Yağ enjeksiyonu

Canım,ben göğsümde oluşan sorun içinde yağ dolgusu yaptırmıştım. Zaten erime miktarı hesaplanarak enjekt ediliyor sorun olan kısıma.Erime olunca kalan miktar sorunu örtmeye gizlemeye yeterli oluyor korkma Ben dudaklarımada daha öncesinde yağ enjekte ettirmiştim,bu ameliyattada yine yap dolgusu yaptırdım.Tabi bu işlemler estetik işlemi,ama göğsüme enjekte edilen işlem sorunu gizleme işlemiydi.Bir iki sene geçti üzerinden,sorun yok Allahıma şükürler olsun.Sende korkma,dolguya bağımlı olacağın bir durum yoktur yüzünde.İlk işlemde kalan sonuç seni tatmin eder korkma Yeterki doğru doktoru bul,işlem sorunsuz yapılsın
güzel haberlerini bekliyoruz,korkma üzülme..Ne sen ilksin nede son üzme kendini olurmu

Yag enjesktonunu asla ama asla dusunme ama illa dersen dr naci celigin fikrini al derim.bikdigim kadariyla senin yasadigin gecici bisey.hucrelrr degil hucrenin depoladigi yaga yonelik bisey.en guzeli iyi beslen ve mutlaka iyi bir cildiyeciyle gorus.ama tekrar soyluyorum yag dolgusu yaptirisan suan anki vokuk halini mumla ararrsin.gecmis olsun

Naci Bey'e gideceğim hafta sonu.Teoman Doğan'a da gitmeyi düşünüyorum.Hasan Fındıktan iki hafta sonrasına randevu alabildim.Hepsinin ortak görüşünü alacağım.Ha bir de Prof Dr Alp Uysal'a gidiyorum, Hospitalium.Göz kapağı ameliyatımda da 9 doktora gitmiştim.Bu kadar pimpirikliyken sen kalk git mahalle arasındaki bir guzellik salonuna.Deli olacağım.Yagları eritiyorsa kesilikle yapmayın dedim.Yok vücut için yuksek ısıda yapıyoruz sizde yuz için 50 yapacagım dedi.Bir de 4 seans ve haftada bir veriyor.Beni pimpirikli gorunce 15 gun sonraya verdi ikinci randevuyu.Sonrasında internete baktım 40 derereceyi aşmıyorlar sanki genelde..10 derecede nasıl bu kadar fark etti anlamadım..Bir sürü kişi gelip kırışık açtırmak için yaptırıyor.Yaglar geri gelir mi diyorsun, geçici midir acaba.Allah'ım keşke öyle..YAg eksildiği için de yağa yöneliyorum sakdem'cim.Ama ikinci bir kötü sonucu kaldıracak halim kalmadı.Evde ruh gibiyim.Eşim üzülüyor kzııyor sonra ben sana dedim diye.Huzurum kalmadı.
Sana ne oldu, çok iyi sonuç alanlar var geçmiş olsun çok rahatsızsan yag eritici guvenli yontemleri deneyebilirsin.SAğol canım düşüncen için..

yazıyorum gonderiyorum giriş yapmadınzı diyor çok sık..adminler alınmasın ama alışamadım bu siteye.
canım göğsündeki sorun tamamen geçmiştir umarım.Ne öneml sorunlar varken nelere takıyorum diye de dusunuyorum ama insanız işte.yüzümün bir yanı daha küçüldü ve daha yumuşak derim..sarktı resmen.Sürekli oynayıp çekiştiriyorum o da iyi etki etmiyodur eminim.Hasan Fındıktan randevu aldım iki hafta sonraya.hayat anlamsız geliyor o derece depresyondayım.yarın ne diyecekler bakalım.cukurlukların ve sarkmanın gitmesi için belki iple asarlar.yanakalr da artık yag mı dolgu mu olur bilmem.oynaya oynaya galiba kalıcı hale gelen dolguyu küçülttüm biraz.şans dielyin dua edin bana..

