Yabancı erkeklerle sevgili olanlar

Nisanlim ingiliz orta derecede kiskanc, cok sakaci, sosyal, cocuklarla arasi mukemmel, inatci , alkole bayilir ben de icersem sevinir, bulasik camasir yikar utu yapar kahvalti hazirlar yatagi toplar (her zaman degil ama yapincada gocunmaz) cok neselidir onu hep guler yuzuyle hatirlarim (ben turkiyedeyken). Hesap oder ama ben odersem engellemeye calismaz gayet normal burda sevgililer kendi ictiklerini yediklerini oduyorlar hatta barda sira ile herkes digerlerine icki ismarliyor. Kiyafetime karismaz hep bakimli guzel ve seksi olmami ister gegirmek, peceteye Burun sumkurmek gayet dogal.

Merak ettim yabancıyı sevgiliyi nerden buldunuz bende çok isterdim yabancı sevgilim olmasını.

Dini yonden sıkıntı yaşadınız mı ?

Son düzenleme:
Türkiyedemi tanıştınız ?

Türkünü bulduk yabancısı kaldı O değilde bende isterdim şahsen, ingilizcemde var anlaşmak sorun olmazdı

şimdi taşlancam ama ben yabancılara aday gözüyle bile bakamıyorum
dini yönden

Kultur farkı elbette var ama kıskanclık olsun sahıplenme olsun vb konular tamamıyla kısının kendısı ıle alakalı. Turkıye de ıyı erkekler oldugu gıbı kotu erkekler nasıl bulunuyorsa yurtdısında da aynıdır dedıgım gıbı kısılık, karakter meselesı.

Tam olarak nereli sevgiliniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…