Yağ enjeksiyonu

Ben özleden yazamiyorum maalesef.. Bana yollayabilirmisin lütfen ?
Son resimlerde ameliyyatdan 3gun sonra yene 6gun sonra 9 gun sonralar resim yapmiwim.hatta uzumde dikiw vardi ameliyyatdan sonra 1 hafta kecdi iz bile kalmadi

Yuzunuze cok makul olcude yag enjeksiyonu yapilmis gercekten iki gunlukken bile odem sislik yok cok basarili gorunuyor...

Canim her yanaq 9 qr toplam 18 qram .
Evet bencede hiç o kadar kötü durmuyor :) yani şişlik var ama sen bir de benim anlımı görsen.. Yaratıklar gibiyim. Gözüm ve anlım resmen bambaşka bir insan oldum.. Doktor çok fazla ödem var dedi inşallah öyledir ve tamamı gider.. Mutsuzum hiç değmez böyle gezmeye! Aymaya bakamıyorum bir hafta geçti artık sabret diyorum kendi kendime yoksa ağlama krizlerine gireceğim

Her gun 1 az gedecek .mende sizin kimi idim aynaya baxmirdim elimi yuzume sonra agiz icine dilimi yanagima vururdum amma boyle yapmaq yasaq yaglay yerinden oynar.o ozu kececek az zamana .he birde yuxunuz nasil soylesemde anlasaniz mmm yuzunuzun derisi cixacaq az az diken diken krem vurun normal amma menden size tafsiye bacim esla elinizi yuzunuze dilinizide icden yuzunuze vurmayin.inwallah 10 gune qalmaz yaglar oz yerlerine oturur ❤❤❤❤

İnşallah canım.. Bende bekliyorum ve öyle olmasını ümit ediyorum. Aynaya bakıyorum her sabah bir umut ile... En son Halim avatardaki mavi insanlar var ya onlar gibi :) artık dalga geçiyorum.. Geçecek diyorum..

İnşallah canım.. Bende bekliyorum ve öyle olmasını ümit ediyorum. Aynaya bakıyorum her sabah bir umut ile... En son Halim avatardaki mavi insanlar var ya onlar gibi :) artık dalga geçiyorum.. Geçecek diyorum..
Kececek hemde o senin bedeninden alinmiw yag.en pis halda kecmese masaj yapdirib hall edeceksin amma kecmemesi 100 un 1 %i 99 % kececek.

selam kizlar,
ben dr onur erol a muayene oldum burnumdan 2. kez ameliyat olmam gerekiyor. ilk ameliyatimi yapan dr burnumu mahvetti cok fazla kikirdak almis. simdi onur bey burun icin kaburgadan kikirdak alacagini ve goz altlarima ve yuzumun orta kismina benden alacaklari yagi enjekte edecegini soyledi. acikcasi bu goz altina yag enjekte edilmesi cnimi sikiyor biraz. yaptirip da cok memnun kalan var mi?

selam kızlar,

daha önce yazılmış olabilir ama alnı daha önde ve bombeli göstermek için yağ enjeksiyonu yaptıran oldu mu? : )

bir anda ilk yaptırdığım zamanlar geldi aklıma...korkunçtu..
benim göz ve dudak kenarlarımdan toplam 4 yerden giriş yapılmıştı..
Çektiğim acıya değmedi...üzerinden 1 yılı geçti yağlar bazı yerde eridi bazı yerde erimedi..ve sağ yanağımda sanki kemiğe bişey batmış gibi uyuşuk hissediyorum...

Aln8n ve dudağının durumu nedir su an ? Memnun kaldın mi? Burun ameliyatı için gittiğim doktor da bana ikisini yapacağını soykedi

merhaba bende sizinle aynı durumdayım malesef...sizde bi iyileşme oldumu sonrasında..?
his kaybı ve gözümde ağrı yanağımda sızlama 1.5 yıldır geçmiyor. . .

merhaba şuan durumunuz nasıl acaba_?

Arkadaslar sonuç olarak yag enjeksıyonundan memnun kalan çok az bende cokuk yuzum ıcın ıstıyorum ama nasıl guvenıcem bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…