Yabancı Elti

Eviniz ayriymis siz uyarmissiniz bırakın kendileri olumlu ya da olumsuz tecrübe etsinler,evinize de davet etmeyin

Senin evine giren çıkan yoksa get a life diyorum. 30 yaşındaki adam icin bu kadar endiselenmeye gerek yok. kaynana da agzi kulaklarindaymis herkes mutlu bir sen huzursuz. Bosver bence. Biz kaynimizin hayatına müdahale etmeyelim ilgilenmeyelim ki yarın onur gün. Eltim, kaynım, görümcem, o bu şu sarmalında bogusmayalim.

Yabancilarda insanlara karsi büyük bir güven var karsidan kötülük gelecegini düsünemiyorlar ben de almanyada kütüphanede hic tanimadigim biri laptop telefon ve cüzdanindan icin ben bir yere kadar gidip gelcem bunlara göz kulak olurmusun dediginde sok gecirmistim:) yani yabancilar icin normal bu durumlar, ayrica kaynina cok güvenip sevmis olabilir.

rus ve ukrayna kadinlari turkiyey yerlesmek turk erkekle evlenmeye sicak bakiyorlar. cogu fakir olduklari ve ulkelerini begenmedikleri icin...oralarin erkekleride berbat bi yandan tabiki.

Kayınvalideniz ne tepki verdi "gelinin" dolandırıcı olduğunu duyunca :) belki bir ders olurda inanmazlar artık bu tarz şeylere

Kayınvalideniz ne tepki verdi "gelinin" dolandırıcı olduğunu duyunca :) belki bir ders olurda inanmazlar artık bu tarz şeylere
Ara ara bana sert bakışlarını yakalıyorum =) Haklı çıktık ya...
Ama şu var kesin dolandırıcıdır demedim ki ben bu ihtimali de düşünmek gerek dedim ki öyle de oldu. .
Çok şükür ki erkenden kendini ele verdi...
Kaynım için ise çok üzgünüm çok iyi niyetli inşallah gönlüne göre biriyle mutlu bir yuva kurar. .

Bu biraz saflığa giriyor ya neyse, dediğiniz gibi para falan kaptırmadan kadının niyetinin ortaya çıkması iyi olmuş..

Kaynım bende para ne arar demiş... Dolandırıcı olduğunu anlamadım mı sandım demiş... Bi hayli saydırmış kız ağlamış pişkinlik diz boyu... Kapatmış telefonu suratına...

Kızın attığı resimler grrçekten çok güzeldi yahu =)

Cok merak ettim .Atsaniza bi foto .Onlarin gencleri cok gzl oluyor ama yaşaldikca bizden kötü oluyorlar .
Benimkide teselli işte
Sildik yahu aslında resimlerini yaymak lazım böylelerinin de ya başkasının hesabından alıp atmışsa (yapmış olabileceğini düşünüyorum ) ....

Kızın attığı resimler grrçekten çok güzeldi yahu =)

ayy öyle valla caktirma :)) kiskanilacak guzellikteler.. Ama icinde sahtekarlik olduktan sonra napayim o guzelligi, ayrica durust olsa bile o evlilikten bi cacik cikmaz cunku hic ortak kültür nesnesi yok 1 tane bile yokk :) mutlu olamazlar bence

Yabancılar genellikle bu şekilde evleniyor
Biraz eltilik yapıyorsunuz gibi geldi

Benim annem de Türk değil. Babamla buna benzer şekilde evlendiler ehehe. Yani annem direkt babamla birlikte gitmiş, babam annemin olduğu ülkede iş yapıyormuş. Sözdür, nişandır, efendime söyleyeyim takı törenidir bunların hiçbirini yapmadan babam direkt annemle evlenmiş, takılarını falan kendisi almış. Babaannemin karşısına "Biz evlendiiiik" diye çıkmışlar. Ha tabi ailede müthiş olay olmuş, babaannem annemle yıllarca konuşmamış falan filan sıkıntılı durumlar yaşanmış ama annem dolandırıcı falan çıkmadı yani. Olabiliyor böyle şeyler, direkt yaftalamamak lazım.

Gecmiş olsun valla evdende dolandırabilirdi
Kaynınızda yani otuz yasına gelmiş ama hala aklı baska yerinde calısıyor

Iyi de cikabilir kötü de...artık ne çıkarsa bahtınıza ama iki taraf icin de buyuk risk vallah...iyi cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…