Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Bunun FB ile Bi ilgisi yok ki ben aylardır yapıyorum sporu ama ağırlıkla çalışıyorum ciddi ağırlık Hemde 5er kilo o yüzden daha hızlı etki etti
Kas yağ ölçmedi devlet hastanesindeki embesil diyetisyen ben onu yamultmasını bilirdim de çocuğuma dua etsin onunla ilgilenmekten çok üstüne düşmedim
bende devlet has. gidiyorum tek yaptığı direk ölçüm yapmak,onu yapıp yolluyolar başka yorum yapmıyolar :tokat:
canım ben FB nin 3.gün videosunun sayfasını bulamadım,bulursan yazabilirmisin?

bende devlet has. gidiyorum tek yaptığı direk ölçüm yapmak,onu yapıp yolluyolar başka yorum yapmıyolar :tokat:
canım ben FB nin 3.gün videosunun sayfasını bulamadım,bulursan yazabilirmisin?
Senle birlikte 5 kişi olduk daha da artacak gibi artık açıktan paylaşıma devam edicem

image.webp

Evet kızlar 40 Dk Zumba stept yaptım sonra dünkü eklediğimi yapayım dedim 45 dk 15 dk dımı yapabildim artık dayanamadım sular seller içinde banyoya girdim
Şimdide yemek yapıcam Madımak mıhlası:)))

Ayy nerde ayy, sen boy kilo eşitmiydi sende ? ben 72 olsam ancak aynı senin oranında olurum :) daha koskoca 5 kilo var nerdeyse :) aslında kilo da çok gerçekleri yansıtmıyor, vücut tipine göre fazlalıkların birikdiği yere göre de değişiyor yanii .. Şu an aslında aşırı şekilde rahatsız edici bi bölgem yok yavaş yavaş gidecekler inşallah ahh bide ara vermeler olmasa şimdiye 70 dim ya :))
89 kilodan düşdüm 6 aydır diyet ve spor yapıyorum.. Hatta 7. Ayıma girdim sanırım :) ama şu an 3 ay önceki kilomdayım :KK43:
Senin çoğunluk ödem dikkat edersen aldığını çabuk verirsin.İyi kilo vermişsin.Ben 6-7 ayda 4 kilo zor verdim.İradesizim kaçamak yapıyorum.

cok tesekkur ederim kuzum :KK68:
o zaman seyda coskuna rakip oldum :KK70:
insanity p90x hibriti daha mantıklı hayatım hem agırlık hem kardiyo tadında birlestirilmis :))
hibriti ozelden gonderirim sana ama yarın olsa olur mu simdi calısmaya gecicem merdivenin de fotografını yuklerim hem :))
programı yollayınca daha iyi anlarsın hayatım insanity ve p90x videolarından ortaya karısık yapmıslar 3 aylık program ilk iki ay daha basit cunku kardiyo gunlerine insanitynin ilk ayı eklenmis 3.ay daha zor insanitynin 1 saatlik kardiyoları var :))
evet ısınmak için önce kardiyo diyorlar ama insanity kardiyosu degildir o :KK70: cunku insanity hiit kardiyo ısınmayı bırak adamı perisan ediyor :KK70:agırlık kaldırmaya daha fazla enerji lazım oluyor tekrar sayısı önemli kaldıracagın agırlıklara enerjinin olması lazım yoksa faydası olmaz kalkmaz o agırlıklar. bir önceki gün kaldırdıgın agırlıktan daha azını kaldırmak da ilerleme saglamaz ondan agırlıktan sonra kardiyo yapıyorum ilk kardiyoyu yapsam enerjim bitik olur iki kiloyu zor kaldırırım :KK70: bir de arastırdım bunu kas kazanmak için önce agırlık sonra kardiyo diyorlar vallahi boyle yaptım zararını gormedim daha iyi bilen varsa beni de bilgilendirsin bir de ben pespese yapmıyorum yani yaptıgım zaman oldu ama agırlıktan sonra dinlenip öyle yürüyüse cıktım ya da kardiyoyu yaptım genelde birini sabah digerini aksam yaptım

bugun "core" gunuydu bolgelere yogunlasıp yaptırdı shaun t daha cok pilatese benzettim bantlar olsun köprüler olsun karın bolgesini sıkma olsun ama yorucuydu. 3.gün bitti su ana kadar beni insanity gibi zorlamadı asylum daha cok yaktıgın yagları kazandıgın kasları belirginlestirmek için heralde en azından simdilik oyle gorunuyor :))

