Yağ enjeksiyonu

arzumm hanım uzun süre önce yaptırmışsın sanırım 3 yıl sonra erime oldumu yaptırıcam korkuyorum.
İlk hali gibi değil tabiki. Ama çok daha iyi oldu bence Ödemler gidince eriyen eriyince kalan miktar beni mutlu ediyor açıkcası. Yüz dolgumdan çok çok memnun kaldım ben Umarım sende iyi bir sonuç alırsın

Anladığım uygulayan doktora göre değişiyor. Az önce bu yaşadığınız komplikasyonları bana uygulayacak olan doktora sordum. Cevabını merakla bekliyorum. Her şey bir yana yüze dolgu yaptırıp dolgum aşağıya kaydı diyenler de var. Benim göz mimik arası yorgunluk çizgilerime-kesinlikle göz altlarıma değil ama-, çeneme ve kaş altıma, dudağıma kaldırmak için yapılacak. Elmacık kemiklerim allahtan çok iyi onlara dokunulmuyor. Doktorun daha önceki hastalarını gördüm çok güzelleşmişler. Eni sonu kendi yağımız çok aşırı enjeksiyon olmadığı sürece bence sorun çıkmayacaktır. Son olarak ben dudak harici bölgesel uygulamaların aşırı uygulanmasına karşıyım.Dudağınız şiş idare edersiniz ama yüze aşırı uygulama ciddi anlamda fazla yağ demektir ve kalıcılığı artırmak için ardıl uygulamalar bence daha iyi sonuç verir. Mesela arzum77 sana yapılan ardıl uygulamalı olmuş. %30 kaldı diyelim 1 sene sonunda, gidip bir kere daha yaptırırsın 1 sene sonunda %60 oranında cildin düzgünleşir canlanır.

Lipodan çıkan yağları saklayacağım uygulama inşallah iyi geçerse 1 sene sonra yine uygulatacağım. Doktorum %30-50 arası kalıcılığı değişir dedi. Ve arzum77 senin de bence dudağın eskisine göre daha dolgundur :)

Uygulanacak miktarı iyi ayarlamak lazım kızlar. Ayrıca kas altına çapraz teknik yapılması gerekiyor sanırım. Yani doktoruma bunları söyledim inşallah çok bilmiş demez

Bu arada arzum77 kaç sene önce yaptırmıştın dolgunu kaç senede eridi yüzündekiler yine biraz kalmıştır sanırım değil mi %30 falan:)

slm bende yaptırdım yagdolgudu 4 .günüm şimdı nasılsınız

slm yapıldımı ameliyatınız durumunuz naıl

Arkadaslar sonuç olarak yag enjeksıyonundan memnun kalan çok az bende cokuk yuzum ıcın ıstıyorum ama nasıl guvenıcem bılemedım
Ben 4 yıl önce yaptırdım ve çok memnun kaldım.ancak çok başarılı bir doktor olması gerekir aksi halde yüzde asimetri olabilir.yaptırenların çoğu bundan şikayetçi.benim doktorum çok başarılıydı asimetrik olan yüzümü yağ dolgu ile simetrik yaptı:)2 sene dayandı sonra eridi ama tamamı değil.gözaltları çabuk eriyor yanaklarım ve çenedekilerin bir kısmı eridi buna rağmen yağ dolgu ile çeneme şekil vermişti hâlâ o şekil devam ediyor.kaşlarımı kaldırdı bir miktar.kaşlarımda bozulmadı ayrıca ağız kenarındaki çizgilerde toparladı.en az etkili olan gözaltı ve eğer mimiklerini kullanıyorsan göz kenarları.tekrar yaptırmayı düşünüyorum çünkü diğer yöntemler gibi geçici değil.enjekte edilen yağların bir kısmı erisede ilerleyen yıllar için deformeyi yavaşlatıyor ama ilk iki sene harika görünüyor.çok zahmetli bir ameliyat o yüzden tek başına yaptırmak cesaret ister:)bir başka ameliyatla yaptırmak daha iyi en azından zahmeti için.benim doktorum yakup avşar idi.gözüm kapalı her türlü ameliyata girerim yakup avşarla.yağ dolguyla birlikte burun ameliyatıda oldum.eğer yaşınız 50 ve altıysa kesinlikle başka bir yöntem değil sadece yağ dolgu tavsiye ederim.yüzde yaklaşık bir hafta korkunç şişlik ve iğne delikleri oluyor ayrıca yağ çekilen bölgede korkunç ağrılar oluyor.ama bunlar dayanma eşiğimizin üzerinde değil hepsine değiyor.umarım bu bilgiler işine yarar:)

