Yağ enjeksiyonu

Canımcım senin dolguları da Hasan bey mi yaptı?
Evet,yag dolgusu yapmak için vücuttan yag almak gerekiyor. Lipo işlemleri yaptırdığımda alınan yağları değerlendirmek için gerek görülen yerlere enjekte edildi. İlk dudak dolgun hyalüronik asitdi,daha sonrakiler yag dolgusu. Açıkcası yag dolgusu daha doğal ve kalıcı oldu
Burun revizyon ameliyatımda yüz için ve burun için yag dolgusu konuşmuştuk. Yani onda yag enjekte edilmesi için yag alındı ama. Zaten burun için iki kulaktan kıkırdakta alınmıştı .

Merhabalar yüzüme Yağ dolgusu yaptırmak istiyorum çok zayıf yüzüm ve elmacık kemiklerim ,yanaklarım neredeyse yok yüzümdeki yağların kalıcı olmasını istiyorum Hasan fındık a olduğunuz yağ dolgusu kaç ay kalıcı oldu İlker manavbaşılıyıda çok duyuyorum kararsız kaldım sonuç fotoğrafınızı gösterebilirmisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar yüzüme Yağ dolgusu yaptırmak istiyorum çok zayıf yüzüm ve elmacık kemiklerim ,yanaklarım neredeyse yok yüzümdeki yağların kalıcı olmasını istiyorum Hasan fındık a olduğunuz yağ dolgusu kaç ay kalıcı oldu İlker manavbaşılıyıda çok duyuyorum kararsız kaldım sonuç fotoğrafınızı gösterebilirmisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba.. Elmacık kemiklere,burun,dudak Ve çeneye yag dolgusu yaptırdım ben evet. 2014 de burun ameliyatımla birlikte yapılmıştı,sonrasında bir kez daha çeneye iki sefer dudağa yag dolgusu yaptırdım. Yüzümdeki yag dolgusu kusuru kapatacak kadar kaldı. Dudaklarımda eskisi gibi değil,artık ciddi şekilde zatın dalmadığın sürece benimleler :))
Yüzüm ilke ilgili foto paylaşmadım,yani tam net olacak şekilde eski Yen'i foto yok. Başka estetik operasyonlar da oldugum için ve foto paylaştığım için tam yüz fotolarım Yok. Dudak fotolarım vardı Ve göz estetiği,burun fotolarımı kırparak paylaşmıştım açtığım konuda..

Yağ enjeksiyonu yaptirali 6.5 ay oldu.konulan yagin %20 si kalir demisti doktor.bu kadar büyük bir degisim yapabileceğini asla tahmin etmemistim.nasilsa erir diye düşünmüştüm ama erimedi.erimesini istedikçe erimiyo.hayatimin en büyük pismanliklarindan biri.tabiki ozellikle de göz çevresine yaptirmam.ifadem bakislarim hersey degisti gözler küçücük.insan icine cikmak istemez mi insan istemiyorum.

Belki zamanla erimeye başlar sizin doktorunuz kimdi?

Doktorunuz kimdi rica etsem
doktorunuz kimdi

doktorunuz kimdi

Sizin doktorunuz kimdi? Hasan fındık ve İlker manavbaşılı için iyi yorumlar okudum hep ama yine kuşku olmuyor değil

Cok uzuldum, umarim en kisa zamanda erir, sanirim bol bol masaj yapmalisiniz, oyle yaziyordu burada formda, yaptiranlarin okuyun lutfen eminim biraz yardimci olacaktir sorununuza, sizin durumunuzda hatta cok kotu durumda olanlar bile var, umarim eski goruntunuze donersiniz hemen,

neden bu enjeksiyonu yapiyorlar doktorlar madem bu kadae kotu etkiler birakiyor?

Göz altına yağ enjeksiyonu yaptıran var mı.türkiyede yaptırıp memnun olan ya yok yada sadece memnun olmayanlar paylaşıyor.amerikada ve Güney Kore de çok başarılı yaptırılıyor ama bizde daha duymadım.benim sebepsiz ani kilo vermemden sonra bir anda çok canlı dolgun gözaltılarım bir anda çöktü. Bu işi iyi yapan doktor arıyorum uzun süredir ama Türkiye'den umudumu kestim

ibrahim oskui bu konuda kendine çok güveniyor fiyatları yüksek ama başarılıymış

Bende olmak istiyorum en küçük boy çene proteziyle yüzümün çok ufak olduğunu söylüyorlar psikolojim bozuluyor bu yüzden ama memnun olan kimse yok neden acaba ya bazı doktorlar istemiyor bile yapmak

ibrahim oskui bu konuda kendine çok güveniyor fiyatları yüksek ama başarılıymış
Yaptıran biliyor musun peki canım İbrahim oskui ye? Ben doğal kilo almış efekti istiyorum sadece.öyle şişik yanak sevmiyorum. Göz altı çok riskli. Kötü sonuç geri dönüşsüz oluyor çok korkuyorum.koredeki sonuçları gördüm çok güzel ve doğal baştan yaratıyorlar. Gerçi benim isteğim eski halime dönmek sadece.

Bende olmak istiyorum en küçük boy çene proteziyle yüzümün çok ufak olduğunu söylüyorlar psikolojim bozuluyor bu yüzden ama memnun olan kimse yok neden acaba ya bazı doktorlar istemiyor bile yapmak
protez yerine yağ enjeksiyonu denesen daha risksiz olur gibi. Tabi buna doktorlarla karar vermelisin

olup da burda yazanı okumadım ama muayeneye giderseniz orda resim gösteriyor

Herkese merhaba,
Ben 36 yaşında bir kadınım bu sene Ocak ayında burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu yaptırdım. Özellikle yağ enjeksiyonu konusunda çok kararsızdım. Burda yazılanları okuyunca neredeyse vazgeçecektim. Ama iyi ki doktorum beni ikna etti. Şu an tam 1 ayım dolmuş durumda ve gerçekten çok memnunum yeni halimden. Bu konuda bilgi almak isteyen olursa cevaplamak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…