- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi azerikizi91
-
Canım kaynım da bu şekilde evlendi ama öncesinde görüşüp tanıştılar...süreç içinde evlenmeye karar verdiler .Eltim de kesinlikle amaci herhangi birisini dolandirmak olan para avcisi bir kadın degil...ama bu kız iki telefon görüşmesi sonrasında "ben var senle evlenmek,sen var bana para vermek " e bağlamış.Benim annem de Türk değil. Babamla buna benzer şekilde evlendiler ehehe. Yani annem direkt babamla birlikte gitmiş, babam annemin olduğu ülkede iş yapıyormuş. Sözdür, nişandır, efendime söyleyeyim takı törenidir bunların hiçbirini yapmadan babam direkt annemle evlenmiş, takılarını falan kendisi almış. Babaannemin karşısına "Biz evlendiiiik" diye çıkmışlar. Ha tabi ailede müthiş olay olmuş, babaannem annemle yıllarca konuşmamış falan filan sıkıntılı durumlar yaşanmış ama annem dolandırıcı falan çıkmadı yani. Olabiliyor böyle şeyler, direkt yaftalamamak lazım.
Benim annem de Türk değil. Babamla buna benzer şekilde evlendiler ehehe. Yani annem direkt babamla birlikte gitmiş, babam annemin olduğu ülkede iş yapıyormuş. Sözdür, nişandır, efendime söyleyeyim takı törenidir bunların hiçbirini yapmadan babam direkt annemle evlenmiş, takılarını falan kendisi almış. Babaannemin karşısına "Biz evlendiiiik" diye çıkmışlar. Ha tabi ailede müthiş olay olmuş, babaannem annemle yıllarca konuşmamış falan filan sıkıntılı durumlar yaşanmış ama annem dolandırıcı falan çıkmadı yani. Olabiliyor böyle şeyler, direkt yaftalamamak lazım.
Canım kaynım da bu şekilde evlendi ama öncesinde görüşüp tanıştılar...süreç içinde evlenmeye karar verdiler .Eltim de kesinlikle amaci herhangi birisini dolandirmak olan para avcisi bir kadın degil...ama bu kız iki telefon görüşmesi sonrasında "ben var senle evlenmek,sen var bana para vermek " e bağlamış.
Kesinlikle ya...benim cevremde de yabancı gelin var 2 tane
O kadar iyi çıktılar ki
Hele bir tanesi o kadar candan ki kayınpederi en çok o yabancı gelini seviyor
=) yani gondermeden editledin , oyle mi oldu? =) dogru anladim miYani editledim :)
Konu sahibinin durumla ilgili son mesajını görmeden yazmistim
=) yani gondermeden editledin , oyle mi oldu? =) dogru anladim mi
İnşallah Müge Anlı ya dolandırılmış damat adayı olarak katılmaz kaynınızHepinize iyi akşamlar hanımlar...
Siz değerli hanımların da fikrini almak için konu açmak istedim... Konuma geçecek olur isek ;
Evliyim 2 çocuk annesiyim... 2 tane kaynım var.. Büyük olanın yaşı 30..ve bu yaşına kadar kiminle konuştu ise kafa yapısı uymadı, devam edemedi... Bir hafta önce internetten biriyle tanışmış... Kız 26 yaşında ve Ukrayna da yaşıyormuş teyzesiyle birlikte... Küçük yaşlarda iken annesi ile babasını trafik kazasında kaybettiği için, teyzesi Ukraynaya yanına götürmüş.. Bir haftadır kaynımla konuşuyor ve konuşmasına ve kalbine aşık oluyor.. (nasıl olduysa)
Şimdi bu kişiyle kaynım son görüştüğünde ben artık evlenmek istiyorum, fazla beklemeye vaktim yok gibi cümleler kurmuş... Ve kız annesinden kalan son yadigari satıp otobüs biletini almış ve Türkiye ye bizim yanımıza gelmek için yola çıkmış... Yarın akşam burada olacak nasipse....
Kaynım kv demle konuşturmuş kv dem kızım diye hitap edince çok sevinmiş...
Yani bilmiyorum kızlar daha yeni tanıştığın birinin evine tek başına hem de başka bir ülkeden nasıl gelir bir insan ? Nasıl inanır? Nasıl güvenir?
Dolandırıcı olabilme ihtimali olabilir mi? Hadi oldu diyelim neyimizi alabilir ki evde altın yok birşey yok... Alyanslarımı da takmayı düşünmüyorum ne olur ne olmaz...
Kv min agzı kulaklarında gelinim de grlinim geliyor diye...
Ben mi çok negatif düşüncelerdeyim acaba... Eşim de benimle aynı fikirde...
Şimdi hiç tanımadığımız bu kişi ile aynı evde nasıl kalınır ki ? Otelde falan mı konatlatsak acaba...
Düşüncelerinizi merak ediyorum açıkcası umarım açıklayıcı yazabilmişimdir....
Sormak istediğiniz sorular varsa buyurun sorun..
Yorumları sonradan okudum galiba cidden para istemiş bu kız, tamam olabilir de bazı mesajlarda direkt şey gördüm "Ayy dolandırıcıdır dikkat et" falan, önyargı var baya. Bu kız dolandırıcı çıkmış olabilir, zaten belli eder böyleleri hemen kendini ama her yabancı gelini yaftalamanın da manası yok.