Son düzenleme:

Benim yuzum kucucuk zayif ve dumduzdu aynrn senin gibi yuzume hic eletmeyenben dojtorun cilt bakimi gibi anlattigi bu yag naklini yaptirdim bir bucuk ay oldu heran kankusuyorum.hayatimin pismanligi keske yuzum eskisinden zayf yorgun olsada bu yaglar gitse yuzum hem coktu hemde asimetrik sindi o ince narin hatlar gitti kocaman sarkijlar olustu agzim yanaklarim asagi dustu.ve gun gectikce daha kotu olacahi belli cunku yuz kaslarina tasiyabilecehinden fazla yuzk biniyor ve asagi sarkiyor erimesi tamamen yok olmasi icin dua ediyorum.senin durumun cok gecici bir ay bol balik ozellikel somon ye zeytin tuket et ye kisacasi beslenmrnr dikkat et eski hakine donersin sakin ama sakin yag isine bulasma kendini bir daha estetik mudahaleden kurtaramazsin asimetrik okur yuzun brnim suan oyke alti ayimi doldurayim yuzumde kalan yaglar icin boyke bir uygulama yaptirabilirim ama daha 4'5 ay beklemem lazim o kadar nasil dayancam bilmiyorum.sakin yakma kendini beni dinlr emin ol sonra dua edeceksin bana

sakdem kim yaptı ameliyatını merak ettim.ağırlık yapıp ağız kenarlarını aşağı düşürebileceğini hiç düşünmemiştim.çok mu yağ ekledi ilerde nasıl olsa erir diye ..ya da üst yanak yerine ağzının kenarlarına kadar inip mi doldurdu acaba..ama 1.5 ay çok çok erken..2 aydan önce oturmuyor benim bildiğim..6 aya kadar da mutlaka erir belki de çok güzel olur.umutsuzluğa kapılma.olmazsa bu radyofrekansı filan denersin.fazlalığın gitmesi daha kolay geliyor bana su anki ruh durumumla.. herkesin yüzünde bi miktar asimetri vardır tolöre edilir diye düşünüyorum.çok mu belirgin oldu sendeki..
yağ yerine dolgu yaptırsam bak o da geçici yapıldı kaldı başıma..her sey de beni mi buldu anlamadım ki..elmacık kemiklerim belirgindi yüz şeklim gayet iyiydi şimdi yanakalrımdaki yag azaldı gülüşüm bile değişti..hiç gitmeyecektim bilmediğim yerlere..thermage da titanda bile doktorlar alt yüze çalışıyorlar..tüm yüze uyguladı bu..seni çok iyi anlıyorum pişmanlık konusunda ama Allah beterinden saklasın diyip avunmaktan başka çaremiz yok.ahberdar et bizi mutlaka..şişkinliğin azalacağına eminim..

Benim yuzum geniz zayf dumduzdu sadace dudak kemarlarnda gulme cizgim vardi cok ince ve kisa onu hafifleticem dedi ama yanagi doldurmis orasi simdi koca oyuk oldu elmaciklarimabyapti guya ama gozlatim hergecen gun torbasi buyuyerek sisyor alti yag bezesi dolu simdi onlar yayilip sismeye damar gbi buyumeye basladilar ve gozlerim bu nedenle sisiyor.yuzume agirlik bindi ve yaglar alta sarkti gozlerim dudaklarim cok yakindi simdi tam tersi uzumun sekli komple degisti.o kadar kotuyumki inancim kalmadi kimseye doktorum zaten yzde yetmisi erimis diyr onlarin erime dedigi yuzun sarkip yaglarin asagi dusmesi henuz erime yok allaha dua ediyorum umarim tek bir gram kalmaz sabretmeye calisiyorum ama cok buyuk korkum endisem yuzum nr olacak diye eger faydasi vatsa alt yuzume uygularirim senin yaptigini ama oda gecici bir uygulama tekrar eski haline donecek bilmiyorum tamamen erisin istiyorum gozlerimagzim yanaklarim eski haline donsun tek stedigim bu((((((

Dsardan yze yapilan uygulamayla yuzun icine oaraya ait olmayan hucreyi koymak cok farkli o yzdrn hc uzulme bir ayda eski haline donersin.en azndan y uz ifaden degismez sadacevzayuflamisn derler .brn dha sokaga cikamadim yuzumde oraya ait olmayan basen yaglarim var ve cildimiz yuzumun konrurunu mahfetti en az alti ay lazim erimesi icin oda ne kadari erir allah bilir nersei tuyacak neresi gidecrk belli degil

