- 9 Aralık 2009
- 17.270
- 55.206
- 1.123
- Konu Sahibi azerikizi91
-
Üzüntüsünden bize sardı =D:)) kayınvalideniz ne yaptı üzülmüştür...
Haha ay çok hoş , gözünüzaydın zarar almadan öğrendiniz bari bu işler kısmet seçmece olunca böyle oluyor işte :)Üzüntüsünden bize sardı =D
Kayınpedere de patladı tabi... Kaç yaşına gelmiş oğlu, hala gelin bulamamış diye...
Ben nereden bulayım dedi zavallı adam =D (pazardan meyve sebze alacak sanki)
Sonuç ben yine eltisiz kaldım =(
Canım evlerimiz karşılıklı daire uyumadan uyumaya evimize geceriz ..Şimdi bu dolandırıcı elti adayı yabancı degil anladığım kadarıyla sadece orada yaşayan biri. Konunun içeriğinde de zaten konu sahibi aynı evde kalacakmis gibi anlatmış ama ev ayrı biraz çarpıtma var gibi geldi .
Yani sizin de dediğiniz gibi kızın yabancı olduğunu gösteren bir belirti yok. Yalan demeyelim de abartı. Kız gelse dahi aynı evde siz uyumayacaktiniz yine de. Kayniniz da daha dikkatli olur bundan sonra eltinin en iyisini getirir bence getirecekse de.Canım evlerimiz karşılıklı daire uyumadan uyumaya evimize geceriz ..
Yani evlerimiz ayrı ama birlikte yaşıyoruz yenek içmek tv seyretmek gibi...
Kişi gelecek olsaydı illa ki görüşmemiz olacaktı....
Elti adayı ile kaynım hangi numaralar üzerinden konuştu bilemiyorum...
Ortada yalan var zaten kız ukraynadayım dedi diye orada yaşayacak diye bir kaide de söz konusu değil...
Türkiye de olupta internet ortamından yabancı numaraymış gibi arayıp konuşmak bu zamanda çokda zor olmasa gerek... Başka çarpıtma düşündüğünüz yerler var ise bıkmadan usanmadan cevap verebilirim... En nefret ettipim şeydir Yalanla hitap edilmek... Bu internet ortamı da olsa dahil !
Sekerim, mesajımı yazdim. Yolladim
Sonra bir baktım yazilanlara kız dolandiriciymis . Ben de o mesajda yazdiklarimi silip "sildim" yazdim.
Mesaj aynıyla kaldı, sadece ıçeriği değişti
Çok komplike bir şey değildi
Sevgiler
Ukrayna dan buraya otobus varmi yaAyy yalann beee ... ki kaynin onu o kadar seviyorsa bir bilet mi alamamis? Kizin hic mi parasi yokmus calismiyormuymus 26 yasinda neden annesinden kalan seyi satmis yalan iste yalandolandirmaya geliyor bu ...
Her ihtimale karsi daha dikkatli olurdum evine yatiya almayin ne varsa alip götürür böyle bi olay daha vardi haberlerde cikmisti tam hatirlamiyorumHepinize iyi akşamlar hanımlar...
Siz değerli hanımların da fikrini almak için konu açmak istedim... Konuma geçecek olur isek ;
Evliyim 2 çocuk annesiyim... 2 tane kaynım var.. Büyük olanın yaşı 30..ve bu yaşına kadar kiminle konuştu ise kafa yapısı uymadı, devam edemedi... Bir hafta önce internetten biriyle tanışmış... Kız 26 yaşında ve Ukrayna da yaşıyormuş teyzesiyle birlikte... Küçük yaşlarda iken annesi ile babasını trafik kazasında kaybettiği için, teyzesi Ukraynaya yanına götürmüş.. Bir haftadır kaynımla konuşuyor ve konuşmasına ve kalbine aşık oluyor.. (nasıl olduysa)
Şimdi bu kişiyle kaynım son görüştüğünde ben artık evlenmek istiyorum, fazla beklemeye vaktim yok gibi cümleler kurmuş... Ve kız annesinden kalan son yadigari satıp otobüs biletini almış ve Türkiye ye bizim yanımıza gelmek için yola çıkmış... Yarın akşam burada olacak nasipse....
Kaynım kv demle konuşturmuş kv dem kızım diye hitap edince çok sevinmiş...
Yani bilmiyorum kızlar daha yeni tanıştığın birinin evine tek başına hem de başka bir ülkeden nasıl gelir bir insan ? Nasıl inanır? Nasıl güvenir?
Dolandırıcı olabilme ihtimali olabilir mi? Hadi oldu diyelim neyimizi alabilir ki evde altın yok birşey yok... Alyanslarımı da takmayı düşünmüyorum ne olur ne olmaz...
Kv min agzı kulaklarında gelinim de grlinim geliyor diye...
Ben mi çok negatif düşüncelerdeyim acaba... Eşim de benimle aynı fikirde...
Şimdi hiç tanımadığımız bu kişi ile aynı evde nasıl kalınır ki ? Otelde falan mı konatlatsak acaba...
Düşüncelerinizi merak ediyorum açıkcası umarım açıklayıcı yazabilmişimdir....
Sormak istediğiniz sorular varsa buyurun sorun..
Ukraynadan buraya otobüs biletimi varmis :) o yol biter mi :)Hepinize iyi akşamlar hanımlar...
Siz değerli hanımların da fikrini almak için konu açmak istedim... Konuma geçecek olur isek ;
Evliyim 2 çocuk annesiyim... 2 tane kaynım var.. Büyük olanın yaşı 30..ve bu yaşına kadar kiminle konuştu ise kafa yapısı uymadı, devam edemedi... Bir hafta önce internetten biriyle tanışmış... Kız 26 yaşında ve Ukrayna da yaşıyormuş teyzesiyle birlikte... Küçük yaşlarda iken annesi ile babasını trafik kazasında kaybettiği için, teyzesi Ukraynaya yanına götürmüş.. Bir haftadır kaynımla konuşuyor ve konuşmasına ve kalbine aşık oluyor.. (nasıl olduysa)
Şimdi bu kişiyle kaynım son görüştüğünde ben artık evlenmek istiyorum, fazla beklemeye vaktim yok gibi cümleler kurmuş... Ve kız annesinden kalan son yadigari satıp otobüs biletini almış ve Türkiye ye bizim yanımıza gelmek için yola çıkmış... Yarın akşam burada olacak nasipse....
Kaynım kv demle konuşturmuş kv dem kızım diye hitap edince çok sevinmiş...
Yani bilmiyorum kızlar daha yeni tanıştığın birinin evine tek başına hem de başka bir ülkeden nasıl gelir bir insan ? Nasıl inanır? Nasıl güvenir?
Dolandırıcı olabilme ihtimali olabilir mi? Hadi oldu diyelim neyimizi alabilir ki evde altın yok birşey yok... Alyanslarımı da takmayı düşünmüyorum ne olur ne olmaz...
Kv min agzı kulaklarında gelinim de grlinim geliyor diye...
Ben mi çok negatif düşüncelerdeyim acaba... Eşim de benimle aynı fikirde...
Şimdi hiç tanımadığımız bu kişi ile aynı evde nasıl kalınır ki ? Otelde falan mı konatlatsak acaba...
Düşüncelerinizi merak ediyorum açıkcası umarım açıklayıcı yazabilmişimdir....
Sormak istediğiniz sorular varsa buyurun sorun..
Tabikide yok....Ukrayna dan buraya otobus varmi ya
Otobus bileti dedi deTabikide yok....
Ne demek yok ezberden yazmayın lütfen az araştırın isterseniz....Tabikide yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?