Ben profil olarak bahsetmemiştim aslında kadının hesap sormasını bahsetmiştimMaalesef böyle olma ihtimalimiz yok. Ancak böyle olabiliriz
Ben profil olarak bahsetmemiştim aslında kadının hesap sormasını bahsetmiştim
Siyahi bir Fransız erkek ve Rus kadın çift arkadaşımız var.. Çok tatlılar onlar da..
Hiç çevremde yok siyahi erkek beyaz kadın birlikteliği. Bu yüzden baştan benim gözümü korkutmuştu. Ama anlaşılan kadınlar kulübündede yok. Henüz kimse çıkmadıBen profil olarak bahsetmemiştim aslında kadının hesap sormasını bahsetmiştim
Siyahi bir Fransız erkek ve Rus kadın çift arkadaşımız var.. Çok tatlılar onlar da..
Tamam işte Türkler o evlilik hazırlığı sürecine nişan diyorlar. Bambaşka bir şey değil yani. Ev tutup içini döşemediniz mi eşya alışverişi yapmadınız mı? Biz de bunları yüzük taktıktan sonra yapıyoruz. Farklı olarak bizde bu döneme isim takılmış nişan demişler
Ev döşeme işi herkesin zevkine bütçesine yaşayacağı yere göre uzayabilir. Akrabalarla arkadaşlarla tanışılabilir… evliliğe hazırlık işteEv döşeme işi çok uzun bir iş degil normalde. Daha uzun tuttuluyor nişan sanki.Herkes değil tabi.
Ruslar rahat hayat yaşamak için Türklerle evleniyor bu bir gerçek hos yada değil bu gerçeği yadsiyalim mı?O kadar garip genellemeler var ki bilemedim.
Turk erkekler hepsi egitimsiz ve geleneksel değiller.
Tavizden kastiniz nedir onu da anlamadim.
Egitimli avrupali kadin da gayet uyum sagliyor. Cocuklarin isimlerinden bile belli oluyor bu.
*Turkiyede okurken daha ogrenci zamanlarinda tanisip evlenen arkadaslar var. Oyle cok parali erkekler de değillerdi. Rus= para bakiş aciniz hiç hoş degil bir defa.
*Turkiyede yaşayan avrupalilar var.
*Ama avrupada doğmuş her erkek avrupa kulturunu almiş olmuyor malesef keske alsa.
*Musluman kadin tercih etmeyenlerin de aile degerleri var.
Merhaba arkadaşlar. Ben daha öncesinde bir evlilik yaptım ve 3 çocuğum var. Ben küçük kızımla yaşıyorum ve diğer 2 çocuğumun yaşları büyük ve okullarından uzakta okumak istemediler ve hafta içi babasının yanında kalıyorlar. Yaklaşık 6 aydır bir Amerikalı bir zenciyle tanıştım. Müslüman olmuş ve Türkiye'de yaşamayı tercih ediyor. Onunda büyük 2 tane çocuğu var ve Amerika'da yaşıyorlar. Benimle evlenmek istediğini söylüyor. Ama onunla evlenirsem İstanbul'dan Sakarya'ya taşınmam gerekecek. Ayrıca kültür farkı var. Şimdi çok iyi anlaşıyoruz ama evlenince sıkıntı olur mu diye korkuyorum. Eşi Afro-Amerikali olan varsa nasıl bir kültür yapıları var. Sizce kültür farklı sorun olurmu?
Hayir, aslında öncesinde anlatmıştım. Oğullarım 16 ve 14 yaşındalar ve okulları babasına yakın olduğu için onunla yaşıyorlar. Tabi canları ne zaman isterse geliyorlar
Ruslar rahat hayat yaşamak için Türklerle evleniyor bu bir gerçek hos yada değil bu gerçeği yadsiyalim mı?
Bence uyum sağlamıyor zaten öyle bir derdi de yok.
Sarah ile Musa vardi eskiden.
