- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi azerikizi91
-
annesinden kalan son yadigari satıp otobüs biletini almış
Düşündüren mevzulardan biri de bu işte..Ayy yalann beee ... ki kaynin onu o kadar seviyorsa bir bilet mi alamamis? Kizin hic mi parasi yokmus calismiyormuymus 26 yasinda neden annesinden kalan seyi satmis yalan iste yalandolandirmaya geliyor bu ...
Tedirgin olmaniz gayet normal... siz tanimiyorsunuz ... esi olcak kisi bile tanimiyor resmen yabanci ...Düşündüren mevzulardan biri de bu işte..
Ben neden bir haftalık tanışmak için çabaladığım adam için vefat etmiş ailemden kalan 24 yıldır bende kalan tek yadigarı satayım...
Teyzesinden en kötü borç alabilirdi...
Ya inşallah hayal kırıklığına uğramaz bizimkiler...
Eşim evde ne var ne yok topladı. .
Bazı arkadaşlara yüzüğümü dahi takmamam sorun oluşturmuş... Fakat dediğim gibi tanımam konuşmam etmem...
Kim olduğunu bilmiyoruz sonuçta hırsız diye yargılamıyorum ki ben olabilecek ihtimallere karşı kendimi koruyorum hepsi bu kadar...
Ayy yalann beee ... ki kaynin onu o kadar seviyorsa bir bilet mi alamamis? Kizin hic mi parasi yokmus calismiyormuymus 26 yasinda neden annesinden kalan seyi satmis yalan iste yalandolandirmaya geliyor bu ...
tam da isimle ilgili bir soru gelmis :) turkle evlenen belki 100 tane belki daha fazla yabanviyla gorusme yaptim.ukraynalilar genelde dediginiz gibi bi hafta icinde evlenip turkiyeye yerlesiyorlar.ama dolandirici olmaz cogu.hatta kayinvalide ile mutlu mesut yasarlar birkav tane de cocuk dogururlar.kendi ulkelerindeki hayat sartlarinin zorlugundan burdaki hayat daha guzel gelir.dolandirici olduklarini bizzat gordugum kirgiz, ozbek, azeri, turkmenistanlilardi.bu dedogim milletlerden bizzat gordum eslerini dolandiranlari.ama onlarca ukraynaliyla gorusme yaptim.evlilikleri devam ediyor.evlenmelerinden bosanmalarindan ve bosanma sebeplerinden hem yazili olarak hem sozlu olarak haberimiz pliyor.ama yine de kayniniz para kaptirmasin.ukraynali biri oturum izni almadan 90 gun kalabilir turkiyeden.90 gun icerisinde okamet izni basvurusunu yapsin mutlaka.is ciddiye binerse prosedurle ilgili yardimci plurumHepinize iyi akşamlar hanımlar...
Siz değerli hanımların da fikrini almak için konu açmak istedim... Konuma geçecek olur isek ;
Evliyim 2 çocuk annesiyim... 2 tane kaynım var.. Büyük olanın yaşı 30..ve bu yaşına kadar kiminle konuştu ise kafa yapısı uymadı, devam edemedi... Bir hafta önce internetten biriyle tanışmış... Kız 26 yaşında ve Ukrayna da yaşıyormuş teyzesiyle birlikte... Küçük yaşlarda iken annesi ile babasını trafik kazasında kaybettiği için, teyzesi Ukraynaya yanına götürmüş.. Bir haftadır kaynımla konuşuyor ve konuşmasına ve kalbine aşık oluyor.. (nasıl olduysa)
Şimdi bu kişiyle kaynım son görüştüğünde ben artık evlenmek istiyorum, fazla beklemeye vaktim yok gibi cümleler kurmuş... Ve kız annesinden kalan son yadigari satıp otobüs biletini almış ve Türkiye ye bizim yanımıza gelmek için yola çıkmış... Yarın akşam burada olacak nasipse....
Kaynım kv demle konuşturmuş kv dem kızım diye hitap edince çok sevinmiş...
Yani bilmiyorum kızlar daha yeni tanıştığın birinin evine tek başına hem de başka bir ülkeden nasıl gelir bir insan ? Nasıl inanır? Nasıl güvenir?
Dolandırıcı olabilme ihtimali olabilir mi? Hadi oldu diyelim neyimizi alabilir ki evde altın yok birşey yok... Alyanslarımı da takmayı düşünmüyorum ne olur ne olmaz...
Kv min agzı kulaklarında gelinim de grlinim geliyor diye...
Ben mi çok negatif düşüncelerdeyim acaba... Eşim de benimle aynı fikirde...
Şimdi hiç tanımadığımız bu kişi ile aynı evde nasıl kalınır ki ? Otelde falan mı konatlatsak acaba...
Düşüncelerinizi merak ediyorum açıkcası umarım açıklayıcı yazabilmişimdir....
Sormak istediğiniz sorular varsa buyurun sorun..
Hemen evlenmeyecekler ..
Ön görüşme gibi birşey olacak birbirlerini yakından tanıyacaklarmış...
Nasip olursa bir sonraki gelişinde Türkiye de başka bir ildeki akrabalarından isteme + söz olacak...
Yani öyle anlaşmışlar....
Vatandaşlık alabilmek için acele ediyor işte 1 hafta konuştuğu yüzünü bile görmediği adama ne aşkı ne sevgisi ne gelini ne eltisi ya. Kadın alyansımı takmam dedi diye linç yemiş bi de pardon ama niye taksın zaten? Dolandırır mı dolandırmaz mı bilemiyorum ama hoş değil bence sırf vatandaşlık için evlenmek. Aynı evde kalınacaksa kalmayın otel falan ayarlayın kimdir necidir gökten zembille inmiş insana olan bu güven nedir anlamadım bazı üyeler ukraynalılar çok iyi gelin olur falan demiş yurt dışı telefon dolandırıcılarının çoğu ukraynadan arıyor Allah aşkına mantıklı düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?