Yabancı Elti

annesinden kalan son yadigari satıp otobüs biletini almış

Ayy yalann beee ... ki kaynin onu o kadar seviyorsa bir bilet mi alamamis? Kizin hic mi parasi yokmus calismiyormuymus 26 yasinda neden annesinden kalan seyi satmis yalan iste yalan dolandirmaya geliyor bu ...

Ayy yalann beee ... ki kaynin onu o kadar seviyorsa bir bilet mi alamamis? Kizin hic mi parasi yokmus calismiyormuymus 26 yasinda neden annesinden kalan seyi satmis yalan iste yalan dolandirmaya geliyor bu ...
Düşündüren mevzulardan biri de bu işte..
Ben neden bir haftalık tanışmak için çabaladığım adam için vefat etmiş ailemden kalan 24 yıldır bende kalan tek yadigarı satayım...
Teyzesinden en kötü borç alabilirdi...
Ya inşallah hayal kırıklığına uğramaz bizimkiler...
Eşim evde ne var ne yok topladı. .
Bazı arkadaşlara yüzüğümü dahi takmamam sorun oluşturmuş... Fakat dediğim gibi tanımam konuşmam etmem...
Kim olduğunu bilmiyoruz sonuçta hırsız diye yargılamıyorum ki ben olabilecek ihtimallere karşı kendimi koruyorum hepsi bu kadar...

Olur mu, olur.
Bir tanidigimiz vardi. Baska ulkeden bir kiz buldu, aslinda o bulmadi da akrabasi buldu. Bunlar internette konustular 1-2 hafta. Cocuk para yolladi, kiz ucaga bindi, cocugun yanina geldi. Kiz bekarken acikti, cocukla evlendikten sonra hemen kapandi kendi isteyiyle. En son duydugumda 1 kizlari vardi. Sonra bu kizin kardesi de oglanin abisiyle evlendi. Bu kiz kardesler hem de elti oldular )))

Tedirgin olmaniz gayet normal... siz tanimiyorsunuz ... esi olcak kisi bile tanimiyor resmen yabanci ...

Şimdi geldi aklima. Komsumuzun oglu da Gurcustanda yaşayan bir kizla tanisti. İnternette konustular aşik oldular evlendilar. Şuan da cok mutlular. Komsumuz da kizi cok seviyor. Diger gelinimden cok cok iyi diyor )))
Belki kiz gercekten de aşik olmustur. Anne babasiz bir kiz, belki de aile hasreti cekiyordur, oyuzden evlenmek istiyor. Alyanslariniza bir sey olmaz, korkmayin.

Bir arkadaşım baya bir Ukraynalı kız ile görüştü, en son biriyle evlendi, çok mutlular şimdi. Durum şu; Ukraynada ekonomik durum çok kötü. Rusya ile fiili savaş içindeler zaten. Benim arkadaşımın eşi eczacı kalfası olarak ayda 200 dolara çalışıp, 100 dolar kira verip, 4 kişi kalıyormuş. Türkiye onlar için süper. Rus erkekleri umursamaz, kadına değer vermez, çoğu alkolik ve şiddet yanlısı. Anlayacağın kız sizi soymaya gelmiyor, kız hayatından kaçıyor. Gerçekten evlenecek. Çocuk iyi çıkarsa şansıma, çıkmazsa Türkiye de kalırım en azından diyor.
O Anneden kalma şeyi satma belki abartı olabilir veya etkilemek için olabilir. Yada teyzesi 5 kuruş vermiyor olabilir. Onlar bizden çok çok farklı. Kendiniz gibi düşünmeyin. Kıza şans verin.
O da korkuyor aslında. Ama son çaresi bu.

Annesinden kalan hatırayı satmamıştır da rehin vermiştir Ukrayna'da yaygın bir durum bu.Ben bir süre Ukrayna'da kaldım kadınlar her işin başındalar yani otobüse bakıyosun kadın şoför çöp toplayan temizlik işçisine bakıyosun gene kadın çok çalışkanlar ,eğitimliler üstelik güzeller de fakat kazançları düşük.Kiralar çok yüksek minnacık eve 400 dolar 500 dolar kira ister ev sahipleri Ukrayna'da ama kazançları bu kiranın altındadır.Rüşvetle her isini halledersin öyle bir ülke yani.Neyse sözü çok uzattım bence gelen hatunun kaynınızı sevme ihtimali çok düşük ya şartlarından kaçıyor ya da dolandıracak sizi.Gelismelerden haberdar edin bizi

Vatandaşlık alabilmek için acele ediyor işte 1 hafta konuştuğu yüzünü bile görmediği adama ne aşkı ne sevgisi ne gelini ne eltisi ya. Kadın alyansımı takmam dedi diye linç yemiş bi de pardon ama niye taksın zaten? Dolandırır mı dolandırmaz mı bilemiyorum ama hoş değil bence sırf vatandaşlık için evlenmek. Aynı evde kalınacaksa kalmayın otel falan ayarlayın kimdir necidir gökten zembille inmiş insana olan bu güven nedir anlamadım bazı üyeler ukraynalılar çok iyi gelin olur falan demiş yurt dışı telefon dolandırıcılarının çoğu ukraynadan arıyor Allah aşkına mantıklı düşünün.

