Şampuan ve Saç Kremleri yağlanma+kepek+dökülme ne ararsan bende..

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
73
arkadaşlar vallahi yıldım :cry:
pantene kullanıyordum yağlanma yaptı diye otacı aldım otacı saçımı mahvetti!! saçımı sertleştirdi onu geçtim öyle bir dökülme yaptı ki resmen saçsız kalıcam yakında ,öyle dökülüyor.. ayrıca daha fazla yağlandırdı kepek sorunum hiç yoktu kepek de yaptı:KK42:
şampuanlar herkese farklı geliyor biliyorum ama lütfen bir düşüncede bulunun

tavsiye edebileceğiniz ürünler nelerdir? yardıma ihtiyacım var..

Dove dan gayet memnunum. Bu kadar kötüyse keşke kullanmaya devam etmeseydin.
Birde Priorin diye bir marka şampuanın çok etkili olduğunu söylemişti dökülme için.
Cildiyeye gitmenizi öneririm bu markayı da sorun:KK51:

Pantene in hangi urununu kullaniyordun? Aqua light i yagli saclar icin ozel sampuan bunu denedin mi? Ben pantene kullaniyorum ve cook memnunum otaci evet bitkisel her sampuan iyi degildir her urun herkese iyi gelmiyor malesef canim :/

Amway in dökülmeye karşı etkili aynı zamanda nemlendiricili sampuani var. Ben kullanıyorum saçlarım cok guzel oldu tavsiye ederim.

Saç dibin tıkanıyordur...hafta da bi şampuanına karbonat ekle.avucuna aldığın şampuana...yoksa saçın dökülür birde tıkanık olduğundan zor çıkar geri

Saç dibin tıkanıyordur...hafta da bi şampuanına karbonat ekle.avucuna aldığın şampuana...yoksa saçın dökülür birde tıkanık olduğundan zor çıkar geri
kolay bi tarif :) peki şampuanına atsam bozulur mu yoksa her duşta avucuma mı alıyım

arkadaşlar vallahi yıldım :cry:
pantene kullanıyordum yağlanma yaptı diye otacı aldım otacı saçımı mahvetti!! saçımı sertleştirdi onu geçtim öyle bir dökülme yaptı ki resmen saçsız kalıcam yakında ,öyle dökülüyor.. ayrıca daha fazla yağlandırdı kepek sorunum hiç yoktu kepek de yaptı:KK42:
şampuanlar herkese farklı geliyor biliyorum ama lütfen bir düşüncede bulunun

tavsiye edebileceğiniz ürünler nelerdir? yardıma ihtiyacım var..

Durulama sonunda yarı yarıya seyreltilmiş sirke kullanıyorum ben kepeğe karşı etkilidir. Kokusundan hazermezseniz LR ın microsilver şampuanı var. O da kepeği yokeder.

Bence kepeğe en iyi gelen şampuan head & shoulders ne yazıkki bendede var başka şampuan istesemde kullanamıyorum head & shoulders dan çok sıkıldım ama saçımda bi tane kepek yok şuanda mecbur kullanıyorum bence sende dene :)

Back
X