Spor konusunda baya bilgilisin.Benim şu an takıldığım konu ,spordan sonra protein almalı mıyım? Spordan sonra alınan protein kas yapılanmasını hızlandırıyor diye biliyorum.Ben çocuklar yattıktan sonra rahat spor yapıyorum diye ayran içiyorum sadece.Acaba yeterli gelir mi?Gündüz yapabilsem akşam yemeğinden önce güzel olacak.
Çalışma odamdayım, masamdaki evrakların haddi hesabı yok gibi üstelik yarısını toparladığım halde :) çok işim var çok :) bakalım kaça kadar dayanabilcem, işleri biraz kolaylamam lazım canlarım :) bu saatte pek yazanız olmaz ama arada bakarım gene :)
Evde ne işi yapıyorsun?Dosyalar falan dediğin için dikkatimi çekti.
Günaydınnn. Kızlar ben iki bardak sıcak limonlu suyumu içtikten ve büyğk oğlumu da kreşe gönderdikten sonra sporumu yapmayı düşünüyorum dünkü paylaştığım videoyu yapıcam inşallah ardına da güzel Bi Zumba stepp:dondurma: Ayy özlemişim dün yapınca çok iyi geldi
Bu arada güzel Bi video dikkatimi çekti bakın

Düşünsenize en öndekinin yerine eşinizi getirin gözünün önüne Ayy benim ki çok komik oluyor hahaaaa:KK70::KK70::KK70:
benim kocam Birtek çiftetelli oynar halay bile çekemez:KK33:
Ayy sabah sabah hiç güleceğim yoktu yaaa:-):-)

Senin de maşallahın var.Eşimi o adamın yerinde düşünemiyorum ve düşünmek de istemedim tayt çok fena.:-)

Kızlar 2 haftadır dünyayı yedım waffllar kekler börekler patates kızartmaları bıskuvıler cıkolatalar makarnalar dedım kesın aldım 3 4 kılo tartıya bı çıktım anammm alcagıma vermısım o nasıl oluyor :halay:
Sıkıntıdan gitmiştir kilolar.Aman hep mutlu ol,kilolarında mutlu mutlu gitsin.

Eki Görüntüle 1826838
Evet kızlar bady önü biraz bol bile oldu ama fotoda tam çıkmıyor eşim bizzat şahit incelediğime :))
Ölçülerin kaç ?Hiç ölçtün mü?

Senin çoğunluk ödem dikkat edersen aldığını çabuk verirsin.İyi kilo vermişsin.Ben 6-7 ayda 4 kilo zor verdim.İradesizim kaçamak yapıyorum.

Spor konusunda baya bilgilisin.Benim şu an takıldığım konu ,spordan sonra protein almalı mıyım? Spordan sonra alınan protein kas yapılanmasını hızlandırıyor diye biliyorum.Ben çocuklar yattıktan sonra rahat spor yapıyorum diye ayran içiyorum sadece.Acaba yeterli gelir mi?Gündüz yapabilsem akşam yemeğinden önce güzel olacak.

Senin de maşallahın var.Eşimi o adamın yerinde düşünemiyorum ve düşünmek de istemedim tayt çok fena.:-)

Evet Fıtness blendere başlamadan önce ölçmüştüm

Evet Fıtness blendere başlamadan önce ölçmüştüm
Ölçülerin nasıl?Bugün eliptik yapayım aylardır eşime eliptik ekiptik diye tutturdum.Koşu bandını kaldırttım.Elini sürmüyorsun diyor.Kick boks videosunu da üstüne yapabildiğim kadar yaparım.Bugün fazla çıktım moralim bozuk.

Ölçülerin nasıl?Bugün eliptik yapayım aylardır eşime eliptik ekiptik diye tutturdum.Koşu bandını kaldırttım.Elini sürmüyorsun diyor.Kick boks videosunu da üstüne yapabildiğim kadar yaparım.Bugün fazla çıktım moralim bozuk.
Anladım canım peki sen Nasıl istersen, yap tabi ben de yıllar önce koşu bandı aldım sonra sattım ohooo bu yolda çok para harcadım şimdi hangi birini söyliyeyim:KK53:
Kilon kaç çıktı ki?

