- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi azerikizi91
-
Eviniz ayriymis siz uyarmissiniz bırakın kendileri olumlu ya da olumsuz tecrübe etsinler,evinize de davet etmeyinEvlerimiz karşılıklı... Hatta uyarıyorum ya gece size zarar verirse dolandırıp kaçarsa diye... Yurtdışından mı geliyor acaba onu da bilemeyiz sonuçta...
Bileti görmedik... 26 yaşındaki kız ne zarar verebilir diyor... Uyutucu spreyi sıkar herşeyi yapar zoe birşey değil ki...
Allah korusun...
Kayınvalideniz ne tepki verdi "gelinin" dolandırıcı olduğunu duyunca :) belki bir ders olurda inanmazlar artık bu tarz şeylereKızlar az önce kaynım aradı....
VE sonuç = Kız dolandırıcı...
Sınır kapısından geçemediği için 800 dolar istemiş.... Yabancı elti adayı çıktı bize dolandırıcı ... İyi bari evimize gelmemiş oldu çok şükür....
Ara ara bana sert bakışlarını yakalıyorum =) Haklı çıktık ya...Kayınvalideniz ne tepki verdi "gelinin" dolandırıcı olduğunu duyunca :) belki bir ders olurda inanmazlar artık bu tarz şeylere
Bu biraz saflığa giriyor ya neyse, dediğiniz gibi para falan kaptırmadan kadının niyetinin ortaya çıkması iyi olmuş..Ara ara bana sert bakışlarını yakalıyorum =) Haklı çıktık ya...
Ama şu var kesin dolandırıcıdır demedim ki ben bu ihtimali de düşünmek gerek dedim ki öyle de oldu. .
Çok şükür ki erkenden kendini ele verdi...
Kaynım için ise çok üzgünüm çok iyi niyetli inşallah gönlüne göre biriyle mutlu bir yuva kurar. .
Kaynım bende para ne arar demiş... Dolandırıcı olduğunu anlamadım mı sandım demiş... Bi hayli saydırmış kız ağlamış pişkinlik diz boyu... Kapatmış telefonu suratına...E gelmez mümkun degil .
De kayniniza duygu sömürüsu yapip para koparmasa baari .
Adamin biri 300 bin tl göndermis toplamda yok sınirdayim yok hapse düştüm yok pasaportum vizesi bitti vs vs..
Biraz para gondermistir bence kayninız yoksa söylemiyormu .
En son cok fakiriz filan deyin de kız peşinizi biraksin baari .
Kızın attığı resimler grrçekten çok güzeldi yahu =)Kaygilanmakta haklisiniz. Asla guven olmaz . Benim kaynim da oyle bi Rus a asik olmustu. Az kalsin kredi cekip ona para gonderecekti. Zaten onlarin genelde hep babasi olmaz hep de paraya ihtiyaci olur, fakir olurlar.. yav he hee! yaaa erkekleri cok kolay kandiriyorlar. O kizin orda nasil bir hayati oldugunu asla bilmeden nasil guvenilir ,belki orda bir sevgilisi var! Hey Allahim bu erkekler bi guzellige nasil kaniyor hemen ..
Cok merak ettim .Atsaniza bi foto .Onlarin gencleri cok gzl oluyor ama yaşaldikca bizden kötü oluyorlar .Kızın attığı resimler grrçekten çok güzeldi yahu =)
Sildik yahu aslında resimlerini yaymak lazım böylelerinin de ya başkasının hesabından alıp atmışsa (yapmış olabileceğini düşünüyorum ) ....Cok merak ettim .Atsaniza bi foto .Onlarin gencleri cok gzl oluyor ama yaşaldikca bizden kötü oluyorlar .
Benimkide teselli işte
Kızın attığı resimler grrçekten çok güzeldi yahu =)
Cok merak ettim .Atsaniza bi foto .Onlarin gencleri cok gzl oluyor ama yaşaldikca bizden kötü oluyorlar .
Benimkide teselli işte
Yabancılar genellikle bu şekilde evleniyor
Biraz eltilik yapıyorsunuz gibi geldi
Yorum silinebiliyor mu burda
Gecmiş olsun valla evdende dolandırabilirdiKızlar az önce kaynım aradı....
VE sonuç = Kız dolandırıcı...
Sınır kapısından geçemediği için 800 dolar istemiş.... Yabancı elti adayı çıktı bize dolandırıcı ... İyi bari evimize gelmemiş oldu çok şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?