canım ya o kadar kötü mü oldu gerçekten..göz altlarını anlamadım.oraya da mı enjekte edildi..üst yanağa, göz altı sınırından itibaren enjekte ediliyor diye biliyorum.peki etrafındakiler ne diyor..senin gördüğün gibi mi görüyorlar? İstanbul'da mı yaptırdın?Tamamen doktor hatası mı yoksa risklerden biri miydi olanlar anlamaya çalışıyorum.Mutlaka azalacaktır şişlikler.Burdak yazılanalrın bir kısmını okudum ve hemen hepsinde yağların eridiği yazıyordu.Sıkma canını lütfen.
RAdyofrekansın etkisi geçici değildir sanmıyorum.Yagları eritmediği iddia edilen thermage'dan sonra bile eskiye dönmüyor yüz.Bir arkadaşım başka yerde 15 seans filan gitmişti radyofrekansa onun yüzünde de küçülme olmuştu,bir kaç çukurluk da olmuş ama onun hoşuna gitmiş.yüz yapılarımız farklıydı ..benim zaten zayıftı, kendim de öyleyim.radyofrekans nasıl desem yüzü düz hale getiriyor sanki.. diğer adı da ütüleme diye geçiyor zaten.ama yagmurdan kaçarken de doluya tutulma .bekle biraz daha..

iyi haberse dünden beri epeyce sıkılaştı yüzüm.dünden beri yemeye de başladım.hiç yemediğim kadar yedim hatta belki o yüzden eriyip erimemekte kararsız olan yağların bir kısmı direndi..bir kaç kilo almak istiyorum.çukurluklar var hala ama sıkılaşma olduğu için biraz daha azaldı sanki..sanırım kolajenleri yok ediyor ilk etapta, o sırada yüzde aşırı gevşeme oluyor sonra vücut tekrar kolajen üretmeye başlıyor derken sıkılaşma başlıyor.

Akşam yazarım demiştim ancak vakit buldum.Bugün iki doktora gittim ..İlki eskiden ONEP de çalışan şimdi Hospitalium'da olan Prof Dr Ata uysal.YAg enjeksiyonu ve iple asma önerdi.ancak asmanın etkisi yok denecek kadar az..germe ameliyatı için de uygun değil sarkan deri yok.cenemin kenarında 3-4 cm lik yerde aslında gevşeme var ama gerecek boyutta değil.ancak yüzümde kalan dolgu soru işareti, etrafından dolaşırım dedi ama kafama takıldı.fakat burda yazan arkadaşları okuduktan sonra yag enjeksiyonunun bana göre olmadıgını anladım.o kadar cok belirsizliği atlatamam,kendimi tanıyorum kaygı bozuklugum var.o şişlikler inene kadar oyle kalacağıma inanabilirim rahatlıkla..
Ondan sonra kendi doktoruma Nuri Battal'a gittim.Kök hücre önerdi.Yağdan kök hücreyi ayıran makineden almış.Bu şekilde elde edilen dokunun transferi kalıcı oluyormuş.%95 gibi dedi.Böylece fazla şişmeden işlem yapılabilecek.DOlguyu çözen maddeler varmış.Herbirinin panzehir gibi çözeltileri var çok ilginç.Tabi hangisi oldugunun bilinmesi lazım.Resitilen gibi bir madde hatırlıyorum ama emin değilim.Yapan doktor da hatırlamaz.Tabi bunlar geçici dolgular için, kalıcılar ne olursa olsun gitmiyor.Ameliyattan önce çıkarmayı denerim dolguyu dedi.Kök hücre nakli yüzde inanılmaz değişimler yapıyormuş, bebek gibi bir cilt oluşturuyormuş.Bir de üç kat yapiyorum dedi.Yerçekimiyle birlikte kemiklerde de erime oluyor dedi.Kemiğe, kasa ve deriye üç katman halinde uyguluyormuş.Tabi dantel gibi işlemesi gerekecek.İnce kanüller kullanıyorum dedi öyle olsa iyi olur çünkü epey ince ayrıntı var.Bu yöntem epey pahalı ancak ben eski hastası olduğum için indirim yapacak.Kararımı verdim gibi.İçim rahatlayarak çıktım.Fazladan enjekte etmeyip dolgu gibi yaparsa olur bu iş diye düşünüyrum.Yine de yarın Naci Çelik'e gideceğim.Salı günü de Teoman Doğan'dan randevu aldım, aklımda kalmasın.
Çözüm olabileceğini bilmek moralimi de düzeltti.Normal hayatıma döndüm bugün nihayet.

