Yağ enjeksiyonu

çok gecmıs olsun canım,bır suru soru sorucam kusura bakma
deneyımlısın yardımlarını beklıyoruz

1-ucretı yazar mısın
2- neden ankarada olmadın daha mı pahalıydı fıyatları?
3-uyutmadan sedasyonla mı yaptı yoksa bolgesel uyusturma ve uyanık mıydın?

4- cok acıdı mı karnın sonrasında? ız var mı karnında
ve morarma oldu mu
5-kac enjektor yag aldı gordun mu yagları bıze mıktar yazar mısın anlayabılecegımız gıbı
mesela 1 cay bardagı fılan gıbı

6-enjeksıyonu yüzün dısından mı yapıyor yoksa yanak ıcınden mı?
7-dudakta ördekleşme seklinde bir genisleme yapıyor mu?
8-yanaklarına koymadı mı?
9- 2. seans ıcın kac lıra ıstıyor ?
10-maske olmadan gece cıksak dısarı çok anlaşılır mı?

paspak bir de şunu merak ediyorum yüze enjekte ederken acıyor mu emla mı sürdü baska bir anestezik mi kullandı?
ben yaptırıcam bunu kızlar görürsünüz bak
erirse erisin ki tam eriyecegine inanmıyorum en azından hyaluronic acidden kalıcıdır hücre sonucta
artık talihimize güvenmekten başka çare kalmadı
neden biraz daha genç görünmeyeyim ki??

ne diyorsun nehiy neyı kendı kendımıze yapıyoruz
yag alıp enjekte edecek degılız mesajı tam okumadın mı fıstık

BENDE YAG ENJEKSONU YAPTIM YUZUME KORKMANIZA GEREK YOK ZATEN ZAMANLA ERIYOR BENIM HOSUMA GITMEMISTI YUZUME MSJ YAPTIM IKI AYDA HEPSI ERIDI GITTI.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bak jayjay yaptım diyo yaptırmak farklı tabi ama kendi kendine yapmak nasıl bişey ?
ınsana büyük zararlar vermez mi ?

Son düzenleme:
nehiy yagı kendı nasıl alabılır kı canım ya
bir suru ılac enjekte edılıyor lıposuction yaparken, ılacla yag hucrelerı ayrısıyor
sonra dr kanülle böyle hart hurt alıyor
kızcagız nasıl kendı yagını alsın nası kendı yagını kendıne koysun
imla işte
öyle birşeyi bir plastik cerrah bile kendıne yapamaz

Ben en iyilerden biri diye bildiğim bir doktora en basit ve risksiz işlemlerden biri olarak gördüğüm doğal yağ enjeksiyonu yaptırdım.Göz altı çukurları doldurmak için yaptı. Yüzümün bir yarısı aylarca felç gibi oldu. Haifif bir his kaybı oluştu. Yaparken bir sinirimi zedeledi herhalde. Yüzümün diğer yarısı iyileşti ama yağlar konduğu yerden koparak serbest hareket eden bir kütle oluşturdu. Maalesef bu iş çok riskli imiş. Çok pişmanım. Doktor yüzde iki yere daha yapacaktı. Resmen unuttu. Başlangıçta şoke oldum ama sonra iyi ki de unutmuş kimbilir ne komplikasyonlar olur du diye düşündüm. Tabii parasını aldı. Özür bile dilemedi. Zaten eriyip gidecekti dedi. Maalesef artık tırnağımı kestirmek için dahi hiç bir doktora güvenemiyorum. Artı tıbbın her alanında olduğu gibi tamami ile allaha emanetiz. Gideceğimiz hiç bir yer yok doktor hatasının hesabını sormak için. Bu da doktorlara mecmua okuyup öğrendiğini sandığı teknikleri hastaları üzerinde rahat rahat deneme fırsatı veriyor sanırım.

pozitivist çok geçmiş olsun
o zaman ben katiyen yag fılan koydurmam o neymıs oyle
aynen bazı drlar mecmuadan okuyup mılletın canına gırısıyor

cok gecmis olsun canim dilerim en kisa zamanda eski halini nekadar beyenmesende o hali alir. benimde var ama ben biliyorumki göz alti cok hassas bi bölge ve her hangi bisy yaptirmaya cok korkuyorum bos ver orasida öle kalsin diyorm kendime her güzelin bi kusuru olurmus.

Yağı GÖZ altınıza enjekte ettirmeyinde
nereye koydurursanız koydurun!!!!!!!!!!!

Kaçtane dra gittiysem (O. EROL) dahil
hiç biri tam göz altına koymuyor...

Enfazla elamcık kemğiini snırına enjekte edilebiliyor...
O bölgeye yapılan enjeksiyonda herkeste iyi görüntü vermeyebilir.

YAĞların erimeme ihtimali var, kötü bir görüntü olabilir, bölük pörçük erirse, girintili çıkıntılı çirkin bihal alıyor, ben şahsen bi yakınımda gördüm...

Konulan yağlar bazen ancak AMeliyatla çıkartıılabiliyor, !!!!!!!!!

Benim tanıdığım ameliyat için gün sayıyor....

Yağ enjeksiyonun doktorlar ne kadar önerse de menun olanını hiç görmedim .Hasta psikolojisini düşünmeden hastalarını riske atan onları deneme tahtası yapan doktorlar ne yazık kki var.Hatta hiç gönüllü olmadığınız ve ihtiyacınız olamayan bir şeyi empoze etmeye çalışan doktorlardan nefret ediyorum .Bazıları o kadar ileri gidiyor ki , kendileri medikal estetik alanında çalıştıkları ve cerrahi işlem yapamadıkları için arkadaşları olan plastik cerrahlara sizi yönlendirmek istiyorlar.Amaç tanıdıkalarına para kazandırmak .Bu kişilere karşı çok dikkatli olmak gerekiyor.Elbette tıp etiğine uymayan bu kişilerin yanında son derece dürüst doktorlarımızda var.Sanırım herşeyi araştırmak ve doğrunun yanlışın ne olduğunu öğrenmek bizim işimiz.En başta kendimize güvenmeliyiz.Yani neye ihtiyacımız olup olmadığını bilirsek ve işlemlerin sonuçlarını araştırırsak tuzağa düşmeyiz.

bende elmacık kemiklerimin altını doldurtmak istiyorum kararımıda verdim aslında ama şimdi okuyunca korktum birkısmı eriyecek sonuçta ama ya dengesiz erirse girintili çıkıntılı olursa offf(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…