Yağ enjeksiyonu

Olsem de kurtulsam dediginiz bir durum..benim basima geldi diye bir baskasinin basina gelcek diye bir durum yok tabi ancak ben keske burda okuduklarimi kulagima küpe etseydim de bulasmasaydim bu işe

ara sıra girip insanları uyarayım diyorum.ASLA AMA ASLA YAĞ ENJEKSİYONU YAPTIRMAYIN.UZUN VADEDE SİZİ YAŞLANDIRAN SAÇMA SAPAN BİR İŞLEM.

Kızlar benimle iletişime geçer misiniz gerekirse buluşalım bi yerde belki bi çare bulunur ameliyata bile razı duruma geldim benim 1 ay oldu daha fena olmadan çare bulmaya çalışıyorum tuka radyofrekans tamamen yok etti mi dolguyu

Ben çok memnun kaldım 1 yıl oluyor hiç sorun yaşamadım ben Denizli'de yaptırdım onur şaka doktorum
Ben istanbulda yasiyorum. Tecrubelerin ne yaptirmadan nelere dikkat etmek lazim ?? Gerci ben gecici dusunuyorum ama guvenilir bir yer olursa yag enjeksiyonuda dusunebilirim

Ben çok memnun kaldım 1 yıl oluyor hiç sorun yaşamadım ben Denizli'de yaptırdım onur şaka doktorum

Ben istanbulda yasiyorum. Tecrubelerin ne yaptirmadan nelere dikkat etmek lazim ?? Gerci ben gecici dusunuyorum ama guvenilir bir yer olursa yag enjeksiyonuda dusunebilirim
Seher senin eridi mi peki yoksa duruyo mu?
Yağ enjeksiyonu yaptırmayın sonra nasıl kurtulucam diye deli oluyo insan

Seher senin eridi mi peki yoksa duruyo mu?
Yağ enjeksiyonu yaptırmayın sonra nasıl kurtulucam diye deli oluyo insan
Merhabalar yeni yaptiranlar biraz daha sabır gosterip beklemeleri lazım başka işlemler katiyen yaptirmayin zamanla yağlar eriyor yüz oturuyor ilk iki ay gerçekten kendinizi taniyamiyorsunuz fakat zamanla duzeliyor

Merhabalar yeni yaptiranlar biraz daha sabır gosterip beklemeleri lazım başka işlemler katiyen yaptirmayin zamanla yağlar eriyor yüz oturuyor ilk iki ay gerçekten kendinizi taniyamiyorsunuz fakat zamanla duzeliyor
Ama ben oturmasını istemiyorum tamamen gitmesini istiyorum çünkü her geçen gün aşağı doğru iniyo yüz kontörümü bozuyo var mıdır bi çaresi

Ama ben oturmasını istemiyorum tamamen gitmesini istiyorum çünkü her geçen gün aşağı doğru iniyo yüz kontörümü bozuyo var mıdır bi çaresi
Sen yeni yaptırdığım için yüzündeki ödevler le birlesmis buyu

Yapan doktoruna danistinmi bende 1yıl once yaptirmistim kas üzeri elmacık kemikler göz çevresi tek Kasım resmen havada gözlerim çukurda gezdim 4ay sonra biraz eridi sonrasında asiri bir kilo verdim onunla alakali da oldu yüzün alt kısmına yaptirmadysan anlayamadığım seninki asagiya mi kaydi nasıl oldu yapılan yeri etkiler dolgular genelde yüzün sis ve odemli mi yoksa

Sana tavsiyem biraz sabırlı Olup beklemeniz veya bu konuda gerçekten uzman bir doktor bulup gostermeniz ticari kaygi gutmeyen doktorlara yani

Sen yeni yaptırdığım için yüzündeki ödevler le birlesmis buyu

1 ay oldu yapılalı göZyaşı oluğuna yapıldı ama burnumun yanı yanağım şiş hala ödem devam eder mi doktoeum ödem diyor ama korkuyorum yüzümü aşağı doğru yaşlı gösteriyo o burnumun yanındaki dolgunluk

Tuka mrhaba radyofrekansı Ankara'da nerede yaptırdınız?
Kızlar bana geri dönüş yapar mısınız sormam gereken şeyler var size bu yağ enjeksiyonu konulduğu yerden aşağısını da etkiler mi yoksa sadece konulduğu yerde mi erir ya da durur

Canim kiyamam ya nasil cirpinio bi care icin.Kuzum bozma sakin moralini yarin Sisli Etfal de de gorsun doktor bakalim ne dicek.Sunu bil ki sen hic bi mudahalede bulunmasan da o yag eriyecek bi kere bunu dusun ve ferah tut icini.Yarin gorundukten sonra mutlaka foruma yaz.Guzel haberlerini bekliyorum insallah

Aynen başı kesilmiş kurbanlık gibiyim. Şişli etfale gittim randevu verilen doktor muayenehanesinde yoktu bile öğrencileri baktı biz biley yapamayız dedi.bu ne saçma iş sen niye bakıyorsun dedim hocam çıktı dedi umudumu yitirmeye başladım

Kızlar bana geri dönüş yapar mısınız sormam gereken şeyler var size bu yağ enjeksiyonu konulduğu yerden aşağısını da etkiler mi yoksa sadece konulduğu yerde mi erir ya da durur
ben konulduğu yeri etkiler diye biliyorum yağı ayrıştırıp kök hücre şeklinde yapıldığı zaman güzel oluyor fakat bazıları işlem yapılmadan koyulduğunu söylüyorlar bilemiyormki onlarmı böyle bir sorun yaşıyor fakat bu işlem sabır gerektiren bir işlem şişlkler kolaylıkla geçmiyor en az ayı gözden çıkarmak gerekiyor bence ay içerisnde belirgenleşiyor zaten kök hücre vucuda aydan sonra etki ediyor bence ödemlidir yüzünüz şu nda

Benim 1ayı geçti ama inşallah ödemdir diyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…