Selam bende yag enjeksiyonu yaptirdim iki bucuk hafta önce. Ve cok mutsuzum. Travestiye benzedim resmen. Ablan nasil oldu? Düzeldimi sonradan görüntüsü? Ben insan yüzüne bakmaya çok utaniyorum. Insallah düzelirim ya. Cok ama cok mutsuzum!

merhaba sırf sana mesaj yazmak için girdim. umarım ameliyat olmamışsındır. ankarada serdar öztürk e git. benim ameliyatımı o yaptı bir allahın kulu anlamıyor.. yaptığı ameliyatların çoğu da düzeltme ameliyatları. diğer doktorların dağıttığı burunları toparlıyor.
tavsiye ederim. riske atma kendini

Merhaba bütün yazılanları tek tek okudum çünkü benim doktorum da burun estwtiğinin yanında elmacık kemiklerime ve dudaklarıma yağ enjekte edeceğini söyledi. Doktorum Selçuk Işık. Daha önce selçul beye yağ enjekte ettiren var mı? Genellikle kötü yorumlar yapılmış ancak ben biraz da doktorla ilgili olduğunu düşünüyorum biraz da vücut yapısı şans tabi. Lütfen cevap verin perşembe ameliyatım var

Dudaklardaki yag enjeksiyonu iki ay icinde tamamen eriyor. Ve eski halini aliyor. Kalici degil yani. Iki seans gerekiyörmus ama ben birdaha yaptirmam dudaklarima . Ne geregi var okadar para vermeye, ćünkü zaten eriyor gidiyor. Benim dudaklarima yag enjeksiyonu yapildi ve bir bucuk ay sonra kendi haline döndü. Yazik okadar verdigim paralara. Hiç yaptirmasaydim daha iyi. Yanakta yag dolgusu ilk basta cok kötü duruyor . Insanin yüzü balon gibi sisiyor. Egerki bir ay evde oturucaksan biryere cikmiyacaksan, ozaman yaptir. Bende cok kötü görünmüstü. Resmen bülent ersoy gibi oldum. Travestilere benzedim. Ama bir ay sonra yerine oturuyor . Ama iste birde bir tarafi diger taraftan farkli eriyor. Misal benim sag yanagim sol yanagimda farkli eridi. Insallah diger tarafta erir. Ayni olur yanaklarim.

Sikilmam tabi. Siz yazin bana . Nasil oldunuz diye. Arkadaslariniza kortison hapi kullaniyorum diyin. O yüzden yüzüm sisti diyin. Evet sizi cok iyi anliyorum. Benimde esim beni o halimle israr etti tatile gitmek mecburiyetinde kaldim. Cok utandim o halimle insan yüzüne cikmaya. Tuhaf tuhaf bakiyorlardi bana. Sükür o günleri atlattim. Dedigim gibi iste. Kortison gercekten insanin yüzünü sisiriyor. Baktiniz olmadi , öyle diyin bence. Ben kesinlikle sikilmiyorum yazdiklarinizdan. Siz nezaman isterseniz yazin bana.

Merhaba ben de dudak dolgusu yaptırdım 8.günümdeyim. Şişliklerim giderek azalıyor yalnız bi süre geçince dudaklar eski haline mi dönüyor? Boşuna mı yaptırdım yani bunu bi de evden çıkamıyor insan

du
dudak dolgusunu bende yaptirdim iki ay icinde dudaklarim eski haline döndü. Bosuna paralari harcamisim. Birdahada yaptirmam zaten. Hic degmedi. Paralari cöpe attim. Bide doktorum bana kalici demisti. Hicde kalici degil. Eridi gitti iki ay icinde dudaklarim eski haline döndü ve tekrarar incecik oldu. Malesef.

Ben ücret ödemedim allahtan doktorum burun estetiği yaparken dudak dolgusu da yaptı ek ücret almadı ama eski haline dönücekse bu şişkinliğe boşuna katlandım demek ki teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…