Yağ enjeksiyonu

Ben ücret ödemedim allahtan doktorum burun estetiği yaparken dudak dolgusu da yaptı ek ücret almadı ama eski haline dönücekse bu şişkinliğe boşuna katlandım demek ki teşekkür ederim cevabınız için
Evet bosuna katlaniyor. Ben kendim icin konusabilirim. Benim dudaklarimdaki yag dolgusu iki ay icinde tamamen eridi. Bende bošu bošuna katlandim malesef siskinlige ve dudaklarimin etrafi oldugu gibi mordu. Bosunaymis. Ücret ödemediniz siz hic yoktan . Ben ödedim ama malesef. Baya ödedim yani. Acikcasi parami çöpe atmis gibi oldum.

Ben geçici dolgu yaptırmıştım çok inceydi dudaklarım bir buçuk yıl geçmesine rağmen tamamen yok olmadı ama 1ml dolgunun hepsi üst dudağıma uygulandı dudağım yoktu resmen önceden. Onu da tanıdık bi doktora yaptırmıştım hatta kendisi güzellik merkezinde yapıyor ama güzellik merkezi çok fiyat söylüyormuş doktor az bi kısmını alıyormuş o yüzden kızıyordu ve evinde kendi yaptı bana. Belki nu geçici dolguyla birleşip biraz olsun kalır dudağımda

Benim burun kökümde hafif bir çöküklük var orayı yağ enjeksiyonu ile doldurmak istiyorum, bir doktorun sitesinde kalıcılığı sağlamak için ilk uygulamadan sonra bir kaç kez daha uygulanabilir diyordu, ben de bir kaç kez yaptırırsam kalıcı olur demek ki diye anladım yanlış mı anlamışım? Herkes kısa süre içinde eridi yazmış, morarma şişlik vs olur mu yaptırırsam? Çok minik bir alan zaten Yaptırdığımın belli olmasını istemiyorum ve en önemlisi kalıcı ya da uzun süre giden bir şey olmasını istiyorum. Ama yaptırdıktan sonra parça parça veya şiş/mor duracaksa hiç yaptırmayayım. Hyaluronik asit de düşündüm ama her 3-4 ayda bir gidip dolgu yaptırmaya para mı yetişir, yok mu bunun kalıcı bir çözümü

Tecrübesi olanlar fikir verebilir mi

Arzu hanım siz yaptıralı kaç yıl olmuştu yağ enjeksiyonun ne kadarı gitti bide yüzünüzde topaklanma oldumu aşağıya sarkanlar oluyomuş yüzüm çok zayıfladı kilo verince kendimi çok kötü hissediyorum benim sizden öğrenmek istediğim bi bunlar var çünkü en iç acıcı ve aydınlatıcı yorumu sizden duyuyorum teşekkürler öpüyorum sizi....

Canım,kendi konuma yazdım ordan bakarsın

sakın bulaşmayın..2 yıl önce yaptırdım özel bi hastanede..ilk zamanlar böyle övüyorlar..uzun vadede hüsran

sakın bulaşmayın..2 yıl önce yaptırdım özel bi hastanede..ilk zamanlar böyle övüyorlar..uzun vadede hüsran
matem siz yaptırdınızmı? ilk yapılıştan sonra gerçekten cok hoş duranları gördüm ama ilerleyen zamanını bilmiyorum

matem siz yaptırdınızmı? ilk yapılıştan sonra gerçekten cok hoş duranları gördüm ama ilerleyen zamanını bilmiyorum

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için, estetik olmsk geçiyor bir kaç gündür kafamdan zaten. Ama sanırıp burnumu kabullenicem

Ne gibi bir olumsuz sonuç oldu uzun vadede? Bende olumsuz bir durum olmadı..
2 yılı geçiyor yaptıralı..yağ enjeksiyonunda ilk 2 haftalık davul gibi surattan sonra 2-3 ay geçince yüzüm daha canlı sanki toparlanmış gibi duruyordu..ama o zahmete ameliyat şartlarına kesinlikle değmiyor.Uzun vadede olan şu; yüzüme konulan yağlar orantılı bi şekilde erimedi..dudak kenarlarında elmacık kemiklerimde belli belirsiz yerlere tutundular.dokununca içerden fazlalık olan yağ kütlesini hissedebiliyorum..Ayrıca doktorunda dediği gibi sonradan bu yağlar yüzünde aşağı doğru inicek demişti mesela çenem biraz sivridir bunu düzeltmek adına.. ben bunu yanlış anlamışım..sonucunda aşağı düşen sarkık yanaklarım oldu eskiye nazaran..cildim kesinlikle eski halinden daha kötü durumda...ve ben çok zayıfladığım kilo alamadığım bi dönemde yaptırmıştım..çok fazla bilgim yoktu..
Mesela sonradan bazı ünlülerdede farkettim bunu..Ebru şallı bi dönem çok şiş bi suratla görülmüştü fotoğrafına iyi bakınca doğallığını kaybetmiş ikinci bi yanak koyulmuş gibi suratına.

