yabancı eş

Valla Hint dugunleri super, ben olsam isterdim :dondurma::dondurma:

Ailesi ne diyor bu ise? Benim tanidigim tum Hintlerin aileleri dugune cok hevesli, yillarca para biriktiriyorlar. Onlar uzulmesin ?

Ikiniz de istemiyorsaniz ne ala, yapin bir yemek aile + arkadaslar ici olsun bitsin.

Onun ailesi de çok hevesli
Biz galiba türkiyede kendi aramızda hindistanda gösterişli bir düğün yapacağız bu gidişle :KK64:

Hindistan dedin hayallerimi suya düşürdün :27: şaka bir yana ailesi kabul ettiyse sorun çıkmaz heralde hintliler dışardan kimseyi istemezler diyebiliyorum

o da olur
komikti galiba düğününüz
Yok canim, komik degildi. Sey, ben kaynanamlarin heveslerini biraz kursaklarina tikmis gibi oldum. Cunku davullu zurnali cok geleneksel istiyolardi, ben oyle yaptirmadim. Bohca, ceyiz, gelin alma falan cok sorun cikti bunlarda biz istemedik yaptirmadik.

Hindistan dedin hayallerimi suya düşürdün :KK53: şaka bir yana ailesi kabul ettiyse sorun çıkmaz heralde hintliler dışardan kimseyi istemezler diyebiliyorum

+1
Yabanci gelini bile kabul ettilerse demek ki cok siradisi insanlar....benim eski komsum baska bir bolgeden bir kizla evlenmek istemis annesi dusup bayilmis, hastaneye goturmusler.!

Yok canim, komik degildi. Sey, ben kaynanamlarin heveslerini biraz kursaklarina tikmis gibi oldum. Cunku davullu zurnali cok geleneksel istiyolardi, ben oyle yaptirmadim. Bohca, ceyiz, gelin alma falan cok sorun cikti bunlarda biz istemedik yaptirmadik.

ben de istemiyorum ya :işsiz:
zaten annem de meraklı değil öyle şeylere
erkek tarafının haberi yok zaten
çok isabetli oldu

Hindistan dedin hayallerimi suya düşürdün :KK53: şaka bir yana ailesi kabul ettiyse sorun çıkmaz heralde hintliler dışardan kimseyi istemezler diyebiliyorum

ailesi hemen kabul etmedi her ikimizin de
orası uzun hikaye
ama açık görüşlü insanlar
bizim kararlılığımızı görünce ne yapabilirlerdi

selamlar herkese
aranızda eşi türk olmayan var mı ?
varsa ne tür zorluklarla karşılaştınız ya da karşılaştınız mı
benim nişanlım yabancı ve sürekli düğünümüz nasıl olacak diye düşünüyoruz
çok masraflı olacağı kesin:işsiz:
bu şekilde evlenen var mı aranızda?
(ikimiz de düğün sevmiyoruz bu arada)
Bizim ailede iki Alman bir Bulgar bir Azeri bir de Gürcü gelin oldu şimdiye kadar. Yabancı damadımız hiç olmadı.

Kültür farklarından dolayı anlaşmazlıklar olabiliyor elbette. Taraflardan biri diğerinin kültürüne daha fazla uyum sağlıyor böylelikle sorunlar çözülmeye çalışıyor. Gürcü gelinle bu uyumu yakalayamadılar mesela, ayrıldılar.

Düğünler de Türk usulüne göre oldu.

Bizim ailede iki Alman bir Bulgar bir Azeri bir de Gürcü gelin oldu şimdiye kadar. Yabancı damadımız hiç olmadı.

Kültür farklarından dolayı anlaşmazlıklar olabiliyor elbette. Taraflardan biri diğerinin kültürüne daha fazla uyum sağlıyor böylelikle sorunlar çözülmeye çalışıyor. Gürcü gelinle bu uyumu yakalayamadılar mesela, ayrıldılar.

Bizim usul biraz ortaya karışık olacak ama sorun değil
Önemli olan düğünden sonrası aslında
Biz yine bir süre ayrı yaşamak zorunda kalacağız

Turk dugunu iyidir yahu.:KK200: Alman dugunu gayet malca, 5-10 kisi toplanip gayet ruhsuz bir sekilde mal mal takiliyorlar. Ehh calgili cengili dugun varken kim diger alternatife donup bakar ki?:KK55:

Turk dugunu iyidir yahu.:KK200: Alman dugunu gayet malca, 5-10 kisi toplanip gayet ruhsuz bir sekilde mal mal takiliyorlar. Ehh calgili cengili dugun varken kim diger alternatife donup bakar ki?:KK55:
Ben düğün videolarını izledim Almanyada oldukları için. Köşede halay çekme taklidi yapan Almanlar gayet eğlenceli görünüyordu :D

selamlar herkese
aranızda eşi türk olmayan var mı ?
varsa ne tür zorluklarla karşılaştınız ya da karşılaştınız mı
benim nişanlım yabancı ve sürekli düğünümüz nasıl olacak diye düşünüyoruz
çok masraflı olacağı kesin:işsiz:
bu şekilde evlenen var mı aranızda?
(ikimiz de düğün sevmiyoruz bu arada)
Of, bizde de ben yabancı sayılıyorum malesef :) İkimiz de Türkçe konuştuğumuz halde anlaşamazdık en başta. :) Şimdi de arada keyfine ingilizce iletişim kuruyoruz, anlaşıyoruz ama artık her dilde :) Gelenek, görenek yada kelime kalıplarına kadar çok farklılık gösteriyor malesef. Biz de düğün sevmiyoruz. Benim ülkemde aile arası yemekli bir kutlama olacak yine de, onun tarafında da düğün salonu vs Türkiye düğünlerinden olacak. Elimden geldiği kadar değiştireceğim yine de şarkılar , konsept falan özel olsun istiyorum :)
Böyle ufak tefek şeyler işte, hoşgörü ile kapanacak konular.

Onun ailesi de çok hevesli
Biz galiba türkiyede kendi aramızda hindistanda gösterişli bir düğün yapacağız bu gidişle :KK64:

Hintlilerde de evlilik falan gelenekler bizdeki gibi onemli benim etrafimdaki tum hintliler dugun yapiyorlar memleketlerinde. Simdi sizde birde erkek tarafi hintli adamlar memleketlerinde dugun yapmak isterlerse yapin. Komsular akrabalar sizi biraz soluk benizli bulabilirler ama herhalde onlarin kiyafetleri susleri takilari ve makyajlariyla pek farkiniz kalmayabilir yazin birazda bronzlasmaya vaktiniz olduysa ten uyumuda tamamdir :-)
Bence cok eglenceli bir deneyim oalbilir. Hindistanda dugun yapilacaksa aileniz imkanlar dahilinde gitmeye calisirlarsa iyi olur bencede.

Back
X