Yabancı erkeklerle sevgili olanlar

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
Merhaba arkadaşlar:)
Benim sevgilim Türk. Ama bir arkadaşımın İtalyan bir sevgilisi var...
Benim de nedense çok ilgimi çekiyor böyle evlilikler, ilişkiler.
Çünkü arkadaşım sürekli bir problemden yakınıyor.
Bazen düşünüorum bende sevgilimin bazı yönlerinden yakınabiliyorum çok doğal bir şey. Sorunları yabancı olmasına bağlamıyorum ama nedense o sorunların bundan kaynaklandığında ısrarcı.
Benim merak ettiğimse yabancı sevgilisi, eşi olanlar farklılıklardan kaynaklanan problemler yaşıor mu? Evliliğe giden ilişkilerde ortaya çıkan problemler nelerdi?

Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

kesinlikle türkiye kültürü görmemiş kadın ile evleneceğim! demişti adamın biri,
gözlerimle devamını bekler gibi baktım
biraz mizahi biraz da erk yanıt verdi
türkiye kültürünü özümsememiş olsun, olmalıları benden öğrensin, bana sorsun, bilgim kılavuzu olsun gibi düşüncelerdi onun ki.
deli çocuk!

Eşimin bir akrabası ingiliz bir erkekle evlenmişti. Mesela arkadaşları içinde sırf komiklik olsun diye eteğini indiriyormuş, bluzunun askısını filan çaktırmadan çözüyormuş ilginç yani:)

Birçok artısı var bence en azından çevremden gördüğüm kadarıyla. Türkiye'de erkeklerin çoğu sana aşık oldukları zaman seni toplumdan izole etmeye çalışırlar. Sen de aşıksan o fedakarlığı yaparsın. Sonra sıkılırlar git kendine başka uğraş bul beni bunaltıyorsun demeye başlarlar. Ama sen uzun zamandır eskisi gibi görüşmediğin arkadaşlarına o seni kışkışladı diye dönme riyakarlığını yapmak istemezsin kaldı ki sırf onunla olmaya bile çok alışmışsındır ondan senin kadar özenli olmasını beklersin ilişkiyi canlı tutmak için fikirler üretmesini vs. Ama olmaz karşındaki öküzdür. İtemezsin o gemiyi tek başına biter. Fakat yabancılarla ilişki kavramı daha az bencil daha çok yaratıcı bence bu yüzden daha uzun ömürlü.

benim de polonyalı bir sevgilim vardı...onunla çıkarken ey gidi Türk erkekleri diyordum...sıfır kıskançlık...ya da alıştığımz için ama bazen çok yadırgıyordum yaptıklarını çok kafa oluyorlar her an her şeyi yapabilirler bu yüzden onu seviyordum yol ortasında dans etmek gibi .... :) ama kültür farklılığı çok etkiliyo ya evilik gibi ciddi bir durumda iyice tartıp biçmek lazım...

ben isterdim ya =) umarım bir sonraki italyan falan olur :) ingiliz olmasın soğuk oluyolar ya

Arkadaslar benim erkek arkadasim ingiliz. Ben 3 yildir Londra da yasiyorum. 1 yildir beraberiz. Onu cok seviyorum sanki onu bulmak icin bu ulkeye gelmisim gibi hissediyorum. Bu bir yil icinde o kadar cok sey yasadikki anlatsam roman olur. Cok farklilar bizden bu farklilik eger basedemzsen oldurur iliskiyi basedebilirsen cok guzel bir iliski yasatir. Hala beraberiz ama bircok sallanti yasadik. Halada yasiyoruz biraz daha rayina oturmus gibi iliskimiz ama ilerde ne olur bilmem daha mesela gecen gun bir konuda uzduk birbirimizi. Neyse her iliski zordur. Yabanci bir erkegin dezavantajlarida var avantajlari da. Bir kadin olarak eger cok hassas iseniz bazen yabanci erkek size gore olmayabilir. Her yabanci ayni degildir ama Ingiliz erkekleri Turk erkeklerinden cok farkli. TUrk erkekleri ile alistiginiz hicbirseyi onlarda goremezsiniz. Ingiliz insanlarinda bireysellik cok on planda.
Bu atrada ben erkek arkadasimda kaliyorum 2 aydir gecici sureligine. Sabah aksam beraberiz sonuc olarak. Gecen gun bir konsere bilet alacakti gelmek istermisin dedi olur dedim ama sonra gelmemem icin elinden geleni yapti. Yani ertesi gun ise gideceksin eminmisin bide belimi incittim 1 hafta once ayakta dayanabilecekmisin bir soru soru sordu bende istemiyorsan gelmem dedim resmen beni istemedi yani. En sonunda seni dusundugum icin sordum illa gelmek isteseydin alacaktim bilet dedi ama bazen de ayri ayri biseyler yapmaliyiz dedi yani aciksasi istemedi. Bende surekli sevgilisine yapisan biri degilim ama son iki aydir gercektende hic ayri bisey yapmamistik o acidan hakli ama o konsere ne kadar gitmek istedigimi gordu ona ragmen istenmedigimi hissettirdi bana. Biraz kirildim acikcasi yani bu cok basit bir ornek bazen bircok seye cok duyarsiz kalabiliyorlar.