Sakdem, gece ikiye kadar bu konudaki tüm mesajları okudum..doktorunun kim oldugunu da gördüm.
resmin var mı bu arada yollayabilir misin?Çok karamsar şeyler yazmışsın çok üzüldüm.her şey geçecek bugünleri bir şekilde unutacaksın inan bana.
burdaki mesajları tek tek saymadım ama sanırım %80 gibi bir oran memnun değil.bunların çoğu etkinin geçmesinden şikayetçi.ama sendeki gibi yağların aşağı indiği durumlar beni çok tedirgin etti..kök hücre düşünüyorum ama onlar da kalıcı.Erir nasılsa kurtulurum diyeceğim bir durum yok.Biraz daha araştırıp düşüneceğim.Zaten bu kolajen yapımı için 2-3 ay beklemem lazım.Kendni onarmamış bir cilde yeni dokunun tutunması daha zor olabilir.
sabah yüzüm dünkü kadar gergin değildi.tam normale döndüm derken böyle gidiş gelirler olacak heralde bi süre.yüz şeklim oval, kalp şeklindeydi.YAşıma kimse inanmazdı.Şimdi kafamı hafif yan çevirdiğimde elmacık kemiklerimin üstündeki volüm azalmış görünüyor.Bir zaman makinesi olsa da geçen haftaya ışınlanabilsem diyorum.NEyse moralimizi bozmayalım.Hayat her şekilde güzel..

KIZLAR sakın sakın sakın yağ enjeksiyonu yaptırmayın..............
özel bi hastanede güya iyi bi doktora yaptırdım.bana yüzümün 2 hafta davul gibi şişeceğini bile söylemedi.
ben aslında biraz elmacık kemiklerim dolgun görünsün istiyordum.bana biraz göz altı yanaklar vs dedi...
Allahım sonuç korkunçtu.
ben bu sebepten narkoza girdim...
APTALCA.BİN PİŞMANIMMMMMMMMM
ŞİMDİ
7.AYINDAYIM..
ikinci üçüncü ayda daha dolgun yüz hatlarım vardı.tam biraz sevinecekken farkettiğim evet gülüşüm bile değişti.
Şimdiyse belli yerlerde yağ birikimleri sert hissediyorum.yüzüm çökmüş eskiye nazaran.çok genç duruyorken şimdi 24 yaşındaym sanki bi kaç yaş büyük gösterir oldum...
benimm ilk estetik deneyimimdi doktor hiç detaylı anlatmadı.çok üzgünüm halen........
yanağım çökmüş gözlerim biraz yuvarlaklaşmış boşuna o kadar strese girmişim....
ÇOK MÜKEMMEL Bİ DOKTOR KUSURSUZ Bİ SONUÇ BULABİLİRSENİZ BİŞEY DİYEMEM.
AMA...
YAPTIRMAYIN..
YAPTIRMAYIN...
YAPTIRMAYIN.................................................................................................................................

Korktum asla yaptırmam

Sürecinizi fotoğraflarla paylaşabilirmisiniz rica etsem..Bende elmacık kemiklerime,yanaklarıma,çeneye ve dudaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım.Şu anda 9. günümdeyim.Sonuç harika Bir sorun olacagını düşünmüyorum.Zamanla tüm sürecimide paylaşmaya devam edeceğim inşallah..

İple asma yöntemini bende tavsiye etmem.Çünkü kıssa süreli bir çözüm,zamanla o ip kendini bırakıyor ve eski haline dönüyor herşey..
Yağ enjeksiyonunda zaten alınan yağ ayrıştırılıyor,özel bir işlemden geçirilerek enjekte ediliyor Bendeki işlemden sonrada öyle aşırı bir şişme olmadı.Burada olumsuz durum yaşayan arkadaşlar ilk günlerde travesti gibi gezdik yazmış mesela.Ben öyle olmadım.İşlemin farklılıgından,doktokrun becerisinden ve kullandıgı yöntemlerden dolayı işlem sonrası farklılıklar oldu muhakkak..
Ben iyikide yapılmış diyorum şahsen.Benim sonucumdan sonrada birçok kişi bu işlemi düşündü.
Yinede başka doktorlardan fikir almak iyidir her zaman Moralininde düzelmesine çok sevindim Hiçbirşeyin moralini bozmasına müsade etme lütfen

