- 13 Kasım 2014
- 75
- 22
- 13
Son resimlerde ameliyyatdan 3gun sonra yene 6gun sonra 9 gun sonralar resim yapmiwim.hatta uzumde dikiw vardi ameliyyatdan sonra 1 hafta kecdi iz bile kalmadiBen özleden yazamiyorum maalesef.. Bana yollayabilirmisin lütfen ?
Ben özleden yazamiyorum maalesef.. Bana yollayabilirmisin lütfen ?
Sabr edin wiw kececek oyle olmalidi.dodaklar cooox boyuk olur ondan sonra cox az qalacaq.sicak cay su icmek yasak .Bildigim kadariyla geri donusu varmis dr unuzla konusun bence
Canim her yanaq 9 qr toplam 18 qram .Yuzunuze cok makul olcude yag enjeksiyonu yapilmis gercekten iki gunlukken bile odem sislik yok cok basarili gorunuyor...
Evet bencede hiç o kadar kötü durmuyor :) yani şişlik var ama sen bir de benim anlımı görsen.. Yaratıklar gibiyim. Gözüm ve anlım resmen bambaşka bir insan oldum.. Doktor çok fazla ödem var dedi inşallah öyledir ve tamamı gider.. Mutsuzum hiç değmez böyle gezmeye! Aymaya bakamıyorum bir hafta geçti artık sabret diyorum kendi kendime yoksa ağlama krizlerine gireceğimCanim her yanaq 9 qr toplam 18 qram .
Her gun 1 az gedecek .mende sizin kimi idim aynaya baxmirdim elimi yuzume sonra agiz icine dilimi yanagima vururdum amma boyle yapmaq yasaq yaglay yerinden oynar.o ozu kececek az zamana .he birde yuxunuz nasil soylesemde anlasaniz mmm yuzunuzun derisi cixacaq az az diken diken krem vurun normal amma menden size tafsiye bacim esla elinizi yuzunuze dilinizide icden yuzunuze vurmayin.inwallah 10 gune qalmaz yaglar oz yerlerine oturur ❤❤❤❤Evet bencede hiç o kadar kötü durmuyor :) yani şişlik var ama sen bir de benim anlımı görsen.. Yaratıklar gibiyim. Gözüm ve anlım resmen bambaşka bir insan oldum.. Doktor çok fazla ödem var dedi inşallah öyledir ve tamamı gider.. Mutsuzum hiç değmez böyle gezmeye! Aymaya bakamıyorum bir hafta geçti artık sabret diyorum kendi kendime yoksa ağlama krizlerine gireceğim
İnşallah canım.. Bende bekliyorum ve öyle olmasını ümit ediyorum. Aynaya bakıyorum her sabah bir umut ile... En son Halim avatardaki mavi insanlar var ya onlar gibi :) artık dalga geçiyorum.. Geçecek diyorum..Her gun 1 az gedecek .mende sizin kimi idim aynaya baxmirdim elimi yuzume sonra agiz icine dilimi yanagima vururdum amma boyle yapmaq yasaq yaglay yerinden oynar.o ozu kececek az zamana .he birde yuxunuz nasil soylesemde anlasaniz mmm yuzunuzun derisi cixacaq az az diken diken krem vurun normal amma menden size tafsiye bacim esla elinizi yuzunuze dilinizide icden yuzunuze vurmayin.inwallah 10 gune qalmaz yaglar oz yerlerine oturur ❤❤❤❤
Kececek hemde o senin bedeninden alinmiw yag.en pis halda kecmese masaj yapdirib hall edeceksin amma kecmemesi 100 un 1 %i 99 % kececek.İnşallah canım.. Bende bekliyorum ve öyle olmasını ümit ediyorum. Aynaya bakıyorum her sabah bir umut ile... En son Halim avatardaki mavi insanlar var ya onlar gibi :) artık dalga geçiyorum.. Geçecek diyorum..