annemın bır arkadası 17 sene turk erkegı ıle evlılık yapmıs sonrasında bır ıspanyolla evlendıgınde 17 seneden sonra kadın oldugumu sımdı hıssettım demıstı. Türk erkeklerıne prensıp olarak bende guvenmıyorum.Bu anlasmazlıklar sadece kadın tarafında olmuyor bır turk erkegıne yabancı kadın katlanamıyor. Bır sene once haberlerde cocugunuda alıp kaçan ıngılız kadınlarını gormustum turk erkeklerı yalvarıyor cocugum dıye.Bu kadınlar once bırsey zannedıyorlar bızımkılerı sonra evlılıkte anlıyorlar ne olduklarını... Bız bıle bazen yanılıyoruz kendı kulturumuzden oldukları halde.. Su ana kadar genel olarak boyle sevgılısı olanlardan bır sıkayet duymadım ama genelleme yapmamak lazım .. Kıskanclık konusuna gelınce kımse kusura bakmasında turk erkegınden daha kıskanc olanlarıda var bu klasık bunlar eslerını kıskanmıyorlar olayı yalnıs sıze soyleyeyım.. Özellıkle yunan ve ıtalyan erkeklerı bu konuda acık ara farkla onde ..

amerikada yasiyorum, iki senedir arkadasi oldugum, bir donem baya yakinlastigim ama sonrasinda kendiliginden biten kisiyle simdi beraberim. artisi var eksisi var. ask sevgi yonunden cok farkli degiller. kiskanclik olarakta adamina gore degisiyor ama rahatlik olarak dunya kadar fark var. onceki iliskilerine saygi duyuyorlar, bakiremisin degil misin umurlarinda olmuyor. ama bazen maco bi erkek otoritesi olsun istiyorsun azicik ama o da onlarda olmuyor. sevgilim amerikali. uzun zamandir arkadasim, cok iyi bi insandir ama bakalim ne olucak gorucez.

benim sevgili olmak üzere olduğum bir çocuk var ve kendisi slovenyalı ve gayet hoş biri ama türkler gibi kıskanç

Acaba yeri mi bilmiyorum ama ben yabancıyım ve sevgilim türk.
Hani ddm bi bakıma benim de sevgilim bana göre yabancı yanlışsa affedin
Türkiyede okumuştm şimdi de bitirip memleketime döndüm. Belli süre ayrı yaşayıp iş tecrubesi edinmeyi düşündük.
Neyse, ben özgürlüğüme çok düşkün bir insandım burcum da kova bu arada :80: İlk zamanlar çok kavga ederdik sıkılırdım bunalırdım bazen de eski zamanı özlerdim gezmeyi severim, o da tam tersi evde oturmayı seviyor :106: Fakat her şeyi istediğim şekilde yaşamak yerine onunla olmak daha cazip geldi. Şimdi ise artk ben de ev kuşu oldum ama çok daha huzurluyum belki de harbi insanla olmak başka gelmiştir bana...

benim görüştüğüm ingiliz çocuk da bana; biz aslında kıskanırız, ancak sevgilimizi kaybetmemek, sıkmamak için kıskandıgımızı belli etmemeye çalışırız demişti,aksi halde kızlar direkt resti çekiyormuş çünkü...
kendisi de beni kıskanıyor bazen,belli etmemeye çalışıyor ama bazen de itiraf ediyor.

Merhabalar kızlar,

Benim erkek arkadaşım Arap. Kesinlikle bana bir erkek kadına nasıl davranır tam anlamıyla onu yaşatıyor. Bir kere kesinlikle çok dürüst. Kıskançlık dersen Türk erkekleri gibi belki biraz fazla. Türk erkeklerinden en büyük farkı ise şu bence. Bizim erkeklerimiz hatunu elde edene kadar pervane. Bir kere cebe koydu mu öf sıkıldım bunaldım ben ağayım paşayım takılıyorlar.

