Saç Kesim Şekilleri Yağlı ve Düz Saçlara Özel Mükemmel Çözüm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sağol canım .. bayadır kullanıyosun bu sabunu, 1 haftadır kepeklenme olması ilginç... tırmalar gibi de yapma bence tahriş olur saç derin. bi de bizim saçlar kolay sebum ürettiğinden, onları harekete geçririz. saç derisine fazla dokunmamaya çalış canım.

Belki daha önce olmuştur ama ben bir haftadır farkettim dokununca minik tepecikler var başımda ama çok değil orta bölümde. Ben zaten bir şeyi sık kullandım mı bir süre sonra kepeklenme yapıyor saçımda benim saçımda tuhaflık var galiba o yüzden sık sık değiştiriyorum. artık duruma göre eğer çoğalırsa çaresine bakıcam. temiz ama kepekli saçlar da istemem. :))

bu arada bugün üçüncü günüm ve saçlarım normalde ikinci günüm nasılsa öyle.. Nasıl bu saçla sokağa çıkıyor muşum. :))) Hadi inşallah sen de gör faydasını.

Son düzenleme:

evet elma sirkesi-su karışımıyla durula belki işe yarar. aynen ben de kepekli olduktan sonra o saçı neyleyim:)
saçını alıştırman çok güzel, 3 gün dayansa zaten ohh ne güzel mutlu olurum
aminnnn
yine haberleşiriz canım, başka biri pek yazmıyor buraya zaten:)
görüşmek üzere

ben de bi kaç kez denemeye karar verdim ama vazgeçtim. çünkü ben saçıma yaklaşık 1 senedir kına yakıyorum ve içine kına taşıda katıyorum siyah olması için. dolayısıyla saçımı çok kuruttu. saç kremiyle idare ediyorum. şampuan kullanmak istemiyorum ama sabun kullandığımda da keçe gibi oluyo. kurutmayan şampuan kullanmış kadar yumuşacık yapan bir sabun bilen varmı kızlar tabi aynı zmanda da doğal olacak. aaa bi de daha yeni farkettim saçımın bi kaç yerinde beyazlar var yeni farkettim acaba kınadan olabilir mi? bilgisi olan varsa lütfen paylaşın çok üzülüyorum daha 21 yaşındayım ve çoğalmasından korkuyorum

merhaba, anladığım kadarıyla sen kuru saçlardan yakınıyosun .. biz yağlı saçlılar olarak bilemeyiz ki bu sorunun cevabını malesefff..:26: sadece zeytinyağlı sabunun yumuşattığını söylüyorlar o kadar biliyorum canım

Senin saç tipin hakkında bir yorumda bulunamam. Bize en yabancı saç o. Ama bizden daha şanslısın senin bir ay yıkanmama şansın var. :))) Saçlarındaki beyazlara gelince genelde ırsi oluyor onlar ve zamanla artıyor canım. Benim bir tanıdığımda da var bir kaç tane çıkmaya başladı şimdi saçları beyazlarla dolu sürekli boyatıyor. Ve daha 18 yaşında. Sen bir doktora görün bazen tedavi edilebilir bir durum oluyormuş sanırım ya da en azından belki çoğalması önlenir. Pek kınadan olacağını zannetmem ama çok genç olduğun için saçlarını doğal bırakmaya bak. Zaten belli bir yaşa geldikten sonra mecbur boyayacaz.

Merhaba,

çok eski bir konuyu canlandırmış olucam kusura bakmayın.benimde saçlarım yağlı ve saçımı sadece 1 gün temiz kullanabiliyorum.ayrıca ince telli ve çok düz.dolayısla böyle geniş geniş bukleli perma yaptırmak istiyorum.sen bu işlemi yaptırdıktan sonra,saçlarının durumu ne oldu ?

ben boyamadan önce 3 kere perma yaptırdım ama saçları çok kötü yapıyor kurutuyor ama yıpratıyorda hem azcık uzamaya başlayınca tekrar yağlanıyor dipleri onun yerine saç dibini arındırıcı şampuanlardan kullan. ben Schwarzkopf bc bonacure saç dibi arındırıcı şampuan kullanıyorum.

kızlar sacları yagdan arındırmaya calısıyorsnz ama yaglı olmazsa canlı durmazkı saclar ve kolay uzamaz

merhaba bayanlar ben size birşey danışmak istiyorum,benimde saçlarım çabuk yağlanıyor ve hem yağlıyken hemde yıkadıktan sonra dökülmesi devam ediyor
bunu nasıl engelleyebilirim???
hem yağlanmasından hemde dökülmesinden bıktım valla
saçımı kestirmeyi ve başka bir renge boyatmayı düşündüm faydası olur mu acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…