ALINTIDIR............
Yağ Enjeksiyonu – Yağ Dolgu Uygulaması

Yağ enjeksiyonu veya dolgu olarak uygulanımı kozmetik cerrahide geniş bir uygulama alanı vardır ve günden güne popülaritesi artan bir tekniktir. Yağ biz estetik cerrahlar için en iyi tolere edilen dolgu maddelerinden biridir, bu nedenle geniş bir uygulama alanı vardır. Eller ve yüzde gençleştirme için kullanılan etkili bir dolgu malzemesidir. Enjekte edilen yağ hücreleri yeni yerinde yaşamaya devam eder ve dolgu görevi görürler. Verilen yağ hücreleri ölürse dolgu etkiside ortadan kalkar. Bu yüzden yağ alımında uygulanacak teknik ve aletler çok önemlidir. Birçok teknik vardır, uygulanacak işlemde yağ hücrelerine en az zarar veren procedür işlemi uygulanmalı. En çok kullanım yeri yüz bölgesidir. Yaşlanmayla birlikte yüzdeki yağ miktarında azalma ve sarkma meydana gelir. Yağ enjeksiyonu ile yüzdeki azalan yağ yerine konur ve yüzün daha genç, dolgun, diri ve estetik görselliği sağlanır. Gençlerde de yüzün yumuşak doku ve kemik yapısı nedeniyle hacim kayıpları veya zayıflıkları görülebilir. Bu durumlarda proteze alternatif veya protez kullanılamadığında yağ enjeksiyonu yapılabilir.
Yağ enjeksiyonu doku hacmi azalmış alanlara uygulandığında, güvenli, uzun ömürlü ve doğal görünümlü sonuçlar verir. Enjekte edilecek yağ genellikle vücudun bir kısmından alınarak, özel bir işlemden geçtikten sonra yağ kanülleri ile düzeltme yapılacak alanlara enjeksiyonu içerir. Bu prosedürde istenen sonuç elde etmek için birkaç kez tekrar gerekebilir. Kendi dokunuz olduğundan reaksiyon verme veya reddetme gibi bir durum olmamaktadır.
Uygulanan bölgeler

Yüz (en sık), Dudak
Alt çeneyi büyütmek için
Alın bölgesi
Eller
Yara izi
Liposuction sonrası
Vücutta cilt kontur bozukluklarını düzeltmek için,
Verilen yağların erime oranları ile ilgili birçok yazı vardır, yağlar uygun teknik ve aletlerle alınırsa büyük bir kısmının bütünlüğünü koruması kişinin vücut yapısınada bağlı. Eğer belirgin bir erime olursa tekrar edilebilir. Yağ alınan bölgenizde incelme olmaz, alınan yağ miktarı küçük olduğundan alınan yerde çok fark göremezsiniz.

Operasyon Öncesi Görüşme

Görüşmede öncelikle sizin şuan ki şikayetleriniz ve işlem sonrası beklentiniz değerlendirilir. İşlemin ayrıntıları hakkında size detaylı bilgi verilir.
Operasyon Zamanına Hazırlık

Aspirin ve türevi ilaçlar operasyondan bir hafta önce kesilir. (sürekli kullandığınız ilacı doktorunuza danışmadan kesmeyiniz)
Tedavi edilecek alanın fotoğrafları çekilir

Operasyon Tekniği

Enjekte edilecek yağ genellikle karın, bel veya uygun olan herhangir bir vücut bölgesinden özel vakumlu kanüllerle alınır. Alınan yağ dokusu özel bir işlemden geçtikten sonra yüzde dudaklara, burun kenarından dudak köşesine uzanan kıvrıma, alt göz oluğuna, elmacık kemik bölgesine veya alın çizgisi bölgesine özel uçlarla enjekte edilir. Bu işlem tek başına veya diğer operasyonlarla birlikte kombine edilerekte uygulanabilir.
Anestezi Türü

Küçük alanlarda lokal anestezi, daha büyük bölgesel alanlarda lokal anestezi ve sedasyon (damar yolu ile uyutma) altında yapılır.
Operasyon Süresi

İşlem uygulanacak bölgelerin durumuna göre 0.5 -1 saat arasında değişir.
İyileşme Süreci

Hastanede kalmaya gerek yok, aynı gün eve gidebilir. Sosyal yaşamına yapılacak işleme bağlı genelde 1 gün sonra dönersiniz. Operasyondan sonra yağ verilen yerlerde ödem olması doğaldır. Özellikle dudaklarda daha belirgindir. Bu ödem birkaç gün içerisinde kendiliğinden geçecek ve estetik görsel son şeklini alacaktır. Kendiniz çok yormayacak spora bir hafta sonra başlayabilirsiniz. Erime belirgin olursa o bölgeye 2. ay civarı yağ enjeksiyonu tekrar edilebilir. Pansuman yapılmasına ve dikiş alınmasına gerek yoktur. Genellikle ikinci haftadan sonra operasyonun vücudunuza verdiği yeni şeklin farkına daha iyi varırsınız. Yağ enjeksiyonu işlemi genel olarak iyi ve kalıcı sonuç veren, kişinin ruh sağlığını düzeltebilen kozmetik cerrahi bir işlemdir.

