BENDE YAG ENJEKSONU YAPTIM YUZUME KORKMANIZA GEREK YOK ZATEN ZAMANLA ERIYOR BENIM HOSUMA GITMEMISTI YUZUME MSJ YAPTIM IKI AYDA HEPSI ERIDI GITTI.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
cok gecmis olsun canim dilerim en kisa zamanda eski halini nekadar beyenmesende o hali alir. benimde var ama ben biliyorumki göz alti cok hassas bi bölge ve her hangi bisy yaptirmaya cok korkuyorum bos ver orasida öle kalsin diyorm kendime her güzelin bi kusuru olurmus.Ben en iyilerden biri diye bildiğim bir doktora en basit ve risksiz işlemlerden biri olarak gördüğüm doğal yağ enjeksiyonu yaptırdım.Göz altı çukurları doldurmak için yaptı. Yüzümün bir yarısı aylarca felç gibi oldu. Haifif bir his kaybı oluştu. Yaparken bir sinirimi zedeledi herhalde. Yüzümün diğer yarısı iyileşti ama yağlar konduğu yerden koparak serbest hareket eden bir kütle oluşturdu. Maalesef bu iş çok riskli imiş. Çok pişmanım. Doktor yüzde iki yere daha yapacaktı. Resmen unuttu. Başlangıçta şoke oldum ama sonra iyi ki de unutmuş kimbilir ne komplikasyonlar olur du diye düşündüm. Tabii parasını aldı. Özür bile dilemedi. Zaten eriyip gidecekti dedi. Maalesef artık tırnağımı kestirmek için dahi hiç bir doktora güvenemiyorum. Artı tıbbın her alanında olduğu gibi tamami ile allaha emanetiz. Gideceğimiz hiç bir yer yok doktor hatasının hesabını sormak için. Bu da doktorlara mecmua okuyup öğrendiğini sandığı teknikleri hastaları üzerinde rahat rahat deneme fırsatı veriyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?