Yabancı Biriyle Olan İlişkiyi Aileye Açıklama

Sanirim konu kapanmak üzere kavga etmeyin
Kardes kusura bakma konunu sabote etmek istemiyorum ama konuyla alakasi olmayan yorumlari cidden sevmiyorum. Lakin kendimi tutamadim.
Yaw konu sahibi ısrarla din mevzusunu önemsiyorum niye hala onemse diye vurgulaniyor anlayamadım. Benim inandigim dine gore bunu yapmak gunah eyvallah kabul. Ama kiz zaten onemsemiyorum diyooooooorrrrr !!!!
Bir mevzu daha 'tanidigim bir cok ateist, tanidigim bir cok gayrimuslim muslumanlardan daha iyi' bu nasil bir cumledir yaw?
Hangi din kotulugu emrediyor? Hangi din birbirinizi gebertin diyor ki?
Ki İslam da guzelligi emreder. Ama beşer şaşar olayi var. Herkes hata yapar. Müslüman olması hata riskini ve hata yapma ozgurlugunu ortadan kaldirmiyor.
Müslümanım diledigim gunahi isleme hakkina da sahibim.

Evet yüz kez günahını kabullendim diyorum ama yazınca insanın içi rahatlıyor herhalde..

Bunu anlatmaya çalışıyorum. Allah'la benim aramda bu benim. Herkes peygamberliği ilan edip diğerlerini imana getirme derdinde...

Kız senin yüzünden görmemem gereken şeyler gördüm. Sünnetsiz pipiye bakayım derken dış genital anomalilerini inceliyorum iki saattir.

Öyle yap bence de, seni carrieye havale ediyorum de.
Ufkumuz genişliyor işte
Hermafrodit resimlerde bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…