Yabancıyla evlilik

Ilk eşim Rus'tu. Türkiye de tanıştık ve orda yaşadık .ama bu benim için bir dezavantajdi , çünkü eşim yıllar geçtikçe Turklesmeye başladı 13 yıl evlilik ve bir çocuktan sonra boşandık.

Ortadoğu ve Balkanların en berbat karışımı olabilir Rus erkeği ve Türk erkeği kombosu ne olla ki arkadaş, gerçekten korkunç

Kiz herkes turkle evleniyor noluyor yani yani gene ortaya sizin adet soyle bizim adet boyle sacma salak seyler giriyor, birsuru kavgalar oluyo vs. Sende yabanci dene belki cok iyi gider
Teşekkürler, şimdilik teklifi kabuk ettim ama istemeyi falan şimdi yapmayacağım aradan biraz zaman geçsin. İstemeyi nikaha yakın yaparım herhangi bir beklenti olmasın

Müslümanlığinin benimle bir ilgisi yok. Zaten dinle ilgilenmeyen bir ailede büyümüş ve sonrasında kendi yolunu bulduğuna inanıyor. Çocuk elbette düşünmüyorum. Ama olursada sorun olmazdı

Benim eşim arap, kültür farkı elbet oluyor ama inancımız ve fikirlerimiz bir olduğu için bu konuyu önemsemiyorum.

Bende yabanci biriyle evliyim ve bunu hep bir artı olarak görmüşümdür. Dilidir, kültürüdür, birbimize kattiklarimizdir, bunlar cok değerli şeyler benim için. Allah nasip ederse çocuklarımız 6 dil bilecekler, tabii kısmen benimde öğrenmem lazim ki istiyorumda, hakkiyla öğretebilmek veya katkı sağlamak için. Herneyse, bunlar güzel şeyler, insani mutlu eden ve insana yenilikler bahşeden şeyler.
Bence sevginizden ve karsi tarafin sevgisinden eminseniz kesinlikle deneyin derim. Evliligin başında pürüzler yaşanır mi bilemem, bunlar cok kişisel konular bence. Biz yaşamadık sayılır, karakterlerimizden kaynaklanan birsey ama bu, ikimizde uysal sayılırız. Ama umarim sizde yaşamaz, musmutlu olursunuz. Ha bu arada en önemli noktayı unutmuşum, yabanci erkekte genelde kaynana görümce sorunu yok sjsjjs bende de yok, oh kafam mis. Mesafeyi daha iyi koruyup yönetebiliyorsun. Tabii en önemli madde bu değil, ama kesinlikle bir avantaj :)

Güzel yorumun için teşekkürler

Merhabalar canım bir şeyi merak ediyorum 23 Eylül 2021'de 3 Çocukla Boşanıyorum konusu açmışsın
2.ci konunuda Yabancıyla evlilik yoluna girmişsin.
Demem o ki ilk konunla bu konun arasında 11 ay geçmiş, ne ara boşandında yabancıyla evlilik yoluna girmişsin bu kısa süre içerisinde?
Bence çok hızlı gisiyorsun.

Kaç aydır berabersiniz, ve "kültür farklılıkları"nı biraz açar mısınız?

3 kez yabancılarla sevgililik ilişkim oldu (Yunan, İngiliz ve Arjantin'li), hiçbiriyle kültür anlaşmazlığı yaşamadım. Tabi ki kültürler adetler yetiştiriliş farklılıkları oluyor ama ikiniz birbirinizi iyi tanıdığınız ve HERŞEYİ evlenmeden hallettiğiniz müddetçe bence çiççek gibi de olur evlilik. Neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…