benimde saçlarım düz yağlı değil ama kabartsam bile hemen sönüyor bende yaptırmak istiyorum hala memnunmusun birde saçının boyu ne kadar resim ekleseydin çok merak ettim canım
benim bunu yaptırma sebebim öncelikle saçın yağını almasıydı eğer saçların kuruysa daha da kuruyabilir tiftik olabilirsadece her gün yıkamak zorunda olduğum saçım 2 günde bir yıkamaya indi aslında ama benim için önemli bir gelişme :) saçlarımın boyu omzumu geçiyo ama boyunda hiç kısalma olmadı :) vigoyla kuruttuğumda kabarık, normal kuruttuğumda kendi düzlüğünde oluyor. şuanda düz olduğu için resim çekemiyorum vigoyla yaptığımda eklerim canım :)
kızlar benimde her gün yağlanıyor bıktım artık bide pırasa gibi millet özeniyo aaa ne güzel fönlü duruyo fönmü çektiriyosun diee nerdeee bıktım düz saçtan artıkın:)
şimdilik yağlanmayı azaltacak bi formül buldum bursa iznik sabunu hakiki yeşik sabun mükemmel yapıyo saçları heleki saçınız azsa çoğaltıyor dökülmeyi be yağlanmayı durduruyor tavsiye derim aylardır kullanıyorum 3 4 günde 1 saç yıkıyorum artık
canım bu bahsettiğin yeşil sabunun içinde ne var?
kızlar ayrıca ben de yağlı ve dökülen saçlar için zeytinyağlı defne sabununu keşfettim. araştırdım iyi geldiğini öğrendim. bir kez kullandım daha. saça ve sivilcelere iyi geliyormuş. isterseniz bi araştırın. saçımın temiz görünüşü 1,5 günden 3 güne çıktı diyebilirim şimdiden:) şampuanlardan bana fayda yok bu zamana kadar bunu anladım. birkaç hafta sonra saçımda büyük bi değişim olursa zaten ortaya çıkar, size o zaman daha sağlıklı bilgi verebilirim. inşallah faydam dokunur benim gibi dertten muzdarip olanlara:)
Ben de iki haftadır zeytinyağlı defneli sabun kullanıyorum müftüoğlunun sabunu. Ama saçımın daha hacimli görünmesi dışında bir farkı olmadı yine aynı sürede yağlanıyo. Dökülmeyede bir etkisini göremedim henüz. sen hangi marka aldın onuda bir deniyim zarar gelmez.
hataydan getirttim tahir çelikkaya diye bir adamın.. ben de senin gibi bi süre daha kullanıp gerçek sonucu yazayım istersen, daha sağlıklı bilgi olur yanıltmayayım kimseyi. araştırdığım kadarıyla içinde kostik vs. kimyasalların olmaması daha iyiymiş.. doğal el yapımı olanlara da katıyorlar yalnız bu kimyasalı. bence markaya değil muhteviyatına önem verin. önemli olan "saf" olması dedi aktara sorduğumda. saf + doğal sabun.
Tamam merakla bekleyecem yorumunu. Yağlandırmayı geciktirmesi bile beniğm için yeterli. Ben de markası için değil de markette o vardı diye aldım. Ama beğeniliyormuş müftüoğlu. En azından şampuanlardan doğal bu bile bir artı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?