cok tesekkur ederim kuzum

o zaman seyda coskuna rakip oldum

insanity p90x hibriti daha mantıklı hayatım hem agırlık hem kardiyo tadında birlestirilmis :))
hibriti ozelden gonderirim sana ama yarın olsa olur mu simdi calısmaya gecicem merdivenin de fotografını yuklerim hem :))
programı yollayınca daha iyi anlarsın hayatım insanity ve p90x videolarından ortaya karısık yapmıslar 3 aylık program ilk iki ay daha basit cunku kardiyo gunlerine insanitynin ilk ayı eklenmis 3.ay daha zor insanitynin 1 saatlik kardiyoları var :))
evet ısınmak için önce kardiyo diyorlar ama insanity kardiyosu degildir o

cunku insanity hiit kardiyo ısınmayı bırak adamı perisan ediyor

agırlık kaldırmaya daha fazla enerji lazım oluyor tekrar sayısı önemli kaldıracagın agırlıklara enerjinin olması lazım yoksa faydası olmaz kalkmaz o agırlıklar. bir önceki gün kaldırdıgın agırlıktan daha azını kaldırmak da ilerleme saglamaz ondan agırlıktan sonra kardiyo yapıyorum ilk kardiyoyu yapsam enerjim bitik olur iki kiloyu zor kaldırırım

bir de arastırdım bunu kas kazanmak için önce agırlık sonra kardiyo diyorlar vallahi boyle yaptım zararını gormedim daha iyi bilen varsa beni de bilgilendirsin bir de ben pespese yapmıyorum yani yaptıgım zaman oldu ama agırlıktan sonra dinlenip öyle yürüyüse cıktım ya da kardiyoyu yaptım genelde birini sabah digerini aksam yaptım
bugun "core" gunuydu bolgelere yogunlasıp yaptırdı shaun t daha cok pilatese benzettim bantlar olsun köprüler olsun karın bolgesini sıkma olsun ama yorucuydu. 3.gün bitti su ana kadar beni insanity gibi zorlamadı asylum daha cok yaktıgın yagları kazandıgın kasları belirginlestirmek için heralde en azından simdilik oyle gorunuyor :))