Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapısı böyledir ne olacak ki olduğu gibi kabul edin ve sevin niye kavga edip birbirinizi üzüyorsunuzMerhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum buraya benim eşim bize karşı çok iyi ama dışardakilere karşı çok uzak yabani hiç konuşmaz binaya girip çıkarken bile gördüklerine bir selam dahi vermez bu fa benim çok zoruma gidiyor sürekli ortamın olsun sosyalleş diye kavga ediyorum ne yapacam bilmiyorum
Ne güzel yazdınız vallasize iyiyse bırakın dışardakine selam vermesin. millet bıkmış el iyisinden sizinki size iyi bari.
Size karşı iyiyse daha ne istiyorsunuz ki? Dışarı çiçek böcek dağıtıp evin içinde mendebur mendebur gezeydi daha mı az üzülürdünüz?Merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum buraya benim eşim bize karşı çok iyi ama dışardakilere karşı çok uzak yabani hiç konuşmaz binaya girip çıkarken bile gördüklerine bir selam dahi vermez bu fa benim çok zoruma gidiyor sürekli ortamın olsun sosyalleş diye kavga ediyorum ne yapacam bilmiyorum
Evlenmeden de böyleydi evlenince neden insanları değiştirmeye çalışıyorsunuz .Merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum buraya benim eşim bize karşı çok iyi ama dışardakilere karşı çok uzak yabani hiç konuşmaz binaya girip çıkarken bile gördüklerine bir selam dahi vermez bu fa benim çok zoruma gidiyor sürekli ortamın olsun sosyalleş diye kavga ediyorum ne yapacam bilmiyorum
Ay saçmalama ayolMerhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum buraya benim eşim bize karşı çok iyi ama dışardakilere karşı çok uzak yabani hiç konuşmaz binaya girip çıkarken bile gördüklerine bir selam dahi vermez bu fa benim çok zoruma gidiyor sürekli ortamın olsun sosyalleş diye kavga ediyorum ne yapacam bilmiyorum
Çocuğunuz değil kocanız. Bırakın kendi hayatini nasıl idame edeceğine o karar versin. Size bir zararı yoksa. Ki zaten size iyiymiş.Merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum buraya benim eşim bize karşı çok iyi ama dışardakilere karşı çok uzak yabani hiç konuşmaz binaya girip çıkarken bile gördüklerine bir selam dahi vermez bu fa benim çok zoruma gidiyor sürekli ortamın olsun sosyalleş diye kavga ediyorum ne yapacam bilmiyorum
Maalesef evlrnmeden öncede böyleymişEvlenmeden önce çok sosyaldi çevresinde bir sürü insan vardı da şimdi mi böyle oldu?
Benim babam da çekirdek ailesi ve damadı dışında kimseyi sevmez, ama güleç biri olduğu için kimse bunu farkında değil.
Benim farketmem bile 28 yılımı aldı. Bir anda bir aydinlanma geldi. Misafirlere güler yüzle hoşgeldiniz der, yalandan bir iki yüzeysel konuşur,sonra salona geçer. Misafir hep annemle takılır. Kendi kardeşleri bile babamla "abi nasilsin-bi yaramazlık yok di mi" cümlesini kurar,sohbet biter. Sonra telefonu annem alır uzun uzun konuşur. Hiç bir arkadasi asla eve gelmez ya da bir arkadaşıyla,akrabasiyla piknige falan gitmeyiz:) "bugün bayram/kandil şunu bunu arayayım" diye bir dusuncesi yoktur:) kardeşi veya babasi değilse şehir disina kimsenin cenazesine , düğününe gitmez-annem gider. Gelen konugu güzel güzel uğurlar 'yine bekleriz' der, ama bir kere asla görmedim ki herhnagi anneme birini davet etmesini söylesin,ya da arasın
Sanki annemi halkla ilişkilere atamış gibi biriama kimse farkında değil, ben bile dediğim gibi çok geç yaşta farkettim. Onu farketmem de kendi gizli yabaniliğimi kesfedince oldu . Kendimi sorgularken bir anda bu gerçek tüm Aydınlıgiyla karşıma çıktı
ablam da çok yabanidir. 8 yıllık evliliğinde o kadar hiç misafir davet etmedi ki yemek masasini kaldırdı yer kaplıyor diye
Ama olsun, bazı insanlar yabanidir. Sevdiklerine iyi olması yeterli bence.
El iyisi olsa daha
Her yerde aynı maalesef oldukça mesafeli ve soğukhuy işte boşverin o kadar da müdahale etmeyin
evinize giren çıkana nasıl gittiğiniz yerlerde peki?
ailenize kendi ailesine falan
gerektiği kadar yapıyorsa yeter
Adamın karakteri sizin niye zorunuza gidiyor? Siz çok istiyorsanız sevgi ve polyannalık kelebeği olun. El iyisi mi olsun adam? Bunun için kavga çıkartıp durmayın gereksizMerhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum buraya benim eşim bize karşı çok iyi ama dışardakilere karşı çok uzak yabani hiç konuşmaz binaya girip çıkarken bile gördüklerine bir selam dahi vermez bu fa benim çok zoruma gidiyor sürekli ortamın olsun sosyalleş diye kavga ediyorum ne yapacam bilmiyorum