Eger kiz gercekten ukraynadan geliyorsa muhtemelen kayninizla evlenir. Cunku orada hayat sartlari cok zor. Ayrica kadin nufusu erkege gore daha fazla oldugu icin erkekler simarmis durumda. Kadinlara hic deger vermiyorlar. Kadinlar evlenip evine duzenli ekmek getirecek ona sahip cikacak bir esi ruyalarinda goruyor gibi birsey tabiri caizse. Bu yuzden o memleketlerde Turk erkekleri cok revacta

O da bulunca kacirmak istememis olabilir sanirim. Bi de bu ulkenin kadinlari kendine sahip cikan bir es bulduklarinda oyle kiymetini biliyorlar ki, gercekten erkeklerini mutlu etmeyi biliyorlar. Arti zaten cok guzeller... Bir erkek daha ne ister?

Ha tabi bir de soyle birsey var ki hersey duzmece de olabilir. Yani bu kiz suan turkiyede bile olabilir. Belki de bu sekilde yolunu buluyor. Dikkatli olmakta fayda var. Kayinvalidemle konustu demissiniz . Kiz turkce mi konusuyor? Eger oyleyse cok dikkatli olun derim.

tam da isimle ilgili bir soru gelmis :) turkle evlenen belki 100 tane belki daha fazla yabanviyla gorusme yaptim.ukraynalilar genelde dediginiz gibi bi hafta icinde evlenip turkiyeye yerlesiyorlar.ama dolandirici olmaz cogu.hatta kayinvalide ile mutlu mesut yasarlar birkav tane de cocuk dogururlar.kendi ulkelerindeki hayat sartlarinin zorlugundan burdaki hayat daha guzel gelir.dolandirici olduklarini bizzat gordugum kirgiz, ozbek, azeri, turkmenistanlilardi.bu dedogim milletlerden bizzat gordum eslerini dolandiranlari.ama onlarca ukraynaliyla gorusme yaptim.evlilikleri devam ediyor.evlenmelerinden bosanmalarindan ve bosanma sebeplerinden hem yazili olarak hem sozlu olarak haberimiz pliyor.ama yine de kayniniz para kaptirmasin.ukraynali biri oturum izni almadan 90 gun kalabilir turkiyeden.90 gun icerisinde okamet izni basvurusunu yapsin mutlaka.is ciddiye binerse prosedurle ilgili yardimci plurum

Annem babam yok paramda yok teyzemle yasiyorum vs vs aynı hikayeyle bircok dolandırılan oldu bilmiyormusunuz .
Simdi birde orada halledilmesi gereken parali bir sorun çıkacak bekleyin .
Evini satip bu kadınları güya kurtarıp evlenme ümidinde olanlar var .
Ki hicbirsey olmasa bile akli başında kim güvenip gelir .
Aklı kıt belliki .

Kaynin ve kv onayladiysa sizi fazla da ilgilendiren birsey yok gibi geldi bana
Yani ayni evde yasamayacaginizi dusunerek fazla panik yapmissiniz diyorum

Koca koca insanlar.
Dolandiricisi var hirsizi var
Hemen guvendilerse kendileri bilirler bence

Yani günah almak istemem ama o düğünden önce ve sonra takıları alıp kaçanlar da tam tanımadan karar verilen insanlar zaten.
Valla babanızın oğlu değil ya hiç güvenmeyin zaten. Herkesin uykuda olduğu zaman bir şey sıkar bayıltır alır her şeyi pırr..
Ya da önceden çayınıza falan bir şey katar. Mutfakta falan da sürekli takip edilmez ki bu insan.
Komple saçmalık. Herkes kendi aleminde laf söz de anlamazlar.

Allah korusun kız hırsız çıkıp konu sahibinin altınları dahil her şey alıp kaçsa, burada "ne kadar fesatsın" diyenler, o zaman "nasıl güvendiniz? ne kadar safsınız" diyeceklerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…