- 18 Ekim 2007
- 5.016
- 1.608
- 698
Benim kiler yine hasta geldim kaç gündür giremiyorumTeşekkür ederim canım benim nerdesin sen nasılsın buraya gelsene tatlış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kiler yine hasta geldim kaç gündür giremiyorumTeşekkür ederim canım benim nerdesin sen nasılsın buraya gelsene tatlış
Canım benim nasılsın hatırladın mı beni daha önce sbedenin topiğindeydin değil miaynen canım ,sana katılıyorum, makarnadaki ve bakliyattaki k.hidratı bir tutmuyorum zaten, ama genelde yaptığım araştırmalarda k.hidratı 50 gram civarında tutun diyor ben bunu bir türlü başaramadım genelde 100 ün üstünde gidiyorum, 120-130 oluyo, ama sağlıklı şeylerden aldsğım sürece sorun yok diye düşünüyorum
bu topiği takibe devam edersen bildirimlerimdende görceksin, öğünlerim bakliyatsız ve meyvasız geçmiyor![]()
amin kız amin, ne demek, sen bu gazla kapa int. ini ders çalış bak az kaldı sınava,ayy mesajın sonunu okuyunca bildiğin aaaa diye sırıtip kaldım yaaa teşekkür ederim yaa bildiğin enerji yüklemesi oldu hem atanmış olmak hem zayıf olmak hayalibildiğin bulutlarin üstüne çıkardın biraktin beni allah razı olsun
inşallah çok amin çok
Hoş geldin canım aramıza
Hogeldin canımcıım, hepimiz aynı durumdayız kız.. Verelim hadi birlik olup tatlım..
hatırldaım tabi canım,nasılsın?Canım benim nasılsın hatırladın mı beni daha önce sbedenin topiğindeydin değil mi
Sorma o aralar bunalımdaydım hoş yine aynıyım artık buraya devam etmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa cuma takımından da ayrıldımhatırldaım tabi canım,nasılsın?
ordayım hala devam ediyorum, senin nasıl gidiyo??
Ay inşallah canım benim rabbim bağışlasın acılarını göstermesinSize yetişmek zor anacım
kendimi tanıtayım 38 yaş, 64 kilo, 160 diye bildiğim boyum 156 çıktı ya ona yanarım
2 evladım var, 3.yü düşünüyorum
Çalışıyorum
Tek hayalim evde cocuklarımla olmak
çok mantikli :) hadi kaçtım ben iyi günler herkeseamin kız amin, ne demek, sen bu gazla kapa int. ini ders çalış bak az kaldı sınava,
int. orucu yap belli saatlerde girme,atanınca acısını çıkarısın nasılsa![]()
Ay inşallah canım benim rabbim bağışlasın acılarını göstermesin![]()
Evet önce sağlıklı ve hayırlı olsunda canım rabbim gönlüne göre versinAminn canım sağol, Dua edin benim için, kızım olsun çok istiyorum, tabiki hayırlı ve sağlıklı inşallah
Sorma o aralar bunalımdaydım hoş yine aynıyım artık buraya devam etmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa cuma takımından da ayrıldım
çok mantikli :) hadi kaçtım ben iyi günler herkese
2 tane oğlum var birde kızın tadına bakayım diyorum kısmet olursa, yaşta kırk oldu neredeyse ama istiyorum napim
rabbim gönlüne göre verir inş...
Bizdeki mutfak kültürü hiçbiryerde yok inan.. Yemeklerimiz gerçekden çok lezzetlide işde bilinçli yemek lazım canımcıım.ay inşallahhh
e yaş bir şekilde gidiyorrr neden kilolar gitmiyorrrr ah türk milletin damak zevki yok muuuuuu![]()