Saç Kesim Şekilleri Yağlı ve Düz Saçlara Özel Mükemmel Çözüm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Evet bende de ilk gün çok güzel hacimli olup sonra sönüyor. Demek ki bu sabunda iş yok. Lavanta kullanmadım ama internette baktım biraz yağlanmaya bir faydası yok sanırım ama dökülmeyi önlüyormuş inşallah işe yarar. Ben her en kadar memnun kalmasam da bu sabunu kullanmaya devam edicem bir anda değiştirince çok kötü oluyor. Sonra da sadece zeytinyağından yapılan bir sabun almıştım onu kullanıcam belki o bir fayda eder. Paylaşırım burada. Senin yorumunu da bekleyecem.

aynen katılıyorum ama benim devam etmeme nedenim farklı, hem kuru temiz gibi görünüyo hem sert ama hem yapış yapış gibi oluyo nasıl bişeyse:), sende de olmuyomu saça dokununca öyle?. iyice duruluyorum ona rağmen böyle. bi sürü almıştım sabundan ziyan olmasın diye belki bi yıkamada sabun bi yıkamada şampuan kullanırım. bilmiyorum daha karar veremedim

Saçımın bir tutamını elimde aşağıya doğru çekince hafif bir plastik gibi, sanki oyuncak bebek saçıymış gibi geliyor ama yapış yapış olmadı kesinlikle. Aksine saçlarım çok da yumuşak oldu. Ama işte hacim dışında şampuandan bir farkı yok. Kullanmayacaksanız da ziyan olmasın diye vücudunuza kullanın bence. Ben de çok alsaydım vucüduma da kullanmak isterdim sonuçta doğal ürünler duş jellerinden daha çok faydası olacaktır. Bir de bir sabun bir şampuan kullanmak saçınızda kepeklenmeye neden olmasın sonra.

:) evet doğru söylüyosun.. canım bi de yağlı saç için; kayısı sabunu, killi sabun ve ardıç katranlı sabun karşıma çıktı araştırma yaparken. istersen yağlı saçtan muzdarip insanlar olarak bunları araştıralım biraz. tabi kullandığımız sabunu sürekli değiştirirsek saç kepeklenir o yüzden şimdilik teorik olarak araştıralım , soralım soruşturalım, ayrıca hemen değil ama uzun bi sürece yayarak da saçımızda kullanalım. bakalım doğru sonuca derdimizin çaresine ulaşabilecek miyiz.. mutlaka bi çaresi vardır inanıyorum:) haberleşelim..

Evet yapalım bunu. Ben hiçbir şeyin kesin çözüm olacağına inanmıyorum ama bir gün bile daha geç yağlansa yine biz kârdayız.

benimde saçlarım düz ve çabuk yağlanıyor en son keşfettiğim şampuan ile yağlanma süresini geciktirmeyi başardım kızlar belki bilenler vardır ama bilmeyenler için yazayım burayada. Elseve yağlanma karşıtı , ben saç kremi ile beraber kullanıyorum

senin adına çok sevindim canım .cahil cahil bi kaç soru sorucam sana kusura bakma:)) çünkü duyduklarıma inanamadım ama çok sevindim. senin saç tipin hep mi yağlıydı yoksa böyle geçici bi dönem miydi? (çünkü ben bildim bileli hep yağlı da bugüne kadar işe yarayan bi şampuan bulamadım) ikinci soru da neden saç kremi de kullanıyosun saçları sönük gösteriyo bi de yağlı saçlara pek iyi gelmediğini biliyorum? teşekkürler şimdiden

senin adına çok sevindim canım .cahil cahil bi kaç soru sorucam sana kusura bakma:)) çünkü duyduklarıma inanamadım ama çok sevindim. senin saç tipin hep mi yağlıydı yoksa böyle geçici bi dönem miydi? (çünkü ben bildim bileli hep yağlı da bugüne kadar işe yarayan bi şampuan bulamadım) ikinci soru da neden saç kremi de kullanıyosun saçları sönük gösteriyo bi de yağlı saçlara pek iyi gelmediğini biliyorum? bi de saçların kaç gün temiz görünüyo ? teşekkürler şimdiden...