Birkaç sonuç ilede bu bilgiyi sonlandıralım

Madonna, 51 yaşında

1985 ve 2009'daki hali

Madonna estetik yaptıranve iyi görünen ünlülerin başında geliyor. Yanaklar dolgu, boynu çizgisiz ve hemen hemen hiç kırışığı yok. Yüz gerdirme, yanaklara sculptra enjeksiyonu, (Sculptra tekniği; ülkemizde de uygulanıyor. En önemli özelliği ise cildin kendi kendine kolajen üretmesini sağlaması, cilt kalitesinde artış meydana getirmesi ve doğal hacim kazandırarak yüzdeki kırışıklıkları gidermesidir) çoklu lazer tedavileri ya da kimyasal peeling, Dysport enjeksiyonu ve kaş kaldırma operasyonu uygulatmış.

Jane Fonda, 72 yaşında

1967 ve 2008'deki hali

Jane Fonda görünümünün yüzde 30'unu spora ve beslenmeye, yüzde 30'unu genetiğine, yüzde 30'unu iyi seks yapmasına ve yüzde 10'unu plastik cerrahiye borçlu olduğunu açıkadı.

Ünlü aktiris yüz gerdirme, kaş kaldırma ve göz kapaklarını kaldırma operasyonları geçirmiş. Buradan güzelliğinin yüzde 50'sini estetik cerrahiye borçlu olduğu anlaşılıyor.

Cindy Crawford, 43 yaşında

1990 ve 2009'daki hali

Cindy Crawford 1990'larda olduğundan 5 yaşa daha büyük gibi görünüyormuş. Cildi kırışıksız kalmış. Yeni jenerasyon ürünleri kullandığı, cilt sıkılaştırıcı ürünlerden istifade ediyor olabilir.

Courtney Cox, 45 yaşında

1996 ve 2009'daki hali

Courtney Cox'un da plastik cerrahlarla diyi geçindiği halinden belli oluyor. Yanaklara Sculptra tekniği ile enjeksiyon ya da yağ enjeksiyonu yapılmış gibi, Üst dudak daha dolgun görünüyor. Cildi çok yumşak ve sarkmamış görünüyor.

Diane Keaton, 64 yaşıdna

1979 ve 2008'deki hali

Diane Keaton'ın görünümü 64 yaşındaki birine göre oldukça normal. Göz kapakları ağırlaşmış, saçları beyazlaşmış. Yaşına göre genç göründüğü söylenemez. Bunlar için güzellik kremleri dışında birşey kullandığını söylemek zor.

Ellen Barkin, 55 yaşında

1996 ve 2009'daki hali

Ellen Barkin yüzde 99 55 yaşında! Kaşları eskisine göre daha yukarıda, göz kapakları eskisine göre daha açık , göz altı torbaları yok. Cildi çok yumuşak ve kırışıksız, sıkı görünüyor. Kesinlikle dudakları eskisine göre daha dolgun.

George Clooney, 48 yaşında

1988 ve 2009'daki hali

George Clooney kadınların aşık olduğu erkeklerin nefret ettiği biri. Şimdiki hali hiç estetik yaptırmamasına rağmen eskisine göre daha iyi. Yıllanmış şarap gibi yaşlandıkça daha iyi oluyor.

Jessica Lange, 60 yaşında

1976 ve 2009'daki hali

Jessica Lange'i geçen yıllar inanılmaz değiştirmiş. Özellikle kaşlara baktığınızda bunu net olarak görebiliyorsunuz. Göz kapakları da yaşına göre daha açık duruyor. Yanakları da eskisine göre daha dolgun ve yukarıda görünüyor.

Al Pacino, 69 yaşında

1992 ve 2008'deki hali

'Yaralı Yüz' yüzüne hiç estetik ayptırmış mıdır?Sanırız evet. Al Pacino gözaltı torbalarını aldırmış, göz kapaklarını kaldırtmış, alnındaki kırışıklıkları düzelttirmiş. Bu yaşında bile Baba filmindeki hali kadar iyi görünüyor.

