Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

sen beni hepidik püfüdükten rakip mi sandım kızıııımmmm :KK70: ben rakibimi yakınımda tutarım :KK70:
sen spor yaparsın da ben boş durar mıyım heç :p:p:p:p:p
Kız valla daha yapmadım
seni tanımadan önce azıcık bi bisiklet falan yapıyordum :KK55:
ne biçim nazar eden gözün var ki haftalardır spor yapamıyorum :63:
du kendime nazar boncuğu koyayım bari :nazar:

Bugün sabah uyuyakalmışım kahvaltıyı iş yerinde yaptım, arkadaş peynir ekmek domates salatalık biber almış, mecburen yedim çok açtım ama normalde aç geldiğimizde ne yersek en az zararla çıkarız kızlar
Kahvaltı için güzel kuzum, ekmek ne kadardı acep hee :))

Kızzz buradayım buradayım annemlerle Bi telefon trafiği, yetişemiyorum buraya nereye ne yazıcağımı şaşırdım Ayy başım döndü kız burdan :))
aynı sorun bende de var, işi bıraktım buraya yetişmeye çalışıyorum, evrakları bugün teslim etcektim patrona yetiştiremedim derim yarın veririm artık :KK70:

GonulSenligim GonulSenligim karıştırdın yine piyasayı hahahah :KK70::KK70::KK70::KK70:
huyum kurusun :D :D

Hoşgeldin bebeğim :) gel bizede rakip ol kız . Ugra arada şekerim :)
uğrarım canikom tabi ;)

kıs topik için dedim onu ben .bugün açılmış ya . virgül koymayınca karışmış tabi cümle :)

Kız valla daha yapmadım
seni tanımadan önce azıcık bi bisiklet falan yapıyordum :KK55:
ne biçim nazar eden gözün var ki haftalardır spor yapamıyorum :63:
du kendime nazar boncuğu koyayım bari :nazar:

gizil güçlerim olduğu doğrudur :p:p:p tembelim demiyo da bana mana buluyo :KK67:

aynı sorun bende de var, işi bıraktım buraya yetişmeye çalışıyorum, evrakları bugün teslim etcektim patrona yetiştiremedim derim yarın veririm artık :KK70:
Allah canını almaya:-) delimisin kız patron hani nerde iş deyince kk da sohpete daldım dersin heralde :KK59:

Bu arada ben şimdi çıksam sabah girsem bi 1500 bildirim neyim gelir heralde,:KK28:

Back
X