Evet etkiler,aşşağıya dogru sarkma yapar,dokular zamanla assagıya inmeye meyılllı orada kaldıgı gıbı durmuyor su an nasıl gozukuyorsa onun%80 halıyle devam edecek.Sana yuzun sarkmıs gibi gelıyorsa sarkıtmıstır bende oyle oldu.Kızlar bana geri dönüş yapar mısınız sormam gereken şeyler var size bu yağ enjeksiyonu konulduğu yerden aşağısını da etkiler mi yoksa sadece konulduğu yerde mi erir ya da durur
3 sene gectı halen care arıyorum. Bır suru doktorla gorustum erıycek korkma oyle kalmıycak vs netıce ıtıbarıyle kaldı.Ben ılk bır ay neyden korkmussam canımı ne sıktıysa o goruntu aynen daha da rahatsız ederek devam ettı,bir cozum bulursam yazarım size ,telas yapma olan oldu artık.Benim 1ayı geçti ama inşallah ödemdir diyorum hala
Erimesin keşke deseniz bu kadar sürede kalmazdı sanırım3 sene gectı halen care arıyorum. Bır suru doktorla gorustum erıycek korkma oyle kalmıycak vs netıce ıtıbarıyle kaldı.Ben ılk bır ay neyden korkmussam canımı ne sıktıysa o goruntu aynen daha da rahatsız ederek devam ettı,bir cozum bulursam yazarım size ,telas yapma olan oldu artık.
Özel mesaj attım geldi mi bilmiyorum cevap yazarsanız sevinirim3 sene gectı halen care arıyorum. Bır suru doktorla gorustum erıycek korkma oyle kalmıycak vs netıce ıtıbarıyle kaldı.Ben ılk bır ay neyden korkmussam canımı ne sıktıysa o goruntu aynen daha da rahatsız ederek devam ettı,bir cozum bulursam yazarım size ,telas yapma olan oldu artık.
Aynen öyle erimesini istemeyenlerde de eriyor heraldeErimesin keşke deseniz bu kadar sürede kalmazdı sanırımKötü bir deneyim yaşamışsınız üzüldüm .
Bende elmacık kemiklerime çeneye ve dudaklara yag dolgusu yaptırmıştım. Çok şükür sorun yaşamadım,aksine çokta memnun kaldım.
Umarım sizde bir çmzüm bulursunuz yada eriyip gider hiçbir sorun bırakmadan.
Geçmiş olsun..
Hangi bölgeye düşünüyorsunuz?Merhaba kimse cevap vermiyor.ben de yaptırmak istiyorum.bilgiye ihtiyacım var.yardımcı olur musunuz
Canım iyi ki vazgeçmişsin bana yağ enjeksiyonu yapan doktorda nereye yapılacağını bilmek önemli falan demişti ama yaptığı yerle alakalı olmayan farklı bölgelerim şiş yüzümde.birsürü param gitti evet ama şu an yüzümü düşünmekten o aklıma bile gelmiyo.bi o kadar daha verip bundan kurtulsam diye bakınıyorum ama çaresini bulamıyorumNeredeyse 10 kisiden 1 yada 2 kisi memnun sadece, risk payi cok yuksek
Teşekkür ederim cevapladığınız için.yüz geneli ve dudağıma yaptırmak istiyorum.yüzüm dolgundu önceleri fakat birkaç yıldır eski dolgunluk kayboldu ve hatlarım biraz değiştiHangi bölgeye düşünüyorsunuz?
Dudağa müthiş güzel oluyor ❤ Ben üç dört kez yaptırmışımdır.Artık eski inçe dudağım Yok,kalan miktar gayet güzel duruyorTeşekkür ederim cevapladığınız için.yüz geneli ve dudağıma yaptırmak istiyorum.yüzüm dolgundu önceleri fakat birkaç yıldır eski dolgunluk kayboldu ve hatlarım biraz değişti
merhabalar nasilsin diye bir bakayım dedim bir ümit ödevlerim sisliklerim geçiyor diyeceğini ümit etmiştim başka bir doktorla gorustunmu mutlaka bir çaresi vardır sıkma fazla canınıCanım iyi ki vazgeçmişsin bana yağ enjeksiyonu yapan doktorda nereye yapılacağını bilmek önemli falan demişti ama yaptığı yerle alakalı olmayan farklı bölgelerim şiş yüzümde.birsürü param gitti evet ama şu an yüzümü düşünmekten o aklıma bile gelmiyo.bi o kadar daha verip bundan kurtulsam diye bakınıyorum ama çaresini bulamıyorum
Çok sağol beyrul inşallah bigün öyle yazabilirim.bi kaç doktorla görüştüm kimi alınamaz dedi kimi eritilebilir dedi ama 3 ay geçsin dedi ama bi işlem yaptırmaya da korkar oldum. Ayın 18 inde coşkun levent taşcı da randevum var bütün umıtlarımı ona bağladımmerhabalar nasilsin diye bir bakayım dedim bir ümit ödevlerim sisliklerim geçiyor diyeceğini ümit etmiştim başka bir doktorla gorustunmu mutlaka bir çaresi vardır sıkma fazla canını
Çok sağol beyrul inşallah bigün öyle yazabilirim.bi kaç doktorla görüştüm kimi alınamaz dedi kimi eritilebilir dedi ama 3 ay geçsin dedi ama bi işlem yaptırmaya sagligi
Allah umutlarini boş çıkarmaz inşallahÇok sağol beyrul inşallah bigün öyle yazabilirim.bi kaç doktorla görüştüm kimi alınamaz dedi kimi eritilebilir dedi ama 3 ay geçsin dedi ama bi işlem yaptırmaya da korkar oldum. Ayın 18 inde coşkun levent taşcı da randevum var bütün umıtlarımı ona bağladım
ben gecici dolgu yaptirdim ve botox da yaptirdim, doktorum Ulviye Atilganoglu, alnumada dolgu istedim ama hemen erir gerek yok dedi, ama istersen yaparim bence gerek yok parana yazik dedi ki ondan baskasina guvenemiyorum , cok durust bir doktor, hatta cok hafif islemler yapiyor, sen istesen bile yapmiyor , hele para icin hic yapmiyor, ama oda botox ve dolgu yapiyor sadece, iyi bir dermotolog, kesinlikle oneririm, guvenilir bir doctor ariyorsan, hastalari hep yurtdisindan geliyor onun icin,ben gecici dolguya bile cesaret edemiyorum..
Teşekkür ederim cevapladığınız için.yüz geneli ve dudağıma yaptırmak istiyorum.yüzüm dolgundu önceleri fakat birkaç yıldır eski dolgunluk kayboldu ve hatlarım biraz değişti
Canımcım senin dolguları da Hasan bey mi yaptı?Dudağa müthiş güzel oluyor ❤ Ben üç dört kez yaptırmışımdır.Artık eski inçe dudağım Yok,kalan miktar gayet güzel duruyor
Yüzüme elmacık kemiklerine,çeneye,burun ameliyatımla birlikte buruna yapıldı. Hiç asimetri,aşırı şişlik gibi olumsuz bir sürüm yaşamadım açıkcası. Bana yag dolgusu çok iyi geldi,cildimi parlattı gençleştirdi ..
Umarım sende aynı güzel sonucu alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?