• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı (Hollandalı) bi erkekle ilişki?

Yabanci biriyle evlilik olur mu sizce? Yani bi gelecek olur mu?
Ben ingilizce biliyorum dil problemi yok ama kultur farki falan olmaz mi?
Bide ben Turkce Ogretmeni olucam oraya gidersem isimi birakmak zorunda kalirim. O buraya gelirse, o isini birakicak
Daha bir suru olumsuz tarafi varda , olumlu yonleri neler?
Aranizda yabanci bi erkekle sevgili olan, evlenen var mi? :26:

Hollandalı erkeklere bayılırım. Dünyanın en yakışıklı, uzun boylu erkeklere sahip ülkelerinden biri Hollanda. Avrupalı erkeklerin çoğu gibi bu erkekler de eşitlikçiler, kadına, cinselliğe, ikili ilişkilere bakış açıları sağlıklı. Yine çoğu Avrupalı erkek gibi çok güzel sevişiyorlar. Ayrıca Hollanda yaşamak için çok güzel bir yer, hiç düşünmeden git.

Hollandalı erkeklere bayılırım. Dünyanın en yakışıklı, uzun boylu erkeklere sahip ülkelerinden biri Hollanda. Avrupalı erkeklerin çoğu gibi bu erkekler de eşitlikçiler, kadına, cinselliğe, ikili ilişkilere bakış açıları sağlıklı. Yine çoğu Avrupalı erkek gibi çok güzel sevişiyorlar. Ayrıca Hollanda yaşamak için çok güzel bir yer, hiç düşünmeden git.

Avrupali erkeklerin cok güzel sevistigini nerden biliyorsunuz?

Avrupali erkeklerin cok güzel sevistigini nerden biliyorsunuz?

Çünkü sadece Avrupalı erkeklerle sevişiyorum. Yüce Rabbim o güzellikleri biz onlarla sevişelim diye yaratmış. Merakınızı gidermişimdir umarım =)

acıkcası verdigniz bilgiye takılmadım, yanlıs anlama olmasın,

ancak konuyu neden hortlattıgnızı anlamadım :KK53:

acıkcası verdigniz bilgiye takılmadım, yanlıs anlama olmasın,

ancak konuyu neden hortlattıgnızı anlamadım :KK53:

Bir başlıkta feminizmle ilgili yazılara denk geldim, ben de bunun üstüne feminizmle ilgili başlıkları, mesajları araştırmaya başladım. Onları araştırırken yabancı erkeklerle, cinsellikle ilgili mesajlara ve önyargılara denk geldim, derken feminizmden bu konulara sıçradım. Rahatsız olmamışsınızdır umarım konunun hortlamasından. Rahatsız olunacak bir şey de yazmadım zaten, seçiminizi alkışladım sadece.

Bir başlıkta feminizmle ilgili yazılara denk geldim, ben de bunun üstüne feminizmle ilgili başlıkları, mesajları araştırmaya başladım. Onları araştırırken yabancı erkeklerle, cinsellikle ilgili mesajlara ve önyargılara denk geldim, derken feminizmden bu konulara sıçradım. Rahatsız olmamışsınızdır umarım konunun hortlamasından. Rahatsız olunacak bir şey de yazmadım zaten, seçiminizi alkışladım sadece.

belli bir saatten sonra ergenler konuları hortlatıp seks icerikli yazınca bizde de alıskanlık oluyor,
ister istemez dikkatimizi cekiyor...
bu arada secim benim degil, ben güneyli seviyorum, italyan, ispanyol gibi :KK37:

belli bir saatten sonra ergenler konuları hortlatıp seks icerikli yazınca bizde de alıskanlık oluyor,
ister istemez dikkatimizi cekiyor...
bu arada secim benim degil, ben güneyli seviyorum, italyan, ispanyol gibi :KK37:

Tabi, onlar da güzel =D Esmer erkek sevenler İtalya, İspanya, Yunanistan, Latin Amerika... Bu bölgelere yoğunlaşsınlar, benim gibi sarışın sevenler, İskandinavya, Almanya, Slav ülkeleri, Hollanda, İsviçre... =D Neyse ki dünya diyar diyar güzelliklerle dolu, her zevke hitap eden coğrafi bölgeler var =D

Yo, benim libidom her sağlıklı kadın gibi her zaman tavan. Avrupalı erkekler de her zaman aklımın güzide köşelerindeler, sadece gece değil=)
Yabanci erkekleri gözünüz de cok büyütmüssünüz, sanki hepsi 1.90lik güzellik abidesi. Bu takintiniz nerden geliyor, insan ulasamadigina daha cok sarar gibisinden mi acaba.

Yabanci erkekleri gözünüz de cok büyütmüssünüz, sanki hepsi 1.90lik güzellik abidesi. Bu takintiniz nerden geliyor, insan ulasamadigina daha cok sarar gibisinden mi acaba.

Vallahi benim muhatap olduklarımın hepsi en az 190lık güzellik abideleri ama onları çekici yapan sadece bu değil elbette. Dediğim gibi, öncelikle zihniyetleri. Size de tavsiye ederim.

Tabi, onlar da güzel =D Esmer erkek sevenler İtalya, İspanya, Yunanistan, Latin Amerika... Bu bölgelere yoğunlaşsınlar, benim gibi sarışın sevenler, İskandinavya, Almanya, Slav ülkeleri, Hollanda, İsviçre... =D Neyse ki dünya diyar diyar güzelliklerle dolu, her zevke hitap eden coğrafi bölgeler var =D
neyse,
konu dısına cıkmayayım,
cinsellikten konu dısı ile ban yemek en son isteyecegim sey,
agız tadıyla kavgayla gitmek isterim :KK53:

iyi geceler...

Hollanda erkeklerinin eşitçiliğini bilmem ama...
Teyzem orda yaşıyor ondan duymuştum boşanma durumlarında bütün malı mülkü erkek alıp kadın anca avcunu yalıyor...
Bir çoğuda zengin kadın avcısıymış..
Çok eşitmiş gerçekten:KK14:

Back
X