Susan Sarandon, 63 yaşında

1995 ve 2008'deki hali

Susan Sarandon yeni ayrıldığı 63 yaşındaki eşinden daha genç görünüyor. Aynı jenerasyondaki ünlüler gibi estetik dünyasının nimetlerinden Susan Sarandon'da yararlandı. Eskisi gibi yumuşak ve gergin bir cilt ile genç bakışlara sahip oldu.

Johnny Depp, 46 yaşında

1990 ve 2009'daki hali

Johnny Depp dünyanın en yakışıklı erkeklerinden biri. Johhny Deep yaşına göre hala yüzde 99 çok iyi görünüyor. Ancak buna rağmen Johnny Depp'in de estetik yaptırdığı dedikoduları da var. Ancak iyice incelediğinizde yaşına uygun kırışıklıklara sahip olduğunu görürsünüz.

Michael Douglas, 65 yaşında

1976 ve 2009'daki hali

Michael Douglas, genç eşi Catherine Zeta-Jones'un yanında iyi görünme konusunda endişeli mi? Evet, 2 kez yüzünü gerdirdi ve göz kapaklarını kaldırttı. Yıllar önceki fotoğrafındaki kırşıklıklara bakarsanız bugüne kadar neden hiç kırışık kalmadığı sorusuna cevap bulursunuz. İki kez yüz gerdirme estetiği olmasına rağmen Douglas hala yaşlı görünüyor. Ancak 40 yaşındaki güzel eşi onun daha yaşlı görünmesine engel oluyor.

Meg Ryan, 48

1998 ve 2009'daki hali

America'nın tatlı, şirin oyuncusu Meg Ryan'ın dudakları biraz fazla dolgun görünüyor. Gortex uygulamasıyla bu hale gelmiş olabilir. Bu uygulama dudakların büyük, dolgun ve doğal olmayan bir şekilde görünmesine neden oluyor. Ünlü yıldız yanak implantı da yaptırmış gibi görünüyor. Yaptırdığı bu uygulama sadece 20 dakikasını alıyor.

Meryl Streep, 60

1980 ve 2009'daki hali

Meryl Streep olsaydınız estetik cerrahiye ihtiyacınız olmazdı. Streep, en genç aktristler arasında olmasın kimin umurunda? Kırışıklıkları, nasıl göründüğü konusunda en ufak bir endişe taşımayan yıldızlardan biri o. Şimdilik sadece öğle arası yaptırılan ufak tefek müdahalelerle yetiniyor.

Nicole Kidman, 42 yaşında

1997 ve 2009'daki hali

Nicole Kidman farklı şekilde fotoğraf verebiliyor. Bazı günler dolgun dudaklara sahip oluyor. Botox ya da dudak dolgunlaştıran diğer yollara başvuruyor. Ayrıca, Sculptra tekniği ile yanaklarının daha dolgun görünmesini sağlıyor. Bazı kişiler alın çizgisinde Botoxenjekte edilmesine karşı çıkıyor. Kidman için az botoks daha yeterli olacaktır.

Sharon Stone, 51 yaşında

1994 ve 2009'daki hali
Sharon Stone'un yüzü neden giderek daha yumuşak ve pürüzsüz görünüyor? Bazı kimyasal peelingler, lazer uygulamaları Stone'un çok işine yarıyor. Birçok Hollywood yıldızına göre oldukça iyi görünüyor. Yaşına göre çok iyi görünüyor. Belik Temel İç Güdü 3'ü bile çekecek.

SİZCE ÖNCEKİ HALLERİ Mİ YOKSA SON HALLERİMİ DAHA İYİ?

Bunlarda yüze yağ enjekte ettirmiş kişilerin birkaç fotoğrafı...

