Yağ enjeksiyonu

Jayjay senin verdiğin linke bakamıyom çünkü youtube yok bende. Youtube'a giriş dediğim zamanda senin videoyu yine göremiyorum acaba giriş butoncuğuna ne diyerek girmem lazım?

canım o dns ayarlarından kaynaklanıyor benımkını de bır arkadas duzelttı
sen de gırebılırsın
eger acıl gırmek ıstıyorsan vtunnel.com dıye bır sıte var ona gır
orda bır adres satırı var onu sıl bu adresı yapıstırıp enter yap acılır
ama dns nı duzelttırmenı onerırım o neydı oyle ya 1 yıl youtube sız gecen zamana acırım
ben de cok acı cektım bu sıte kapandıgında
neyse kı bır arkadas duzelttı valla cok sevıyorum youtube u

okudugum kadarıyla yag olayıda tatsız...kötü tecrübe yasayıp rezil olmak istemiyorum.
dolgu mu yagmı derken hiç birine guvenemez olduk.acaba doktorlardamı sıkıntı yoksa hakkaten yagın yapısı geregi mi bu akmalar, yer degistirmeler falan oluyor..
kafam cok karıstı....

Arkadaşlar,
Ben 1 hafta once burun ameliyatı ile birlikte yanaklarımdaki derin akne izlerini doldurmak için göbek ve bacaklarımdan alınan dokuyla yağ enjeksiyonu yaptırdım... Aslında o kadar da ihtiyacım yoktu sadece nasılsa ameliyat olacağım o da çıksın aradan diye düşünmüştüm... Şimdi aradan bir hafta gecmesine ragmen yanaklarım o kadar şiş ki,,, sanki bir elmacık kemiklerime ek olarak bir de altta olmak üzere çift yanağım var... Yüzüm tıpkı transeksüelllere benziyor, aynaya bakmaya bile korkuyorum... Doktor yağı bol bulmuş gibi alnıma, dudaklarıma, elmacık kemiklerime, çeneme, neredeyse yüzümde her yere enjekte etmiş... Köşeli Çenemi ve öne doğru çıkmış dudaklarımı gormelisiniz? Tam bir ablak surat!!! Aranızda bu operasyonu yaptıran var mı? Bir hafta şişliklerin inmesi için yeterli bi süre mi,,, yoksa kalıcı haline yaklaştı mı daha fazla inmeyecek mi bu şişler daha ne kadar bu iğrenc suratla ortalarda dolanacagım? Lutfen bu konuda deneyimli olan biri varsa benimle paylaşabilir mi ve çok acil... Çünkü yarın işe başlamak zorundayım ve bu soruların yanıtlarını bir an önce almak istiyorum

Ben yakla$ik 3 ay kadar once burun kenarindn agiz kenarina uzanan oyuklar icin vede yuzumdeki hacimsizlik icin yag enjeksiyonu yaptirmistim ama dr. tam oyuklarin icine yapmamis daha cok yanak kismina dogru yapmis sanki oyuklar biraz daha derinle$ir gibi oldu memnun kalmadim benim cildimin bag dokusu gevsemi$ yaa sanki elastikiyet kaybi var yag enjeksiyonu falan fayda etmz aksine yag enjeksiyonu daha daha yanaklada du$uk bi ifade veriyor sanki ne yapcam bnde sasirdim yas itbariyle yuz germeyide uygun bulmuyolar benim cildimin skla$masi hacim kazanmasi gerek bunun icinde ne yapilabilir hic bilmiyorum yag enjeksiyonundan sonra benimde yuzum ilk gunlerde davul gibiydi korkuyodum inmezse falan diye tamamen inmesi 3-4 haftayi bulm$tu belkide 5 hafta tam bilemiyorum ama tabii dr. un yagi nekadar koydugunada bagli konulan yagin %30 kadari falan kalici oluyor gecmis olsun...

cok tesekkurler nergiss,,, yanıtınla biraz da olsa içim rahatladı cunku benim daha bir hafta oldu enjeksiyon yaptıralı demek ki inecek şişkinlik,,, artık sabredicez... ama benim asıl ilgimi ceken doktorların bu kadar onerdiği ve arkasında durdugu bu yag enjeksiyonu işleminden hiç mi memnun kalan yok? doktorlar oneriyor en saglıklısı bu diyor,,, buradan okudugum kadarıyla yaptırıp da iyi ki yaptırmısım diyen yok !!!