Sagol Canim inşallah.. Moral oldun bana teşekkür ederimKececek hemde o senin bedeninden alinmiw yag.en pis halda kecmese masaj yapdirib hall edeceksin amma kecmemesi 100 un 1 %i 99 % kececek.
açıkçası bunu bende merak ediyorum..selam kızlar,
daha önce yazılmış olabilir ama alnı daha önde ve bombeli göstermek için yağ enjeksiyonu yaptıran oldu mu? : )
Aln8n ve dudağının durumu nedir su an ? Memnun kaldın mi? Burun ameliyatı için gittiğim doktor da bana ikisini yapacağını soykediİnşallah canım.. Bende bekliyorum ve öyle olmasını ümit ediyorum. Aynaya bakıyorum her sabah bir umut ile... En son Halim avatardaki mavi insanlar var ya onlar gibi :) artık dalga geçiyorum.. Geçecek diyorum..
merhaba bende sizinle aynı durumdayım malesef...sizde bi iyileşme oldumu sonrasında..?Ben en iyilerden biri diye bildiğim bir doktora en basit ve risksiz işlemlerden biri olarak gördüğüm doğal yağ enjeksiyonu yaptırdım.Göz altı çukurları doldurmak için yaptı. Yüzümün bir yarısı aylarca felç gibi oldu. Haifif bir his kaybı oluştu. Yaparken bir sinirimi zedeledi herhalde. Yüzümün diğer yarısı iyileşti ama yağlar konduğu yerden koparak serbest hareket eden bir kütle oluşturdu. Maalesef bu iş çok riskli imiş. Çok pişmanım. Doktor yüzde iki yere daha yapacaktı. Resmen unuttu. Başlangıçta şoke oldum ama sonra iyi ki de unutmuş kimbilir ne komplikasyonlar olur du diye düşündüm. Tabii parasını aldı. Özür bile dilemedi. Zaten eriyip gidecekti dedi. Maalesef artık tırnağımı kestirmek için dahi hiç bir doktora güvenemiyorum. Artı tıbbın her alanında olduğu gibi tamami ile allaha emanetiz. Gideceğimiz hiç bir yer yok doktor hatasının hesabını sormak için. Bu da doktorlara mecmua okuyup öğrendiğini sandığı teknikleri hastaları üzerinde rahat rahat deneme fırsatı veriyor sanırım.
merhaba şuan durumunuz nasıl acaba_?Bende bir ay once yuzume yag dolgusu yaptirdim doktor yusuf can yapti ama tam bir facia ilk 2 hafta o kafar korkunc bir hal aldimki aynaya bakip agliyordum derken sislikler indi ama birrinden yamuk korkunc iki adet yanak bir ay olmasina ragmen davul gibi torbalamis goz altlari ve dokundukca elime gelen yerinden oynayan yag kutleleri sag gozumun alti yanagima kadar bildiginiz kahverengi iki taraf tamamen farkli nereye aglayacagimi sasirdim yusuf can denen kasap bana uygulamayi bur cilt bakimi gibi anlatti sislik olacagini bile soylemedi yuzum asagi sarkti gozlerim ve agzim birbirine cok yakindi suan agzim asagi dusmus gozlerim yukarda kalmis goruntusu var o kadar buyuk bir travma yasiyorumki anlatamam 51 kilodan 46 kiloya dustum kalcamdan alinan yag kisminda 10-15 cm uzunlugunda buyuk bir cokuk var bunu onemsemiyorum bile ama o guzel zayif genis yuzum gitti uzun sekilsiz bir surat gldi eskiden gulunce kucucuk yanaklarim yukari cikardi simdi ise asagi sarkiyor ozellikle bir tarafi korkunc sakin ama sakun yag enjeksiyonu yaptiirmayin yada yusuf can gbi kbb doktoruna degilde uzman bir estetik cerraha yaptirin ben hala atlatmis degilihayatimda hic birseye bu kadar uzuldugumu kahroldugumu bilmem ayni doktor dudagima gecicu dolgu yapti agzim tamamen carpik ama o en azindan gecici ya yuzume konan bu yaglar ne olacak bilmiyorum kurtulup eski halime donmek tekhayattaki tek dilegim kendisi kazikci paragoz islem yapilana kadar sevecen ama islemden sonra bir sey dormak icin arafginzda sizi azarliyan isim gucum var beni rahatsiz etmeyin bekleyin diyen biri uzak durun yaptgi onlarca burun gordum hepsi ayni tip asiri kisa ve dik gosterdigu resimlerle alakasi yok
arzumm hanım uzun süre önce yaptırmışsın sanırım 3 yıl sonra erime oldumu yaptırıcam korkuyorum.Teşekkür ederimDoktorum Hasan Fındık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?