Evet,yag dolgusu yapmak için vücuttan yag almak gerekiyor. Lipo işlemleri yaptırdığımda alınan yağları değerlendirmek için gerek görülen yerlere enjekte edildi. İlk dudak dolgun hyalüronik asitdi,daha sonrakiler yag dolgusu. Açıkcası yag dolgusu daha doğal ve kalıcı olduCanımcım senin dolguları da Hasan bey mi yaptı?
Evet,yag dolgusu yapmak için vücuttan yag almak gerekiyor. Lipo işlemleri yaptırdığımda alınan yağları değerlendirmek için gerek görülen yerlere enjekte edildi. İlk dudak dolgun hyalüronik asitdi,daha sonrakiler yag dolgusu. Açıkcası yag dolgusu daha doğal ve kalıcı oldu
Burun revizyon ameliyatımda yüz için ve burun için yag dolgusu konuşmuştuk. Yani onda yag enjekte edilmesi için yag alındı ama. Zaten burun için iki kulaktan kıkırdakta alınmıştı .
Merhaba.. Elmacık kemiklere,burun,dudak Ve çeneye yag dolgusu yaptırdım ben evet. 2014 de burun ameliyatımla birlikte yapılmıştı,sonrasında bir kez daha çeneye iki sefer dudağa yag dolgusu yaptırdım. Yüzümdeki yag dolgusu kusuru kapatacak kadar kaldı. Dudaklarımda eskisi gibi değil,artık ciddi şekilde zatın dalmadığın sürece benimleler :))Merhabalar yüzüme Yağ dolgusu yaptırmak istiyorum çok zayıf yüzüm ve elmacık kemiklerim ,yanaklarım neredeyse yok yüzümdeki yağların kalıcı olmasını istiyorum Hasan fındık a olduğunuz yağ dolgusu kaç ay kalıcı oldu İlker manavbaşılıyıda çok duyuyorum kararsız kaldım sonuç fotoğrafınızı gösterebilirmisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Belki zamanla erimeye başlar sizin doktorunuz kimdi?Yağ enjeksiyonu yaptirali 6.5 ay oldu.konulan yagin %20 si kalir demisti doktor.bu kadar büyük bir degisim yapabileceğini asla tahmin etmemistim.nasilsa erir diye düşünmüştüm ama erimedi.erimesini istedikçe erimiyo.hayatimin en büyük pismanliklarindan biri.tabiki ozellikle de göz çevresine yaptirmam.ifadem bakislarim hersey degisti gözler küçücük.insan icine cikmak istemez mi insan istemiyorum.
doktorunuz kimdiAsla yaptırılmaması gereken bir işlem. Yanaklarım göz altıma ve dudaklarıma 2012 yılında ve burda çok övülen bir ankaralı doktora yaptırdım. Yüz de kırkı kalıcıdır dedi. Fakat yüzümdeki yağlar 4 ay sonra asimetrik erimeye başladı. Dudağımın sağ kısmında kaldı sol ince. Elmacık kemiğinin birinin üstü sisik diğeri çöküz. Bir yanağım şişik diğeri düz. Aynalara küstüm. Aylarca düzelmesini bekledim. Ağladım. Sonra simetrisi için yine çok popüler bir doktora dolgu yaptırdım. Sonuç hüsran. Sonra yaptığım araştırma ve görüştüğüm doktorlar radyofrekans önerdi. 8 sesans 2 ay boyunca yaptırdım. Yüzüm şimdi simetrik ve eskisinden çok güzel. Niye yaptırmışım anlamadım. Kendimi çok üzdüm. Bir daha aslaa. Geçici dolgulardan vazgeçmeyin. ASLA YAĞ ENJEKSİYONU YAPTIRMAYIN
