Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

çok çok haklısın canım bilinçlenmeye çok ihtiyacımız var, aptal olursak birgün bizide tamamen bitirirler
Yakın Tarihimiz yalanlarla dolu malesef , bize yazılan palavraları Osmanlı düşmalığını okutup duruyoruz yıllardır çocuklarımıza.. Kendi geçmişinden utanan başka bir ülke daha var mı acaba ?? Neden Osmanlıyı bu kadar kötü bildiriyorlar, rezil dizileriyle Koca cihan Padişahlarını uçkur düşkünü göstererek, Saray hatunlarını entirika çevirici tanıtarak , kendi tarihini dizilerden öğrenmeye çalışan bir toplum olmak bize gerçekden hiç yakışmıyor.. Bir kez bile izlemedim o dizilerini jeneriklerini gördüm arada ve ilk dizi çıktığında Dizi senaristi Meral Okay' ı dinlemişdim Ntv ' de

Dizide Kanuni Sultan Sülanman' a ister namaz kıldırırmış ister şarap içirirmiş .. Vay anasına dudaklarım uçuklamışdı bu sözler karşılığında.. Onlar öyle mübarek zatlardı ki sen bu lafları kime nasıl edersin delirmişdim resmen o gece ... Sonunda laneti kendini buldu, ölünce yakılmak istemiş Meral Okay, okuduğum bir yorumda söyle yazmışdı bir yorumcu " merak etme cehennemde istediğini bol bol yerine getirecekler "
Ve malesef çokda izleyi oldu dizinin ve hala da başka versiyonla devam ettiriyorlar ilgi görmemesine ragmen.. Kafa beyin yıkayacak bir kişi bile olsa onlar için deger.. Çünkü buların sermayeleri tamaen dışardan destekleniyor.. Kültür dejenarasyonu, tarih dejanarasyonu maksat...

Ayy hosgeldin canim:)).ben 59,2yim basladigimdan beri tam 5 kg vermis bulunuyorum. Benim yaptigim diyet degil acikcasi hayatm, kotu beslenmemi degistirip, sporu da hayatima sokunca vucut kendiliginden atmaya basliyor:) acelem de yok, dogum gunume kadar hedefim:)

Iciyim bakalim abla.. Bi olsam da gercek kilomu gorsem artik:KK53::KK53::KK53:
İç canım zencefil haftası bu hafta regl olacaklar için dermişim :))
İlle gidecek biz kilolardan daha inatçıyız artık :))

Yakın Tarihimiz yalanlarla dolu malesef , bize yazılan palavraları Osmanlı düşmalığını okutup duruyoruz yıllardır çocuklarımıza.. Kendi geçmişinden utanan başka bir ülke daha var mı acaba ?? Neden Osmanlıyı bu kadar kötü bildiriyorlar, rezil dizileriyle Koca cihan Padişahlarını uçkur düşkünü göstererek, Saray hatunlarını entirika çevirici tanıtarak , kendi tarihini dizilerden öğrenmeye çalışan bir toplum olmak bize gerçekden hiç yakışmıyor.. Bir kez bile izlemedim o dizilerini jeneriklerini gördüm arada ve ilk dizi çıktığında Dizi senaristi Meral Okay' ı dinlemişdim Ntv ' de

Dizide Kanuni Sultan Sülanman' a ister namaz kıldırırmış ister şarap içirirmiş .. Vay anasına dudaklarım uçuklamışdı bu sözler karşılığında.. Onlar öyle mübarek zatlardı ki sen bu lafları kime nasıl edersin delirmişdim resmen o gece ... Sonunda laneti kendini buldu, ölünce yakılmak istemiş Meral Okay, okuduğum bir yorumda söyle yazmışdı bir yorumcu " merak etme cehennemde istediğini bol bol yerine getirecekler "

_TRT nin dizilerini izledinmi hiç. Yunusemre . diriliş.filinta. senin anlatmak istediklerini anlatıyor lardi canin

TRT nin dizilerini özledin mi hiç. Yunusemre . diriliş.filinta. senin anlatmak istediklerini anlatıyor lardi canin
Dirilişi gecen sezon izledim canım ..
Filinyatıda geçen yıl izledim beş altı bölüm
Yunus emreyide birkaç bölüm izledim

Bu sene haber dışında ve oturumlar dışında inan hiç tv izlemiyorum.. Diriliş dizisi bu sene daha güzelmiş sanırım belki fırsatım olursa yazın izlerim internetten :)

Diriliş dizisinde bile haç sembolleri vardı Ertuğrul rolünün annesi ve eş adayının feslerinde .. O kadar sinsice içimize yerleşmişler ki .. Seccadelerinize dikkat edin kızlar evde, eskiden işlenmiş çogu seccadede malesef gizli haç şekilleri dolu, hazır seccade alırkende dikkatli alın gerçekden semboller öyle ustaca yerleştirilmiş ki ..

Geçen gittiğimde annemde güllü bir seccade vardı aa bunda sembol falan yok bunu ben alayım dedim .. Gelince farkettim ki kocaman bir domuz kafası var tam tepede şok oldum ... Resmini koymaya çalışıyım bakın ...

