Yabancı Biriyle Olan İlişkiyi Aileye Açıklama

Evet,son 41 sayfadır hayır sünnet olmaz,müslüman olmaz diye diye içim kurudu.
valla bakarsin senden dindar musluman olur. o isler belli olmaz
ama sen dedin diye olmaz tabi.
domuz eti konusunda ne dusunuyorsun? bu da bir catisma konusu oluyor genelde dinler arasi evliliklerde

yok bakmasina bakmistir biz de bakiyoruz da goz gormeyince gonul katlanir. ben yakalasan diyorum google a kadin cinsel organi yazmis. naparsin

Ben erkek Cinsel organı yazmadimki sunnetsiz erkek organı yazdım
Oda Sunnetli kadın organı yazsa ne olur merak etmiştir

ben yedim,tadını beğenmedim o isterse yaparım.
Yamyamlara sormuşlar insan eti tat olarak hangi ete benziyor diye domuz etine demişler.
Organ olarakta baya uyumuymus domuz organları insan oranlarıyla tıpta kullanılıyor bazı domuzdan alınmış proteinler

ben yedim,tadını beğenmedim o isterse yaparım.
o halde sizin bir sorun yasayacaginizi sanmiyorum.
anneni yumusatmak icin de tanistirma sart. tanismadan on yargilar yikilmaz.
benimkiler de hic istemiyorlardi yabanci, ama tanisinda isindilar. asla diyen abim bile otele kalmasin benim odamda yatsin diye teklif etmisti

Umarım canımm.
Tayyup koske çıkıyor şu anda
carrie seni geyiğe alalım.

kusura bakmayin ama sevgilinizin pipisi annenizi ilgilendirmez.

din konusunda da siz kabul ediyorsaniz ya da ayni dine mensup olmak vb dusunceleriniz varsa bu sizi baglar, anneniz gunah vs diyorsa ya da sizin sahsiniza dair endiseleri varsa bunlari konusarak cozebilirsiniz...

Oyyyyy. Ben Alman, Slav, Hollandalı... Bu erkeklerin hepsine bayılırım ama favorim her zaman İskandinavlardır. Kusura bakma da, söz konusu taş gibi bir Norveçli erkekken (üstüne üstlük İskandinav ülkeleri dünyanın en anaerkil, refah düzeyi en yüksek ülkeleridir ve erkekleri melek gibidir), ananın babanın yobazlıklarını hiç kafana bile takmamanı önereceğim.

Yani annen baban kendi tabularını aşamadı diye sen kendi hayatını, kendi duygularını ve aşkını geri plana atamazsın.

bir kere sağlık açısından iyi bir şey sünnet

ekstra olarak görüntü olarak da daha iyi olsun bence de hafiften konuyu açsan ne der acaba

göstermelik müslüman olsun madem ne fark edecek ki zaten inanmıyor

Şu kısmı düzeltmek zorundayım, sünnet, erkeğin cinsel organını sakatlamaktır, sağlık açısından da iyi falan değildir. Sünnetli bir penis sakatlanmış, hassasiyetini kaybetmiş, ekseriyetle erken boşalma problemi yaşayan bir penistir. O deri, penisin en hassas noktası olan baş kısmını korur. Ve başka bir üyenin de dediği gibi, bir kadının sevgilisinin penisi, o kadının annesini hiç ilgilendirmez =D Yani benim annemin benim sevgilim için "bu adam ille de gitsin penisini sakatlasın" diyeceğini düşünemiyorum.
Bu "Türk aile yapısı" da güya çok "edepli" falan diye lanse edilir, milletin pipi derisine karışmaktan tut kimin kimle öpüşüp koklaştığına kadar her halta utanmadan müdahele etmek bunlarda. Ne güzel edep öyle. Milletin bacak arasından başka bir şey konuşmayı bilmiyorlar.

tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…