Yabancı Elti

Şimdi bu dolandırıcı elti adayı yabancı degil anladığım kadarıyla sadece orada yaşayan biri. Konunun içeriğinde de zaten konu sahibi aynı evde kalacakmis gibi anlatmış ama ev ayrı biraz çarpıtma var gibi geldi .
 
Haha ay çok hoş , gözünüzaydın zarar almadan öğrendiniz bari bu işler kısmet seçmece olunca böyle oluyor işte :)
 
Canım evlerimiz karşılıklı daire uyumadan uyumaya evimize geceriz ..
Yani evlerimiz ayrı ama birlikte yaşıyoruz yenek içmek tv seyretmek gibi...
Kişi gelecek olsaydı illa ki görüşmemiz olacaktı....
Elti adayı ile kaynım hangi numaralar üzerinden konuştu bilemiyorum...
Ortada yalan var zaten kız ukraynadayım dedi diye orada yaşayacak diye bir kaide de söz konusu değil...
Türkiye de olupta internet ortamından yabancı numaraymış gibi arayıp konuşmak bu zamanda çokda zor olmasa gerek... Başka çarpıtma düşündüğünüz yerler var ise bıkmadan usanmadan cevap verebilirim... En nefret ettipim şeydir Yalanla hitap edilmek... Bu internet ortamı da olsa dahil !
 
Yani sizin de dediğiniz gibi kızın yabancı olduğunu gösteren bir belirti yok. Yalan demeyelim de abartı. Kız gelse dahi aynı evde siz uyumayacaktiniz yine de. Kayniniz da daha dikkatli olur bundan sonra eltinin en iyisini getirir bence getirecekse de.
 
Ya aklıma ne geldi eşimin bir amcası var yıllar önce Rusya’ya gitmiş 2 fabrika parası yemiş
Tabii paralar suyunu çekince kadın yollamış bunu geri. Buraya gelip ne var ne yok satıp yine gitmiş. Sonrası yine hüsran.
Ama hala yine olsa yine yaparım diyor adam 80 yaşında
 


Aaa tamaaaaaam thankss :) sevgiler
 
Bizler dipdibe olup ince eleyip sık dokuyup zaman verip tanimaya calisalim ki halada bilmedigimiz ozellikleri cıksın kocalarimizin...Millet tiiiiiyyy ukraynalardan bi haftada aşk dolup uçup geliyor.Dusuncelerinde cok haklisin canim nedir de sen guwenceksin.Gelmis hosgelmis sana esine dokunmayan bin yaşasin sen dikkatli uzak ol
 
Sahte takı takın, yabancı gelin ava giderken avlansın

Şaka bir yana ben olsam hiiiiç karışmam.. kıskanıyor derler, kaynının mutluluğunu istemiyor derler..vs.herkes yetişkin.. size uyarmak dahi düşmez. mutluluklarına ortak olun
 
Her ihtimale karsi daha dikkatli olurdum evine yatiya almayin ne varsa alip götürür böyle bi olay daha vardi haberlerde cikmisti tam hatirlamiyorum
 
Ukraynadan buraya otobüs biletimi varmis :) o yol biter mi :)
 
Hangi millete mensup olursa olsun severse öyle bir kadın (gelin) olur ki... Kültür çatışması olur, bu iş olmaz demeyin çünkü gerçek aşkın dili yoktur

Alt kat komşum rus. Ama tipi dışında değil gibi :) 2 çocuğu var Allah bağışlasın. Okul aile birliği üyesi, oğlu için. Çeşitli aktiviteler yürütüyor ve kültürümüzü öyle benimsemiş ki anlatamam. En son kısır yapıp getirmişti, sence kermeste satılır mı dene bak demişti :)
10 kasım törenimiz için Atatürk baskılı tişört hediye etmişti oğluma. Türkçe kurslarına yazılmış ve çok ilerletmiş kendini.Çok akıcı konuşur ve kelime hazinesi çok geniş. Maşallah, aa nazar deymesin gibi kültürümüze özgü cümleleri gayet yerinde kullanır.

Tüm bunları niye anlattım ???? Yabancı gelin olmaz diye birşey yok. Kadın severse olamayacağı , yapamayacağı şey yok. Konu sahibinin kaynı tatsız bir deneyim yaşamış. Bu arada kuzenimin eşi çinli. Bir bebekleri oldu ve mutlular :)
 
Dikkat edin hic hos bir durum degil. Geliceksede otelde kalsin, evde kalmasin nedir neyin nesidir.
Dolandiricilik haricide baska seyler olabilir insanin aklina binbir turlu seyler gelior.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…