İlk hali gibi değil tabiki. Ama çok daha iyi oldu bencearzumm hanım uzun süre önce yaptırmışsın sanırım 3 yıl sonra erime oldumu yaptırıcam korkuyorum.
ÇOK İNCESİNİZ CEVAPLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLERİlk hali gibi değil tabiki. Ama çok daha iyi oldu benceÖdemler gidince eriyen eriyince kalan miktar beni mutlu ediyor açıkcası. Yüz dolgumdan çok çok memnun kaldım ben Umarım sende iyi bir sonuç alırsın
slmddmerhaba şuan durumunuz nasıl acaba_?
slm şuan nasılsınız bende yaptırdım yüzüm çok şiş 3 . günümmÇOK İNCESİNİZ CEVAPLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
slm bende yaptırdım yag dolgusu yüzüme 4 .günümmm kendi yagınız oldugu için canlı hücreler var içinde iyi placagına eminimm benslll
slm şuan nasılsınız bende yaptırdım yüzüm çok şiş 3 . günümm
slm bende yaptırdım yagdolgudu 4 .günüm şimdı nasılsınızİlk hali gibi değil tabiki. Ama çok daha iyi oldu benceÖdemler gidince eriyen eriyince kalan miktar beni mutlu ediyor açıkcası. Yüz dolgumdan çok çok memnun kaldım ben Umarım sende iyi bir sonuç alırsın
Geçmiş olsun sizeslm bende yaptırdım yagdolgudu 4 .günüm şimdı nasılsınız
Tsk ederim hayli şisim ve ağrılı iyi olacak bencede.Geçmiş olsun size
Ben gayet iyiyim,çok şükürUmarım sizde çok memnun kalırsınız
slm yapıldımı ameliyatınız durumunuz naılselam kizlar,
ben dr onur erol a muayene oldum burnumdan 2. kez ameliyat olmam gerekiyor. ilk ameliyatimi yapan dr burnumu mahvetti cok fazla kikirdak almis. simdi onur bey burun icin kaburgadan kikirdak alacagini ve goz altlarima ve yuzumun orta kismina benden alacaklari yagi enjekte edecegini soyledi. acikcasi bu goz altina yag enjekte edilmesi cnimi sikiyor biraz. yaptirip da cok memnun kalan var mi?
Ben 4 yıl önce yaptırdım ve çok memnun kaldım.ancak çok başarılı bir doktor olması gerekir aksi halde yüzde asimetri olabilir.yaptırenların çoğu bundan şikayetçi.benim doktorum çok başarılıydı asimetrik olan yüzümü yağ dolgu ile simetrik yaptı:)2 sene dayandı sonra eridi ama tamamı değil.gözaltları çabuk eriyor yanaklarım ve çenedekilerin bir kısmı eridi buna rağmen yağ dolgu ile çeneme şekil vermişti hâlâ o şekil devam ediyor.kaşlarımı kaldırdı bir miktar.kaşlarımda bozulmadı ayrıca ağız kenarındaki çizgilerde toparladı.en az etkili olan gözaltı ve eğer mimiklerini kullanıyorsan göz kenarları.tekrar yaptırmayı düşünüyorum çünkü diğer yöntemler gibi geçici değil.enjekte edilen yağların bir kısmı erisede ilerleyen yıllar için deformeyi yavaşlatıyor ama ilk iki sene harika görünüyor.çok zahmetli bir ameliyat o yüzden tek başına yaptırmak cesaret ister:)bir başka ameliyatla yaptırmak daha iyi en azından zahmeti için.benim doktorum yakup avşar idi.gözüm kapalı her türlü ameliyata girerim yakup avşarla.yağ dolguyla birlikte burun ameliyatıda oldum.eğer yaşınız 50 ve altıysa kesinlikle başka bir yöntem değil sadece yağ dolgu tavsiye ederim.yüzde yaklaşık bir hafta korkunç şişlik ve iğne delikleri oluyor ayrıca yağ çekilen bölgede korkunç ağrılar oluyor.ama bunlar dayanma eşiğimizin üzerinde değil hepsine değiyor.umarım bu bilgiler işine yarar:)Arkadaslar sonuç olarak yag enjeksıyonundan memnun kalan çok az bende cokuk yuzum ıcın ıstıyorum ama nasıl guvenıcem bılemedım
Selam bende yag enjeksiyonu yaptirdim iki bucuk hafta önce. Ve cok mutsuzum. Travestiye benzedim resmen. Ablan nasil oldu? Düzeldimi sonradan görüntüsü? Ben insan yüzüne bakmaya çok utaniyorum. Insallah düzelirim ya. Cok ama cok mutsuzum!Arkadaşım ben değil ablam yaptırdı. Şunu söylemeliyimki eğer bir kaç haftanı evde geçirebileceksen bu yağ enjeksiyonunu yaptır kendi dokusundan alıp yanaklarına enjekte ettiler (ablamın) ilk haftalar tam bir homoseksüele benziyordu ancak ameliyetın etkisi geçtikten sonra ki bu da 1 ayı buldu çok güzel görünüyordu harikaydı 3500 dolara yaptırmıştı ablam.. eğer kafanda soru işaretleri varsa bunları yok edecek ve insanı düşünmüyorken bile estetik yaptırmaya ikne edecek kadar tatlı dilli ve insan pskolojisinden anlayan bir doktor öneriyorum ibrahim oskui internet sitesi de ibrahimoskui.com bence telefonla bi konuş randevu al ameliyat sonuçları da mükemmel sen yine de kendin git geçmiş olsun şimdiden
selam kizlar,
ben dr onur erol a muayene oldum burnumdan 2. kez ameliyat olmam gerekiyor. ilk ameliyatimi yapan dr burnumu mahvetti cok fazla kikirdak almis. simdi onur bey burun icin kaburgadan kikirdak alacagini ve goz altlarima ve yuzumun orta kismina benden alacaklari yagi enjekte edecegini soyledi. acikcasi bu goz altina yag enjekte edilmesi cnimi sikiyor biraz. yaptirip da cok memnun kalan var mi?
bunun cevabını ben de merak ediyorum..arkadaslar baris cakir'a yag dolgusu yaptiran var mi?
duMerhaba ben de dudak dolgusu yaptırdım 8.günümdeyim. Şişliklerim giderek azalıyor yalnız bi süre geçince dudaklar eski haline mi dönüyor? Boşuna mı yaptırdım yani bunu bi de evden çıkamıyor insan
dudak dolgusunu bende yaptirdim iki ay icinde dudaklarim eski haline döndü. Bosuna paralari harcamisim. Birdahada yaptirmam zaten. Hic degmedi. Paralari cöpe attim. Bide doktorum bana kalici demisti. Hicde kalici degil. Eridi gitti iki ay icinde dudaklarim eski haline döndü ve tekrarar incecik oldu. Malesef.Merhaba ben de dudak dolgusu yaptırdım 8.günümdeyim. Şişliklerim giderek azalıyor yalnız bi süre geçince dudaklar eski haline mi dönüyor? Boşuna mı yaptırdım yani bunu bi de evden çıkamıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?