Ciltte gev$eme varsa yag enjeksiyonu fayda etmiyor anladimki, tamam dolgunluk veriyor cilde ama bi taraftanda cilt gev$emi$se o dolgunlugun vermi$ oldugu agirliklada sarkiklik oluyor, yuz sadece zayifsa gev$eklik yoksa belki faydali olabilir ama benim cildimde gev$eklik var bag dokusu gev$emi$ resmen, yag enjeksiyonunun vermi$ oldugu agirlikta sanki biraz sarkma goruntusu veriyor benim cildimin skla$ip hacim kazanmasi gerek yuz germe belki ya$ima uygun deil ama hic bir yontem cildimi yuz germe kadar gergin yapmayacak ne yazikki

şuan bu durumun aynısını ben yaşıyorum tam 1hafta oldu doktorum masaj yapmamı söyledi yapıyorum ama bence hepsi bu masaj yuzunden erıyıp gıdecek sol taraf asagıya sarkmıs yani sanki 2 tane çenem var şuan durumun nasıl çenen gene eski haline döndü mü?? Yoksa enjekte işe yaradı ve memnun musun

Carmilla merhaba, yaşadığınız bu deneyimle ilgili bana yardımcı olabilir misiniz? Benim nisan ayının 12 sinde ameliyatım var. Doktorumun önerisi burun yapılırken geride olan çeneminde düzeltilmesi. Bu operasyonu geçirmiş birisi olarak rica etsem fotoğraflarımdan bakıp benim için yorum yapabilirmisin?
Carmilla, eşim asla çene operasyonu olmamı istemiyor ama yağ enjeksiyonu yaptırsam çok anlaşılırmı. Yağ enjeksiyonu sonrası burun düzelene kadar çenede toparlanıp düzeliyormu. Ben bir satış ofisinde çalışmaktayım. İnsanlarla bütün gün dialog halinde yüz yüze olmak zorundayım. K.K. da forumları sürekli araştırıyorum ama çenesine yağ enjeksiyonu yaptıran fazla arkadaşa rastlayamadım. Lütfen bana bu konuda yardımcı olabilir misin? Sabırsızlıkla cevabınızı bekleyeceğim. Sevgiler...

canım bende cok merak ediyorum ama nasıl yapılır sonucu ne olur cekiniyorum

arkadaşım ben yaptırdım şuan 3.haftama girmiş bulunmaktayım ama hala çenem aynı yanı sol taraf sarkıyo sol tarafta daha fazla yağ birikmiş sağ tarafta daha az yağ var. panik halindeyim o kadar belli oluyoki yandan bakınca bile sarkmış bir yag kıtlesi var ve 2 tane çenem varmış giibi gözüküyor. düzelmiyor bir turlu hele gulunce ortada bi çizgi çıkıyo yarık gıbı

yaptırdığıma pişman değilim umarım düzelir
yani internette de araştırma yaptım yağ enjeksiyon sonrası hatalar falan yazdım bi makale falan cıkmadı benim yaşadıgım şeyi yaşayan bir çok insan var bu iki tane ayrı kitle halinde duran yağın ortada birlerşmesi gerekiyor oooooof lütfen deneyimi olan varsa yazsın birşeyler

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, hafatsonu istanbul daydım Prof Ahmet Karacalar ile görüştüm.. Ben öncelikle bacak yağ enjeksiyonu için bilgi aldım ama, hertürlü operasyon için belli bir sayıya ulaşırsanız Antalya ya gelebilrim dedi, toplu olunca da %20 civarında indirim yapacakmış, düşünen varsa bana mesaj atarsa organize olabiliriz diye düşünüyorum..

Arkadaşlık isteği gönderdim. fotoğraflarınızı görmem mümkün mü?

Yuzune elmacik kemigi ve cenesine yag enjeksionu yaptirmis arkadaslar lutfen bize gelismeleri aktarabilirmisiniz?ben de yaptirmayi dusunuorum ama ya sonrasinda bi aksilik ckip asimetri olursa diorum kendi kendime(((

Ben yeni yaptırdım hatta bu ikinci günüm yanlarımdan alındı yağ yani simit dediğimiz yerden nazoyabıel çizgilerime kondu şimdilik görüntüm kötü ödemden bakalım nolcak. Ama arkadaşım yaptırdı bu dr a çok hoş oldu. BAKALIM NOLCAK BENİMKİ GELİŞMELERİBİLDİRİRİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…