Öyle bir dünya yok
Çok Avrupai bir adam olucak anca öyle.
Ben orda doğup büyümüş entegre olmuş Türk erkekleri için konuşuyorum.Kirolar için değil.
Tekrar evlendiğim zaman çocuklarımla ilgili bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Çünkü ben detaycı biriyim ve herşeyi hesaplarım. Eski eşim iyi bir babadır ve bi konuda sorun çıkaracağını sanmıyorum. Dediğim gibi bu bir aşk evliliği olacak ve eğer olamadiğinı düşünürsem eski evime ve düzenime dönmek kolay benim için. Bu yüzden çocuklarımla ilgili değil kültürle ilgili tavsiye istiyorumKızınız kaç yaşında ? 3 çocuğunuz da aynı babadan mı ? Bir Amerikan vatandaşıyla evlilik durumunda ; kızınızın babası, kızınızın velayetini isteyebilir. Bu konuyu kızınızın babasıyla konuştunuz mu ?
Yok bizde zaten damat Türkiye'de yaşıyor. Şimdilik Amerika'ya gitmek gibi bir durum yokNeden sorun olsun ki anlamadım . Hatta evlenip Amerika ya bile gidebilirim hiç sıkıntı değilçoluk çocuğumun hayatı kurtulsun bari halamın 2 kızı evlendi Türkler damat tarafı da ama Amerika da yaşıyorlardı . Aşka bak adam ben Türkiye de yaşarım senin için demiş . Bizim ki akıllı ya yok ben gelirim Amerika ya demiş şimdi 2 kızı var Amerika kabilesi diyorum ben onlara valla keşke imkan olsa basıp gitsek eşimle bizde
Açıkçası cinsellik konusunda çok rahat olduklarını duymuştum. Bu konu beni gerçekten korkutuyor. O yüzden mesajınızı gördüğümde çok sevindim. Erkek arkadaşımdan cinselliğe çok erken yaşlarda başladığından bahsetmişti. Anladığım kadarıyla onların kültüründe cinsellik çok kolay yaşanabiliyor. Bu yüzden oldukça tecrübeli oluyorlar.Tabi 30 lu yaşlardan sonra Müslüman olduğunda hayatını köklü bir değişikliğe sokmuş. Ama açıkçası elbette evlilikte birine yetebilmek çok önemliAmerikali zenci kadinlarin cinsellikte cok iyi ve rahat olduklarini duymustum. Benim avrupali erkek bir arkadasimla yatmisti birisi. Adam 30larinin sonunda, evlenmeyen, sevgilisiyle yasayan clubber bir tipti. Sevgilisini terketti bir yil icinde de bu zenci kizla evlendi. Eski kiz arkadasina da o kizi tercih sebebinin cinsellik oldugunu soylemis. Neden bundan bahsettim. Siyahi erkekleri omur boyu memnun etmek kolay olmayabilir, cogu aldatmaya da yatkin oluyor. Ama herkesin karakteri farkli tabi. Bahsettiginiz adam tipik african american degil gibi, doktora yapmis ve turkiyede 10 yil yasamis. Bence evlenin, gidebildigi yere kadar gitsin, olmazsa da sorunsuz bosanirsiniz.
