Yağ enjeksiyonu

seda_ca1988,henüz 21 yaşında ve ailenden gizli böyle birşey yaptırmış olduğuna inanamıyorum!

benim kızım inşallah böyle şeylere kalkışmaz genç olduğunda,hele ki kendi başına!

benim yüzümde eskiden çok dolgundu elmacık kemiklerim çıkıktı,eridi şimdi.ben de yağ enjekte ettircem.3 kereden sonra kalıcı mı oluyor yoksa zamanla yüz eski haline mi dönüyor?eğer eski haline dönecekse 3 kere para bayıldıktan sonra çok da akıl karı değil bu iş.biri cevaplarsa sevineceğim.ve doğala yakın oluyor mu enjeksiyon.

aysemelisa merhaba nekar sürdü dolgunluğu yani nekadardan sonra dolgunluğu gitmeye başladı

ocak ayında yaptırdım, şu an temmuz, üst dudağımdaki kalıcılık yüzde on, yanaklarımdaki yüzde 25 diyebilirim. şimdi bir kez daha yaptırıcam ama özellikle dudağıma. yanaklarıma fazla düşünmüyorum.

aysamelisa merhaba canım bende yağ enjeksiyonu yaptırıcam burundan aşağıya inen dudak ların yan kısmındaki yanak çizgisine ve gözaltlarıma sen memnunmusun peki yağ enjeksiyonundan

tavsiye etmem, şöle ki, yağ enjeksiyonu yaşlılık belirtilerini gidermek için değil de daha çok zayıf yüzleri toparlamak için uygun gibi geldi bana (yanaklara dudaklara belki çeneye). ki o da çok işe yaramıyor, üst üste üst üste olmanız lazım ki biraz şişmanlaşma yapsın, yağ işte adı üstünde tombikleşitrmeye yarıyor, çizgileri doldurmaya değil. kabarık kalır allah mafaza.. nerede tutacağını tutmayacağını kestiremiyorsunuz. bi yanağım sanki daha çukur kaldı gibi. üstelik yağ almak, enjekte etmek oldukça zahmetli. ben zaten liposuctiona girmiştim, o arada onu da yaptırıverdim, ama ikinciyi gözüm yemiyor şimdi. gülme çizgilerin, gözaltların kalıverir vallaha öle tombiş yamuk yumuk olur, onun yerine daha incecik oraya uygun bir başka maddeyle oraları doldurmak daha akıllıca. iyi bir doktora danışmalısınız.

tümden kalıcı bi madde yerine yaşımızın ve modanın da değiştiğini göz önünde bulundururak radiesse filan yaptırmayı düşünüyorum şu an, bi kaç sene kalıcılığı olan bir dolgu maddesi imiş.

aysemelissa benm gözaltlarım çökük gülme çizgileride değil doldurmak istediklerim gülme çizgimin olduğu yerde de çöküklük var yani bana yağ enjeksiyonu uygun ooluyor sanırım ama aslında ben bi yerin daha fazla biyerin daha az erimesinden korkuyorum

yağ enjeksiyonu sana uygun değil, çünkü yağ ile öyle ince alan çalışamıyorsun ve bir de şans tabi ki. yapay dolguları araştır hele ki göz altı şakaya gelmez. mutlaka bir arıza çıkıyor

sakın ola kı gozaltına dolgu yaptırma cunku bu dolgu malzemelerı malesef hafıfce oynuyor yerlerınden
mesela bana yapıldı elımle ıttırıyordum valla bazen hafıf yer degıstırıp sısebılıyor
gozaltına uygun degıl
gözaltında çökme varsa katiyen yaptırma
ben gözaltı için lifting cihazı kullanıyorum
tembellik ediyorum ama%100 işe yarayan bir ürün

ya kim ne derse desin ben elmacık kemiklerime yağ enjeksiyonu yaptırdım ve elmacık kemiklerimdekiler eridi, hatta hafşfce aşağı kaydı şu an bir yanağım diğerinden daha tombiş. öyle de kaldı. naapsam kafayı taktım. var mı bi fikri olan?

BENDE YAG ENJEKSONU YAPTIM YUZUME KORKMANIZA GEREK YOK ZATEN ZAMANLA ERIYOR BENIM HOSUMA GITMEMISTI YUZUME MSJ YAPTIM IKI AYDA HEPSI ERIDI GITTI.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Ben yaptırmadım ama onca araştırmalarımdan öğrendiğim yüze yağ enjeksiyonu yaptırmak günü kurtarmaktan başka birşey değil ve tekrarı gerektiği içinde tonla para harcıyorsun hiç bulaşmayın derim hele göz altına aman aman.
dolgu maddeleri daha cazip en azında uzun süre kalıcı

arkadaşlar göz altlarına yaptıran varmı,insanın kendi yağı enjekte edildiği için olumlu düşünüyorum ama yanılıyormuyum acaba :uhm:
14ekime gün aldım,birileri yazarsa sevinirim

hayır canım,yeteri kadar tatmin olamadım yazılanlarla,korktum iptal ettim bende mafoldumben

bayanlar verdiğiniz bilgiler çok iyi. ben yağ enjekte etme nihayetinde yüzün bu kadar şiştiğini bilmiyordum bunu belirten arkadaşım gazeteye teşekkür

arkadaslar selam,bende kendi deneyimimi yazayım dedim. bende liposuctiondan sonra dudaklarıma yağ enjekte ettirttim.oradan çıkan yağla.bir taşla iki kuş vurayım dedim.dudaklarım 10 gün oldu yarı yarıya indi ama alt dudaklarım hala şiş.dr ilk biraç günde iner diyordu.hala değişme ypk.umutla bekliyorum.her gören naptırdın sen böyle diyor.yüz şeklim komple değişti.vücudum hala şiş.hala eski kıyafetlerimin içine giremiyorum.rejim yaptığımda yok ama

arkadaşlar yağ enjeksiyonu yerine yüz gerdirmek bana daha mantıklı geliyo ben bunu yaptırıcam ,şakaklarıma da doku kokteyliii. Ben yağ enjeksiyonu yaptırmıştım, çoğu eridi. yüz gerdirme yüzü daha toparlıyor gibi.silikonlu yanak görününmündense gergin bir yüz daha doğal olmazmı?CADIARZUvereliniortak

merhaba..çeneye yağ enjeksiyonu yaptıran var mı arkadaşlar? ben çeneme yaptırdım çenem çok gerideydi biraz öne almış olduk bu operasyonla. burun estetik ameliyatıyla birlikte oldu. ancak, ameliyatı olalı tam 1 hafta oldu. çenemin sol yanında şişlik var ve yağ yamuk duruyo. çok belirgin değil ama elimle hissedebiliyorum yamuk olduğunu..bir fikri olan var mı? düzelir mi bu durum ya? çok canım sıkılıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…