Eki Görüntüle 1826838
Evet kızlar bady önü biraz bol bile oldu ama fotoda tam çıkmıyor eşim bizzat şahit incelediğime :))
Tatlım süpersin resimde biraz göbekden verdiğin belli oluyor.. Ama sıkı bir vücudun olmuş taşsın taş :)) Maşallah :) kas yoğunluğun arttığı içinde kilon fazla çıkıyordur belkide, ama önemli olan incelmen :)

abla başkanlığı destekliyomusun
Tabiki destekliyorum, tıkanan bir sistem şu anki sistem, ülkemizin yararına bir sistem olmasa taş koymaya çalışanlar olmazdı en basidi :)
Başkanlığa geçmiyelim diye tüm güçleriyle saldırıyorlar, Kilis' e hergün bomba yağıyor son günlerde Tr' yi savaşın içine çekmeye çalışıyorlar, son kozlarını oynuyorlar oynasınlar bakalım, Allah hepsinin oyununu bozmasını bilir inşallah.. Ama mecbur Tr' ye Suriye' ye girecek ondan eminim, ama bu mecbur yapılması gereken bir durum endişeye gerek yok.. Gelecek günler inşallah çok güzel olacak Tr için , bunlar doğum sancıları :))

Herkes kendi derdinde olan onca şehide oluyor yanlış politikalar yanlış uygulamalar...
Şu an Tr istikrarını koruyorsa kendi derdinde görünen ama asıl milletin vatanın derdinde olan kişi sayesinde canım.. Başkası olsaydı şu an Tr darmadağın Suriye gibiydi.. Baş kaldıran dik duran Tr istemiyor Tüm dünya ülkeleri, tek kişi hedeflerinde neden ???
Çünkü cesaret baş kaldırma başarı tek kişide..

ya kızlar bana bi el atın ya bi türlü düzen oluşturamadım ya hala biraz hastayım ama artık başlamak istiyorum spora sağlıklı beslenmeye o_OBen bunu istiyorymm yaa:spor:Vebunu:KK71:
Kuzum videoyu başlat hiç zor halim yok falan deme , sonrasında kendini yaparken bulacaksın, ille hepsini yapman gerekmiyor, yapabildiğin kadar, yeter ki o iradeyi göster, başlamış olmanın mutluluğuyla devamı gelir zaten, hadi bugün zorla ve hemen harekete geç lütfen :)

75,600 e kadar kolay verebilirim , ondan sonrası zorlar gibi bakalım :)
Ahh o kaçamaklar bizi mahvediyor zaten ayy :)
Kuzum ben kendi iş yerimiz var, evden doğru homeoffice çalışıyorum. Personel, Satış kontrol, Finans, muhasebe hepsine el atıyorum işde.. Hergün şirketi gidip yorulmayım diye 5 yıldır bu sisteme geçirdi eşim.. İyi de oldu benim için :) evimin rahatlığında istediğim zaman çalışıyorum işde :))

Ayy kızlar bugün yorgunlukdan ölüyorum anacıklarım yaa..
Öğleden önce kızımın arkadaşı aradı annemle size gelicez dedi, anneside geçmiş olsuna gelmek istemiş.. Kalktım kısırla poğaça yaptım, börek kek sarma vardı zaten, kızımda oratlığı toparladı.. Neyse oturduk iyi güzel oldu, epey incelmişsin dedi arkadaşım :) kendisi zaten çıtı pıtı yıllardır, nasıl başarıyorlar öyle olmayı bilmiyorum ama arkadaşım yemek yapmaz hiç hep eşi yapar onlar yer :) heralde ondan :)) bide kendisi yoğun çalışıyor..

Neyse onlar gitti kalkıp sporumu yapdım, duşumu aldım.. Akşama bırakmak istemedim işlerim yüzünden kalabilir dedim :) Ama öyle zorlandım öyle zorlandım ki yaparken son zamanlarda hiç bu kadar zorlanmamışdım, gerçi bugünkü programda extra zor olandı, Schaun T bile 2 kere yerlere serildi nefes nefese, ben napıyım yani demi :))

MAx30 2. Ay 4. Hafta 3. Gün MAX OUT SWEAT tamamdır yani :)

Namaz saatini bekliyorum kılıp azcık eşim gelene kadar kestiricem inşallah , ayy anam ayyy ayyy :)) çok yorgunum :))

Back
X