Bence senin sayende musluman olmamasi guzel.. yani genelde biri icin yapilan seylerin sonu iyi olmuyor. Mesela evlenirken kapaniyor kadin, sirf koca ya da ailesi oyle istiyor diye..sonrasi kotu oluyorAçıkçası cinsellik konusunda çok rahat olduklarını duymuştum. Bu konu beni gerçekten korkutuyor. O yüzden mesajınızı gördüğümde çok sevindim. Erkek arkadaşımdan cinselliğe çok erken yaşlarda başladığından bahsetmişti. Anladığım kadarıyla onların kültüründe cinsellik çok kolay yaşanabiliyor. Bu yüzden oldukça tecrübeli oluyorlar.Tabi 30 lu yaşlardan sonra Müslüman olduğunda hayatını köklü bir değişikliğe sokmuş. Ama açıkçası elbette evlilikte birine yetebilmek çok önemli
Benim eşim Fransız, o da rahattır, misafiri ben söylemesem boxerla karşılar, ama ben de rahatim, bizim onlara ne kadar adapte olduğumuz önemli eğer onların ülkesine gidip yasiycaksak. Ben hiç kültür çatışması yaşamadım. Geleneksel ailede yetişmiş birini zorlar belki.Yerin dibine gömmedim, ben burada bizim kültürümüzde olmayan ve onlarda normal olan bir şeyden bahsettim. Çocukluktan beri bize öğretilmiyor mu, büyüklerinin yanında öyle oturma, bacak bacak üstüne atma gibi. Kapalı ve muhafazakar değiliz. Ben dışarıda çok açık giyiniyor, bize ters demedim.
Gelinin kıçını yatakta giydiği boxer donla yanımıza gelip yatıp uzandığında görüyoruz genelde. Yengem de işe boxerla gitmiyor. Sizin iş arkadaşlarınızın da kıçını görmemeniz bu durumda normal. Ev arkadaşım da yabancıydı mesela, o da iç çamaşırıyla dolanırdı evde, camlar açık giyinir soyunurdu. ''Yazdıklarınız gelinle ilgili, yabancı veya Türk olmakla değil.'' Bunu anlatmaya çalışıyorum zaten. Bir ülkede yaşayan herkes aynı değil. Almanya'da Hans ile anlaşamayıp Mark ile anşalabilirsiniz. Bu herhangi bir Türk vatandaşı için de geçerli. Saygılı olduktan sonra nereli olduğu önemli değil.
Evet daha beter, bizim yörenin adeti 5 metre altın kolye, siz 3 metre taktınız diye kavga cikmiyo. Bana kayinvaldem evlenirken çok hoş bı bolero hediye etmişti, gelinliğe uygun el örgüsü biseydi, kuzenleri de bı fular getirmişti. Bizimkiler habire altın takarken afallamislardi, çünkü düğüne bişey getirmemislerdi, hediyelerini evde verdiler, niye altın dağıtılıyor diye sormuslardiKiz herkes turkle evleniyor noluyor yaniyani gene ortaya sizin adet soyle bizim adet boyle sacma salak seyler giriyor, birsuru kavgalar oluyo vs. Sende yabanci dene belki cok iyi gider
Agauaha olaya fransiz kalmislarEvet daha beter, bizim yörenin adeti 5 metre altın kolye, siz 3 metre taktınız diye kavga cikmiyo. Bana kayinvaldem evlenirken çok hoş bı bolero hediye etmişti, gelinliğe uygun el örgüsü biseydi, kuzenleri de bı fular getirmişti. Bizimkiler habire altın takarken afallamislardi, çünkü düğüne bişey getirmemislerdi, hediyelerini evde verdiler, niye altın dağıtılıyor diye sormuslardi
Ay adam bı de Müslüman olmuş, bence sikinti yaşamazsın, benim kızım doğduğunda annem istedi mevlüt okundu, eşim istedi çocuk klisede vaftiz edildi, ben komple ateist yetiştiriyorum çocuğu, en sonunda yeter ulan açılın, ineğe tapicam ben diye cikicak ortayajdjdjdjjsAçıkçası cinsellik konusunda çok rahat olduklarını duymuştum. Bu konu beni gerçekten korkutuyor. O yüzden mesajınızı gördüğümde çok sevindim. Erkek arkadaşımdan cinselliğe çok erken yaşlarda başladığından bahsetmişti. Anladığım kadarıyla onların kültüründe cinsellik çok kolay yaşanabiliyor. Bu yüzden oldukça tecrübeli oluyorlar.Tabi 30 lu yaşlardan sonra Müslüman olduğunda hayatını köklü bir değişikliğe sokmuş. Ama açıkçası elbette evlilikte birine yetebilmek çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?