doktorunuz kimdiAsla yaptırılmaması gereken bir işlem. Yanaklarım göz altıma ve dudaklarıma 2012 yılında ve burda çok övülen bir ankaralı doktora yaptırdım. Yüz de kırkı kalıcıdır dedi. Fakat yüzümdeki yağlar 4 ay sonra asimetrik erimeye başladı. Dudağımın sağ kısmında kaldı sol ince. Elmacık kemiğinin birinin üstü sisik diğeri çöküz. Bir yanağım şişik diğeri düz. Aynalara küstüm. Aylarca düzelmesini bekledim. Ağladım. Sonra simetrisi için yine çok popüler bir doktora dolgu yaptırdım. Sonuç hüsran. Sonra yaptığım araştırma ve görüştüğüm doktorlar radyofrekans önerdi. 8 sesans 2 ay boyunca yaptırdım. Yüzüm şimdi simetrik ve eskisinden çok güzel. Niye yaptırmışım anlamadım. Kendimi çok üzdüm. Bir daha aslaa. Geçici dolgulardan vazgeçmeyin. ASLA YAĞ ENJEKSİYONU YAPTIRMAYIN
Sizin doktorunuz kimdi? Hasan fındık ve İlker manavbaşılı için iyi yorumlar okudum hep ama yine kuşku olmuyor değilAsla yaptırılmaması gereken bir işlem. Yanaklarım göz altıma ve dudaklarıma 2012 yılında ve burda çok övülen bir ankaralı doktora yaptırdım. Yüz de kırkı kalıcıdır dedi. Fakat yüzümdeki yağlar 4 ay sonra asimetrik erimeye başladı. Dudağımın sağ kısmında kaldı sol ince. Elmacık kemiğinin birinin üstü sisik diğeri çöküz. Bir yanağım şişik diğeri düz. Aynalara küstüm. Aylarca düzelmesini bekledim. Ağladım. Sonra simetrisi için yine çok popüler bir doktora dolgu yaptırdım. Sonuç hüsran. Sonra yaptığım araştırma ve görüştüğüm doktorlar radyofrekans önerdi. 8 sesans 2 ay boyunca yaptırdım. Yüzüm şimdi simetrik ve eskisinden çok güzel. Niye yaptırmışım anlamadım. Kendimi çok üzdüm. Bir daha aslaa. Geçici dolgulardan vazgeçmeyin. ASLA YAĞ ENJEKSİYONU YAPTIRMAYIN
ibrahim oskui bu konuda kendine çok güveniyor fiyatları yüksek ama başarılıymışGöz altına yağ enjeksiyonu yaptıran var mı.türkiyede yaptırıp memnun olan ya yok yada sadece memnun olmayanlar paylaşıyor.amerikada ve Güney Kore de çok başarılı yaptırılıyor ama bizde daha duymadım.benim sebepsiz ani kilo vermemden sonra bir anda çok canlı dolgun gözaltılarım bir anda çöktü. Bu işi iyi yapan doktor arıyorum uzun süredir ama Türkiye'den umudumu kestim
Yaptıran biliyor musun peki canım İbrahim oskui ye? Ben doğal kilo almış efekti istiyorum sadece.öyle şişik yanak sevmiyorum. Göz altı çok riskli. Kötü sonuç geri dönüşsüz oluyor çok korkuyorum.koredeki sonuçları gördüm çok güzel ve doğal baştan yaratıyorlar. Gerçi benim isteğim eski halime dönmek sadece.ibrahim oskui bu konuda kendine çok güveniyor fiyatları yüksek ama başarılıymış
protez yerine yağ enjeksiyonu denesen daha risksiz olur gibi. Tabi buna doktorlarla karar vermelisinBende olmak istiyorum en küçük boy çene proteziyle yüzümün çok ufak olduğunu söylüyorlar psikolojim bozuluyor bu yüzden ama memnun olan kimse yok neden acaba ya bazı doktorlar istemiyor bile yapmak
olup da burda yazanı okumadım ama muayeneye giderseniz orda resim gösteriyorYaptıran biliyor musun peki canım İbrahim oskui ye? Ben doğal kilo almış efekti istiyorum sadece.öyle şişik yanak sevmiyorum. Göz altı çok riskli. Kötü sonuç geri dönüşsüz oluyor çok korkuyorum.koredeki sonuçları gördüm çok güzel ve doğal baştan yaratıyorlar. Gerçi benim isteğim eski halime dönmek sadece.
Canim nsailsin biraz daha iyimisin yuzun nasil olduBenim 1ayı geçti ama inşallah ödemdir diyorum hala
Aynı canım hala çare bulmaya çalışıyorum.sağol sorduğun içinCanim nsailsin biraz daha iyimisin yuzun nasil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?