Babam babaannemin "rızasını almadan" direkt annemle evlendiği için benim babaannem yıllarca ne babamla ne annemle görüşmüş, maddi manevi hiçbir yardımda bulunmamış. Ben ve kardeşim doğduktan sonra araları düzelmiş ve bu düzelene kadarki süreç içerisinde annemle babam sıkıntılar yaşamışlar, annem başlarda iş bulamamış, çalışamamış vs. gık dememiş kadın. Ha konudaki kız doğru dürüst görüşmemişler etmemişler, direkt paraya bağlamış ama kendilerini belli eder öyleleri. Direkt "Ooo yabancı gelinse paraya pula geliyordur, takı takılıyor ya" şeklinde önyargıyla yaklaşanlara böyle yaklaşmamalarını tavsiye ederim. Dediğim gibi benim anneme bırak takı takmayı, yüzüne bakmadılar yıllarca.
mesajı silmeydim...yollardım..o kız banada mesaj atmıştı..ne diyon bacım dedim...tr geleceğim param çok ama alamıyorum ..sen bana yollarmısın..gelince veririm demişti..bacım ben bayanım deyip engellemiştimHepinize iyi akşamlar hanımlar...
Siz değerli hanımların da fikrini almak için konu açmak istedim... Konuma geçecek olur isek ;
Evliyim 2 çocuk annesiyim... 2 tane kaynım var.. Büyük olanın yaşı 30..ve bu yaşına kadar kiminle konuştu ise kafa yapısı uymadı, devam edemedi... Bir hafta önce internetten biriyle tanışmış... Kız 26 yaşında ve Ukrayna da yaşıyormuş teyzesiyle birlikte... Küçük yaşlarda iken annesi ile babasını trafik kazasında kaybettiği için, teyzesi Ukraynaya yanına götürmüş.. Bir haftadır kaynımla konuşuyor ve konuşmasına ve kalbine aşık oluyor.. (nasıl olduysa)
Şimdi bu kişiyle kaynım son görüştüğünde ben artık evlenmek istiyorum, fazla beklemeye vaktim yok gibi cümleler kurmuş... Ve kız annesinden kalan son yadigari satıp otobüs biletini almış ve Türkiye ye bizim yanımıza gelmek için yola çıkmış... Yarın akşam burada olacak nasipse....
Yani bilmiyorum kızlar daha yeni tanıştığın birinin evine tek başına hem de başka bir ülkeden nasıl gelir bir insan ? Nasıl inanır? Nasıl güvenir?
Dolandırıcı olabilme ihtimali olabilir mi? Hadi oldu diyelim neyimizi alabilir ki evde altın yok birşey yok... Alyanslarımı da takmayı düşünmüyorum ne olur ne olmaz...
Şimdi hiç tanımadığımız bu kişi ile aynı evde nasıl kalınır ki ? Otelde falan mı konatlatsak acaba...
Niye alyansını takmıyosun kötü eltisin ukraynalılar çok iyi gelin olur diyenlere ders olmuştur umarımKızlar az önce kaynım aradı....
VE sonuç = Kız dolandırıcı...
Sınır kapısından geçemediği için 800 dolar istemiş.... Yabancı elti adayı çıktı bize dolandırıcı ... İyi bari evimize gelmemiş oldu çok şükür....
biz türkler de evliliği kurtuluş olarak görenler var demek ki yabancılarda da var...koca olsun da nasıl olursa olsun diyor herhalde...zaten hem yetim hem öksüz sığınacak bir kapı aramışHepinize iyi akşamlar hanımlar...
Niye alyansını takmıyosun kötü eltisin ukraynalılar çok iyi gelin olur diyenlere ders olmuştur umarım
Dolandırılsalardı rahatlardı belkiAhahaha gerçekten fena bir elti olacagım kanısına varanlar bile var.. İnsanoğlu işte ağzı olan konuşuyor , parmağı olan ise yazıyor =)
O değilde kv de hala esimle bana sarmış durumda... Haklı çıktık diye sanki bizim yüzümüzden evlenemedi oğlu şaka gibi =)
Eşimde" keşke dolandırılsalardı da akılları başlarına gelseydi "dedi =)Dolandırılsalardı rahatlardı belki
Ne tuhaf insanlar var
Nereli annen kuşum merak ettim yoksa sen de profil fotoğrafındaki gibi sarışın bir piremses misinAnnenlerin dönemde günümüzdeki gibi işgüzarlık yoktu bence, ama konuyu okuyunca ben de direk dolandırıcılık vakası dedim. Hatunun para isteyeceği ilk bilet alma muhabbetinde belli olmuş .
Konu sahibesi inşallah evinizin adresine kadar vermemiştir kardeşiniz, ne olur ne olmaz...
:)) kayınvalideniz ne yaptı üzülmüştür...Kızlar az önce kaynım aradı....
VE sonuç = Kız dolandırıcı...
Sınır kapısından geçemediği için 800 dolar istemiş.... Yabancı elti adayı çıktı bize dolandırıcı ... İyi bari evimize gelmemiş oldu çok şükür....
Ahahaha gerçekten fena bir elti olacagım kanısına varanlar bile var.. İnsanoğlu işte ağzı olan konuşuyor , parmağı olan ise yazıyor =)
O değilde kv de hala esimle bana sarmış durumda... Haklı çıktık diye sanki bizim yüzümüzden evlenemedi oğlu şaka gibi =)
Ahahaha gerçekten fena bir elti olacagım kanısına varanlar bile var.. İnsanoğlu işte ağzı olan konuşuyor , parmağı olan ise yazıyor =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?