Nettende birçok sonuç fotoğrafı görebilirsiniz

Matem bende ikinci aydayim ve hergrcrn gun psikolojim dahada bozuluyor.sana kac cc yag verildi nereden alindi ogrenebilirmiyim.7.aydayim diyordun yuzundd asimetri olustumu verilen yagin ne kadari eridi.ben uzuerimdeki soku hala atlatamadim suan agzim carpik sola asagi cekiyor bu yagin asimettik verilmesindenmi dudagima yapilan gecici dolgudanmi bilmiyorum.gulus tamamrn degisiyor brnim incrcik kisa biyik bolgrm suan cok uzun agzim asagi dusmus gibi.ben bir bucuk ayda yasamadigim sciyi travmayi yasadim kendimi toparliyamiyorum herkrs alti ay brklr diyor ama kedin eriyecrk diye bisey yok hersey bilinmez vr umutsuzluk caresizlik icindeyim

Bugün Naci Bey'e gittim.Benim gibi çok az bir hasta grubunda maalesef lazere bağlı çukurlaşmalar görüldüğünü,bu yüzden kendisinin öncesinde küçük bir test uyguladığını söyledi.Bu konuyu laserle yüz gençleştirme topiklerinde ayrıca anlatacağım.Çukurlukların geçeceğini büyük oranda düzeleceği söyledi yüzümün.YAşlılarda bu çukurlukların düzelmeyebildiğini de ekledi.Sanırım yaşla birlikte kolajen üretimi azalıyor ve iyileştirmeye yeterli olmuyor.Protein önerdi.Ben de çıkışta gittim aminoasit ve c vitamini ilaçları aldım.Tabi eğer yağ dokusu eridiyse yapılacak hiçbir şey yokmuş.
3-4 ay hiç bir şey önermedi.Şu anda fazla bir şeye ihtiyaç yok dedi istersem yağ enjeksiyonu yapılabileceğini söyledi.Endoskopik germeyi sordum uygulamıyormuş ve erken olduğunu söyledi benim için.Tamamen kök hücreye ayrıştırma işlemini kimsenin yapmadığını belirtti..Benim doktorum ise sadece iki kişinin yaptığını söylemişti.Neyse oralara girmiyorum hiç.Normalde de özel işlemlerden geçiriliyor ama bu makineyi önceden de duymuştum.Maliyeti aşırı artırıyordu, başka iki hekim söylemişti, o yüzden uygulamıyorlardı..Hatta Nuri bey de uygulamıyordu öncesinde.
Bu arada yağların aşağı kayması, dalgalı yüzey oluşması gibi konuları da sordum.Doğru yapıldığında asla böyle yan etkileri olmadığını belirtti.
Evde bu arada kendimce deneyip yüzümün üst kısmını yukarı kaldırıp biarz şişiriyorum fakat garip oluyor sanki.Elmacık kemiklerim belirgin yüzümün üstü altından geniş , aşağıya dogru daralıyor..yağ yukarı ekleniyor sanırım çoğunlukla, aşağı eklenirse köşeli ceneler oluşabiliyor.Bu durumda elmacık kemiklerinin üstün eklenirse tuhaf bir görünüm oluşabilir mi diye endişeleniyorum. yüz şeklim değişsin istemiyorum .benim aslında yüzün her yerine eşit yağ dağıtacak bir uygulamaya ihtiaycım var.bir de çukurları dantel gibi işlemek nasıl mümkün olacak.şu an bile iki yanağım bir değil.yüzün üsüen cila gibi çok ince kat bir yag tabakası lazım.Bağ dokum gevşek, onların da sıkılaşması lazım.İşte laserler de bana uymuyor gördük.
Bu sculpture yöntemi nedir acaba şimdi onu araştıracağım.Gönderdiğin fotoğraflarda geçiyor.
Bakalım Teoman Doğan ve Hasan Fındık ne diyecekler.Naci Bey'e yaptırmayacağım gibi görünüyor.Kendi doktorumun yanından çıktığımdaki ruh halim daha iyiydi.

Senin adıan çok sevindim tatlım.Umarım istediğin oranda yağ kalır yüzünde ve hiç erimez

Kime yaptırmıştın?Beni de korkuttun..Bu gidişle bir iki dolgu ,PRP, mezoterapiyle gerdirme aşamasına gelinceye kadar idare edeceğim.Sakdem zaten aklımdan çıkmıyor hadi o KBB ciye yaptırmış sen iyi bir doktor diyorsun..sert yağ birikimleri filan çok rahatsız edici

Bak,araştırdıkça kendine göre doğruları buluyorsun ve seçimi yapıyorsun Devam et araştırmaya,ıçine hangisi sinerse ya bekle yada yaptır..
Ben çok mutluyum,şimdiden İnşallah bu mutluluğum daim olacak Sürecimi paylaşacağım,mutlu günler..Sevgiler canım Yeni haberlerini,araştırma sonucunu merakla bekliyor olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…