur, rest çekilerek başka bir ülkeye de yerleşilir.. ama rest çekilerek evlenilmesi çok riskli.. işin ucunda her iki tarafı da kaybetmek var.. breaking'e verebileceğim tek tavsiye bu olur ki o da böyle birşey yapmaz zaten..

budistle evlenen musluman bir arkadasim var.
ve dindar biri.
kocasini cok seviyor.
musluman olanin ailesi kabullendi.budist ailesine evlendigini dahi soyleyemedi. hala bekar biliyorlar. musluman kizi kabul etmezseniz kimseyle evlenmem diyor. onlar kabul edene kadar evlendigini de soylemiyecekmis.
7 senelik evliler.
kiz kocasini cooook seviyor ama bazen pismanligi gozlerinden okunuyor.
surekli kocasini musluman etmeye ugrasiyor.
en basindan evlenmeseydin o zaman diyorum asik oldum napayim diyor.
o yuzden diyorum dini yonune inanan kisiler evlenmesin boyle iki arada bir derede kalmalari cok muhtemel.
diger arkadasim hristiyanla evli ama kendisinin de dinle alakasi yok zaten, bu durum aralarinda hic sorun olmadi.

Ben senin yorumlarından alınmıyorum gulbesseker,ama konuyu 1 sene önce ateist biriyle tanıştım bana sevgili olalım diye açsam cevapların daha anlamlı olurdu..
lilanil,gitmeden tanıştıracağım erkek arkadaşımı,sana öm den ulaşacağım çünkü burada detaya giremiyorum.

umarım hakkında hayırlısı olur
herkes herkesle sevgili olabilir
aşk heycan evlenınce düze iniyo
evlendıkten sonra biz birbirimize saygı gösteriyoruz diye kendını avutamıyacaksın
ailendeki bayram seyran ramazan huzurunu bulamazsan üzülüceksin
kalbin maneviyatsız kalmış gibi olucak belkide
kocan ateistken sen dolu dizgin müslümanlık yaşayamazsn istesen bile
tamam biz namaz oruc uygulamıyoruz belki
ama sana şunu söylemek istiyorum
allah kendisine inanmayanlardan razı değil
benim bu evliliğimden de razı olmaz,iyi yapmam deyip ayrılırsan
bu tercih sana kapılar açar..ummadık yerden ummadık kapılar açılır
allahı tercih etmiş olucaksın onun rızasını alıcaksın..ne biliyim onu mutlu etmek gibi olucak

Ben dinine çok düşkün olan biri değilim zaten,neyseki geleceğimin gidişatını sen belirlemiyorsun..

Ben dinine çok düşkün olan biri değilim zaten,neyseki geleceğimin gidişatını sen belirlemiyorsun..

ömrün boyunca (Allahım nolur sen yardım et) diyecek bi elemin kederin olmazsa
bu söylediklerimi hiç hatırlamazsın
umarımda olmaz.
neyseki kendimce üstüme düşeni söyledim
top sende..
tercihine saygı duyar mutluluklar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…