Bu sene haber dışında ve oturumlar dışında inan hiç tv izlemiyorum.. Diriliş dizisi bu sene daha güzelmiş sanırım belki fırsatım olursa yazın izlerim internetten :)

Diriliş dizisinde bile haç sembolleri vardı Ertuğrul rolünün annesi ve eş adayının feslerinde .. O kadar sinsice içimize yerleşmişler ki .. Seccadelerinize dikkat edin kızlar evde, eskiden işlenmiş çogu seccadede malesef gizli haç şekilleri dolu, hazır seccade alırkende dikkatli alın gerçekden semboller öyle ustaca yerleştirilmiş ki ..

Geçen gittiğimde annemde güllü bir seccade vardı aa bunda sembol falan yok bunu ben alayım dedim .. Gelince farkettim ki kocaman bir domuz kafası var tam tepede şok oldum ... Resmini koymaya çalışıyım bakın ...
Evet canım. Facebook ta gormustum ilk seccade ile ilgili resimleri şok oldum. Aynen eşimle birlikte evdeki tüm seccade lere baktık didik didik çok sukur bir şey çıkmadı

image.webp

Domuz kafası olduğunu farkedebiliyor musunuz ??

Bu biraz zor anlaşılıyor. Çok dikkat li bkmak gerekiyor gerçekten. En iyisi tek renk . Oh mis tertemiz şüphe yok.dimi
Yani en güzeli :)) onda da katlamaya dikkat etmek lazım haç çizgisi oluyor yoksa kafayı üşütcem ben bu gidişle babacığım hep enine rulo yapar haç gibi çizgi çıkmasın diye öyle yapılırsa en güzeli düz kumaş :))

Sporum
INSANİTY 2. Ay 2. Hafta 5. Gün programı Max Cardio Conditioning 55 dk + 30 dk dışarda yürüyüş :85dk

Menüm

S
abah yok
Öğleden sonra
İki tavuk pirzola bir kaşık yoğurt

İftarda
Yarım tabak kurufasulye
1 kase pilav
Salata
2 dilim kavun

Pilav çok oldu biliyorum ama çok canım çekdi yedim bol karbonhidrat aldım malesef hem fasulye hem pilavla olmadı bu yani :))

Sporum
INSANİTY 2. Ay 2. Hafta 5. Gün programı Max Cardio Conditioning 55 dk + 30 dk dışarda yürüyüş :85dk

Menüm

S
abah yok
Öğleden sonra

İftarda
Yarım tabak kurufasulye
1 kase pilav
Salata
2 dilim kavun

Pilav çok oldu biliyorum ama çok canım çekdi yedim bol karbonhidrat aldım malesef hem fasulye hem pilavla olmadı bu yani :))

Ya abla ben de 2 minik kurabiye yedim bugun:((

Sporum

Menüm

S
abah yok
Öğleden sonra

İftarda
Yarım tabak kurufasulye
1 kase pilav
Salata
2 dilim kavun

İnsanity'ni yesinler artiiiiistim benim. :KK74:

Canım regl zamanı şeker isteğimiz tutuyor, olsun haftalık kaçamağına say gitsin .. Bundan sonra dikkat edersin canım :) eve de gidince zor olacak sana şimdi anne yemekleri falan asıl sen orasını düşün bebeğim :))

Ayy evet ablacim sorma benim de aklimda o durum:KK53::KK64: ama genel olarak eskisine gore iradem daha saglam farkindayim bir cok seye hayir diyebiliyorum insallah olcuyu kacirmicam insallah abla:)

Gunaydiiiiin kizlar:)) dun uzun bi suredir gorusemedigim arkadaslarimlaydim. Gun icinde farklı farkli 3 kisiyle gorustum ve ucunun de tepkisi ayniydi: 'Eda sen kilo mu verdin?!' ayyy naail sevindim var ya.. Yani biri fark etmese bile uzulecektim, ben surekli aynaya bakip durdugum icinde p kadar farkina varamiyorum belki ama boyle dostlar sayesinde mutlu oluyorum:)) cabamin ise yaradigini gorunce cok daha mutlu ve hirsli oldum:) bakalim annemlerin tepkisi ne olacak?

Gunaydiiiiin kizlar:)) dun uzun bi suredir gorusemedigim arkadaslarimlaydim. Gun icinde farklı farkli 3 kisiyle gorustum ve ucunun de tepkisi ayniydi: 'Eda sen kilo mu verdin?!' ayyy naail sevindim var ya.. Yani biri fark etmese bile uzulecektim, ben surekli aynaya bakip durdugum icinde p kadar farkina varamiyorum belki ama boyle dostlar sayesinde mutlu oluyorum:)) cabamin ise yaradigini gorunce cok daha mutlu ve hirsli oldum:) bakalim annemlerin tepkisi ne olacak?
işte bu çok güzel bir haber:KK73:
annenler kesin farkeder sonuçta anne yani gram versen anlar :KK70:

Back
X