Yabancı Elti

Canım kaynım da bu şekilde evlendi ama öncesinde görüşüp tanıştılar...süreç içinde evlenmeye karar verdiler .Eltim de kesinlikle amaci herhangi birisini dolandirmak olan para avcisi bir kadın degil...ama bu kız iki telefon görüşmesi sonrasında "ben var senle evlenmek,sen var bana para vermek " e bağlamış.

Kesinlikle ya...benim cevremde de yabancı gelin var 2 tane
O kadar iyi çıktılar ki
Hele bir tanesi o kadar candan ki kayınpederi en çok o yabancı gelini seviyor

Yorumları sonradan okudum galiba cidden para istemiş bu kız, tamam olabilir de bazı mesajlarda direkt şey gördüm "Ayy dolandırıcıdır dikkat et" falan, önyargı var baya. Bu kız dolandırıcı çıkmış olabilir, zaten belli eder böyleleri hemen kendini ama her yabancı gelini yaftalamanın da manası yok.

Kesinlikle ya...benim cevremde de yabancı gelin var 2 tane
O kadar iyi çıktılar ki
Hele bir tanesi o kadar candan ki kayınpederi en çok o yabancı gelini seviyor

Babam babaannemin "rızasını almadan" direkt annemle evlendiği için benim babaannem yıllarca ne babamla ne annemle görüşmüş, maddi manevi hiçbir yardımda bulunmamış. Ben ve kardeşim doğduktan sonra araları düzelmiş ve bu düzelene kadarki süreç içerisinde annemle babam sıkıntılar yaşamışlar, annem başlarda iş bulamamış, çalışamamış vs. gık dememiş kadın. Ha konudaki kız doğru dürüst görüşmemişler etmemişler, direkt paraya bağlamış ama kendilerini belli eder öyleleri. Direkt "Ooo yabancı gelinse paraya pula geliyordur, takı takılıyor ya" şeklinde önyargıyla yaklaşanlara böyle yaklaşmamalarını tavsiye ederim. Dediğim gibi benim anneme bırak takı takmayı, yüzüne bakmadılar yıllarca.

=) yani gondermeden editledin , oyle mi oldu? =) dogru anladim mi

Sekerim, mesajımı yazdim. Yolladim
Sonra bir baktım yazilanlara kız dolandiriciymis . Ben de o mesajda yazdiklarimi silip "sildim" yazdim.
Mesaj aynıyla kaldı, sadece ıçeriği değişti

Çok komplike bir şey değildi

Sevgiler

İnşallah Müge Anlı ya dolandırılmış damat adayı olarak katılmaz kaynınız

Nereli annen kuşum merak ettim yoksa sen de profil fotoğrafındaki gibi sarışın bir piremses misin Annenlerin dönemde günümüzdeki gibi işgüzarlık yoktu bence, ama konuyu okuyunca ben de direk dolandırıcılık vakası dedim. Hatunun para isteyeceği ilk bilet alma muhabbetinde belli olmuş .

Konu sahibesi inşallah evinizin adresine kadar vermemiştir kardeşiniz, ne olur ne olmaz...

mesajı silmeydim...yollardım..o kız banada mesaj atmıştı..ne diyon bacım dedim...tr geleceğim param çok ama alamıyorum ..sen bana yollarmısın..gelince veririm demişti..bacım ben bayanım deyip engellemiştim

O kadar olay yaşanıyor hala akıllanmıyor bazı insanlar.1 haftadır tanıdığı insanı evine nasıl getirebiliyor evlenmeyi nasıl düşünebiliyor? bir de evlilik zaten zor. yabancılarla cok daha zor.evleniyorlar coluk çocuk oluyor boşanma olursa bir sürü sıkıntı yaşanıyor falan filan.örneği çok.bence sizde kalmamalı otele yerlestirsin kaynınız.gelen kişi türkiyeli de olsa ben almazdım evime çünkü 1 haftada tanışılmış ve aşık olunmuş güya ve artık evlenelim deniyor .cok saçma.

Niye alyansını takmıyosun kötü eltisin ukraynalılar çok iyi gelin olur diyenlere ders olmuştur umarım

biz türkler de evliliği kurtuluş olarak görenler var demek ki yabancılarda da var...koca olsun da nasıl olursa olsun diyor herhalde...zaten hem yetim hem öksüz sığınacak bir kapı aramış

Niye alyansını takmıyosun kötü eltisin ukraynalılar çok iyi gelin olur diyenlere ders olmuştur umarım

Ahahaha gerçekten fena bir elti olacagım kanısına varanlar bile var.. İnsanoğlu işte ağzı olan konuşuyor , parmağı olan ise yazıyor =)
O değilde kv de hala esimle bana sarmış durumda... Haklı çıktık diye sanki bizim yüzümüzden evlenemedi oğlu şaka gibi =)

Dolandırılsalardı rahatlardı belki
Ne tuhaf insanlar var

Dolandırılsalardı rahatlardı belki
Ne tuhaf insanlar var
Eşimde" keşke dolandırılsalardı da akılları başlarına gelseydi "dedi =)
Kadın bu varsayımı attık diye bize inanmadı, gelin adayının her lafına inandı =)
Çok içten annemmm demiş =D

Rus :) Sarışınım da boya sarışını tabi, asıl olarak kumralım denebilir. Annemlerin dönemde de vardır ya, hoş olmasa da baba tarafım anneme çok daha ağır ithamlarda bulunmuşlar. Sonradan kuzenlerim de farklı farklı ülkelerden kişilerle evlendiler; ilahi adalet denir buna sanırım. :)

Afedersiniz amma onun da oglu melekette gordugu bildigi baska kiz yokmus gibi; hayatinda gormedigi kiza Ukraynali diye atlarsa kudurmuslar gibi olacagi budur.
Bu Bulgaristandan arayip para isteyen, kontor isteyen ablalar boyle akli munasip yerlerinde beyleri kekliyor. Allah akil fikir versin

Afedersiniz amma onun da oglu melekette gordugu bildigi baska kiz yokmus gibi; hayatinda gormedigi kiza Ukraynali diye atlarsa kudurmuslar gibi olacagi budur.
Bu Bulgaristandan arayip para isteyen, kontor isteyen ablalar boyle akli munasip yerlerinde beyleri kekliyor. Allah akil fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…