Ama Arap erkekleri (tanıdığım tek arap değil bu arada) genel manada kadınlardan itaatkar olmalarını bekliyorlar ve karşlığında ise sizi ellerinin içindeki bir yakut gibi değerli görüp koruyor kolluyorlar. Her konuda herşeye destek oluyorlar.

Erkek arkadaşımla ben elhamdülillah ki hemen hemen aynı aile yapısı içerisinde büyüdüğümüz için birbirimizi anlamakta zorluk çekmiyoruz. İkimiz de müslümanız sadece mezheplerimiz farklı. Ben de o da sınırlarımızı biliyoruz. Böylelikle ne onun kıskançlığı benim hayatımı sınırlıyor, ne de benim triplerim onu boğuyor. Ben ona padişahım gibi davrandıkça o beni tacı gibi başında taşıyor.

ben bir ingilizle çıktım uzun süre. türklere göre vurdumduymaz lar ve kıskanç değiller bir başkasıyla bile dans edebilirsin . bide çok içki içerler gerçi bizimkiler de içiyor. daha rahat oluyosun bi kere yabancı erkekler onu giyme buraya bakma yok nerdeydinm filan yapmıyolar daha doğallar ama kıskanılmak istenen kadınlara uygun değiller bide ilk dönemde hesap ödemiyodu sonradan ben alıştırdım eheueheu yabancı erkekler bide cinselliğe takık değiller bizimkiler yok kimle ne yaptın bilmemne geçmişini didik didik eder ama yabancılar takmaz . benden sonrası önemlidir der + 10

Son düzenleme:
Benim sevgilim ingiliz ve gercekten kıskanc. Cok kavga etmisizdir bu yuzden. Sorun güvensizlik değil cok sevgiden diyo her zaman. Ama diger bir yonden Giyimime asla karısmaz eger seni mutlu ediyorsa sorun yok der her zaman. Kıskanclıgı diger erkeklere karsıymıs.
Suna da deginmek istiyorum ki Cevremdeki insanlar sevgilimin ingiliz oldugunu ögrenince tek sordukları 'dil sorun olmuyormu?'. Benim su ana kadar tek bi sorunum bile olmadı ama ona türkceyi de ogreticem insallah :) 1 yıldır beraberiz ve super gidiyo iliskimiz. simdiye kadar ki en uzun soluklu iliskim. Ayrıca kendisi yetistigi ortamdan gelen bi alıskanlıkla gercekten cok kibar. Arada saygı oluyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza. Benim erkek arkadaşım ukraynali tam 1yil 8aydir beraberiz. Allahima çok şükür cok mutluyuz. Ben ondan önce ask sevgi nedir tatmamisim 23yasindayim bu arada. Insallah seneye yazin evlenmeyi düşünüyoruz . Ben sadece sunu soylemek istedim birini sevdiginiz zaman kim nereli hangi dinden bunlarin hepsi sacma sapan birer soru oluyor hayatinizi baskalarinin size koydugu kisitlamalar ile yasamayin hepimiz kadiniz ve bunu bize en iyi sekilde hissettirecek erkekler olmali hayatimizda. Asla bir irka genelleme yapmayin her milletin iyisi var kötüsü var. Hepinize mutluluklar diliyorum

:) benim kankam koreli bir adam. Tabi türkiye de yaşıyor ve türkçe konuşabiliyor. Çocuk benden bakımlı maşallah. Bir ara buluştuğumuzda metrobüse bindik çıkardı el kremini istermisin diye soruyor bende ilk önce yiyecek birşey arıyor sandım çantasında meğerse krem çıkarmış. yüzüne ellerine sürdü bir güzel. Türk erkeklerinden pek bir farkını görmedim. Kıskançlar tabi hepsi değil. ve sanki daha ilgililer kafeye gittiğimizde paramız yoktu, bir simit ve iki çay almıştık. yarı yarıya paylaştık. Hatta çaya şekeri attı karıştırdı. simiti peceteye sardı bana öyle verdi. Birkeresindede yağmur yağmıştı. Beni vapura kadar bıraktı. Vapur kalkana kadar bekledi. 5 dk bekle dedi bir baktım şemsiye almış gelmiş. Birde konuşması çok komik oluyor. Canım kanka ıslanma sen haha Sevgilim olsa bu kadar iyi davranmazdı bana.. ama tabi sadece kardeşim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…