Yağ enjeksiyonu

Merhaba kızlar, ben de 2 ay önce burun estetiği oldum. Kendi Dr uma bu defa yağ enjeksiyonu ve hollywood yanağı yaptıracam. Ancak yeni ameliyat olduğumdan bu operasyon ancak 4 ay sonra olabilirmiş. Yani bekliyorum hala. Benim sorum şu: ne kadar süre sosyal hayata karışamayabilirim? İşyerinden ne kadar ayrı kalmak zorundayım? Çok mu şişer suratım ya? Cildim çok kalın değil. Genelde burada okuduklarım şişliklerin aşırılığından bahsetmiş. Valla korktum ama iyi ellerden olumlu sonuç çıkacağına inanıyorum. Biraz aydınlatır mısınız?

Canim gecmis olsun.yag enj ve hollywood yanağını hangi Dr ye yaptıracaksin.bilgi verirsen sevinirim

Merhaba lar doktor adi ve ucret hakkinda bilgilendirrseniz memnun oluruz berrak___ canim ilgini cekebilir belki arastirma yaptigin ve uygulatmak istedigin bir konu

merhaba queentina
bende uzun zamandır
buccal yağ temizliği (hollywod yanağı - bişektomani)
ve yağ enjeksiyonunu araştırıyorum.
biraz önce realself sitesinde dolaşırken öncesi sonrası fotolara bakarken
bir türk dr nin yaptığı operasyonu gördüm resimli.

https://www.realself.com/review/turkey-fat-graft-amp-buccal-fat-removal

iyileşme süresi 3-4 hafta diye okudum. cilt yapısına göre değişiklik gösterebiliyor.
sigara içmeyenler çok daha çabuk iyileşiyor ve yağ enjeksiyonun sonucu çok daha iyi oluyormuş.

Merhaba lar doktor adi ve ucret hakkinda bilgilendirrseniz memnun oluruz berrak___ canim ilgini cekebilir belki arastirma yaptigin ve uygulatmak istedigin bir konu
evet dr ve fiyat paylaşabilir misiniz

Yüzünüz nasıl oldu

Ben yaptirdim yag enjeksiyonu ve burun ameliyati oldum. Alin ve ceneme yag enjekte edildi, benimki cok cabuk oturdu doktorum bile cok cabuk yerlesmis dedi burnum acildiginda gayet normal gorunuyordum 10. gun... Isteyen albumumden gorebilir oncesi sonrasini...

Yüzünüz nasıl oldu
Merhaba,
Ben de vücut yağımdan yağ enjeksiyonu yaptırdım yüzüme ilk 1,5 ay şiş gezdim ben de. Şu an 1 yılım doldu fotoğraflarıma bakabilirsiniz düzelecek yüzünüz merak etmeyin. Ama en az 1-1,5 ay zaman lazım. Sevgiler.

özelden yazamadım sız bana yazar mısınız lutfen

Canım beni izlemeye alırmısın. Bende yaptırcaygün bile aldım. Fakat kimsenin fotosunu görmedim

Geçmiş olsn. Hayırlı olsn Yağ enjeksiyonu ne kadar mal oldu

Geçmiş olsun aynı sıkıntıyı bende yaşadım 3,5 ay önce göz altı torbalarımı aldırıp yağ enjeksiyonu yaptırdım ama hayatımın en büyük hatasıydı 2 ay yağlar gözlerimde kalıp gibi kaldı Ve simetrik erimedi üzerine birde aşağıya doğru kayma oldu şuan bir tarafımda yanağıma bir tarafta elmacık kemiklerime akan yağlar şiş bir şekilde duruyor tabi eskisi kadar şiş değil ama yine de var sol göz kapağımdakinin yarısı hiç Yok yarısında biraz var sağ göz kapağımın altındaki sola göre daha fazla umarım düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…