Geçmiş olsun üzüldüm durumuna.. Ama ben böyle olumsuz bir durum yaşamadım,bilemiyorum yani çok memnunum ben .. Doktor önemli bence ..

slm cnm yag dolgunu kıme yaptırdın acaba bu arada daha once yuzun daha dolgun duruyormus sımdı daha soft duruyor yag dolgusundanmı cılt sıkılasma oldu ve doktorun kım

z
slm cnm yag dolgunu kıme yaptırdın acaba bu arada daha once yuzun daha dolgun duruyormus sımdı daha soft duruyor yag dolgusundanmı cılt sıkılasma oldu ve doktorun kım
yag dolgumu edirne trakya universitesi fakulte hastanesi plastik cerrahi doktorlarından serkan baltaya oldum. kesinlikle o softluk ve dolgunlugun dolguyla alakası yok:) Kilo verdim yaklasık 6-7 kg. burnumu da kendisi yaptı yag dolgumu da. Yag dolgum hafif goz altlarıma nazobinal cizgilere bir de ceneme ve kas altlarıma dudaklarıma. nazobinal cizgiler ve goz altlarım da inanılmaz farketti. dudaklarım da dogal oldu cunku daha once permalip denilen bi lanet vardı gulusum bile yamuktu gitti. dogal gulunce yamulmayam hafif dolgunluk ki zaten benim dudaklarım dolgundur. Kaslarım kalksın diye yaptık gozume cok yakın ama yeterli kalkıklık ne botoksla ne yag ile olur kasta en iyisi kas kaldırma ki ben yine o ameliyatı da Serkan Hoca'ya olacagım. Cene dolgum ise cok hafif erimesi zaman alır dedi hoca ben memnunum cenem hafif geride benim ust cenem onde ortodontik tedavi de goruyorum o bitene kadar durumuna gorunusune bakıyorum. Yagların hareketli kısımlarda olanları eriyecektir. Ben bahara yine Serkan Hocaya yag operasyonu olacagım. Lipo ile alıp yuzume koymasını isteyecegim. Kendisi gayet olculu dogal durustan yana isteseniz de yakısmayanı uygun olmayanı yapmaz.

Canim fiyatlarini da yazar misin bana ozelden?

Yüze yağ enjeksiyonu önerilmiyor simetri bozulur ya da dengesiz erir diye sanırım . Memelerde de kist vs varsa ultrason sonuçlarını yanılttığı için yapılmıyormuş . Dolgu öneriliyor . Kemik üstü dolgusu yaptırdım ben . Bir yıl sürdü etkisi .

2 yıl geçti çok pişmanım zaten..doktora halen sağ yanağımda sızlama var çok ağrıyor hatta gözüme vuruyor ağrısı dediğimde cevap veremiyor normaldir diyor düşünün..sizin kemik üstü dolgu tamamen eridimi..yada sarkma yaptımı

Ben Güner Uysal a yaptırmıştım çok memnun kalmıştım onun Vefatından sonra Maya Estetikte yaptırdım memnun kalmadım sonuçtan .şimdi yine araştırıyorum .

Ben Güner Uysal a yaptırmıştım çok memnun kalmıştım onun Vefatından sonra Maya Estetikte yaptırdım memnun kalmadım sonuçtan .şimdi yine araştırıyorum .
tekrar 3. bi ameliyatı göze alıyormusunuz yağ enjeksiyonu için

tekrar 3. bi ameliyatı göze alıyormusunuz yağ enjeksiyonu için
Mesajımda yağ enjeksiyonu değil kemik üstü dolgu yaptırdım demiştim .yağ enjeksiyonunu burun ameliyatıyla kombine yapıyorlar genelde .memnun olan da var insan içine çıkamayacak hale gelen de ....

arkadaşlar ben 1sene önce gittim 17 yaşındayken ama yüzüm aşırı yazıftı safınaz safınaz diye dalga geçiyorlardı annem botox yaptırmaya gitmişti bende doktora bu işlemi istediğimi söyledim yanaklarıma 18 yaşını beklicektim 2 doktora sordum yağ enjeksiyonu istediğimi 1.doktor eğer ben sana yağ enjeksiyonu yaparsam eve götüremem o parayı dedi 2.sıde sarkma yaptığını topaklandığını söyledi en iyisi geçici dolgular 2cc :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…