hep yağlıydı canım ömrüm boyunca , hergün yıkamak zorunda kalıyordum kışlarıda çok zor oluyor mesela , bu benim çok işime yaradı , kremi kullanıyorum çünkü gölge attırdım biraz sertleşiyor saçlar yıkanınca yumuşuyor sanki dahada iyi koruyor gibi geldi bana memnunum bu ikisinden

Son düzenleme:

acaba saçını boyatınca mı kurudu saçın. yoksa tek nedeni yeni şampuanın mı? nedense mucize gibi geliyo inanamıyorum:)

benim de saçım düz ve çok yağlı. 19 yaşımdan beri yaz kış demeden hergün şampuanlıyordum ta ki bu seneye kadar "bu arada yaş 30 u geçti " bu sene hiç bir ümit bağlamadan suna dumankayanın elma sirkesi maskesini haftada bir yapmaya başladım. 2. haftadan etkisini gördüm. artık saçımı gün aşırı yıkıyorum. bunun olduğuna inanamıyorum. her pazar yapıyorum. maskenin içindekiler:
1 bardak su
1 kahve fincanı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı kekik suyu (aktarda satılıyor)
1 çay kaşığı tuz
saç diplerine sürüp masaj yapıyorsun ılık nemli bir havlu sarıp yaklaşık 2 saat bekliyorsunuz. sonra yağlı saçlara uygun bir şampuanla yıkıyorsunuz.
bu arada sirke kokusu kalmıyor ama çok hafifte olsa kekik kokusu kalıyor.

canım her gün yıkamak da yağlandırır yani bir kaosun içine girmişsin istemeden. ama çözümü bulmuşsun senin adına sevindim. ben de hep gün aşırı yıkarım ama yine de bu bile yetersiz. belki doğru şampuanı bulamamışsındır. hangisiyle yıkıyordun ki?

Perma işlemi saç dökülmesini artırmaz mı? Bir de saçı koyu renge boyalı olan biri yaptırsa, saç rengini açabilir diye duymuştum sanırım...

mesajı yazdığım dönemde elseve çabuk yağlanan saçlar için olan şampuanı kullanıyordum. yaklaşık 2 sene kullandım. bir haftadır ise tresan ısırgan otlu yağlı saçlar için olan şampuanı kullanıyorum. bir ara nude hacimlendirici şampuan kullandım sülfatsız diye. iki hafta falan kullandım. fakat saçıma hiç iyi gelmedi. çok sönükleşti ve daha yağlı bir görünüme neden oldu.
ayrıca haklısın hergün yıkamak saçın çok daha çabuk yağlanmasına neden oluyor. fakat bu bahsettiğim saç maskesi öncesi gün aşırı yıkamaya başlamıştım fakat saçım yıkadığımın ikinci günü yağ içinde kalıyordu ve kuru şampuan kullanmak zorunda kalıyordum. bir - iki hafta böyle devam ettim. maskeden sonra ise kuru şampuana ihtiyacım kalmadı. keşke yıllar önce bu maskeyi keşfetseydim. kar kış demeden hergün saç yıkadım. benim için bir mucize :)

canım senin yazdığın bu maske tarifini ben 1 aydır falan kullanıyorum herhalde 4 kez falan oldu yapalı. bende hiç bi işe yaramıyo gene 2. gün yağlanıyo sen tam olarak nasıl yapıyosun bu tarifi? ben tam olarak yazdığın gibi yaptım ama etki etmedi bende..

Merhaba ben geldim. Burada yazdığım günden beri aynı sabunu kullanıyorum ve sabun bitti ben de görüşlerimi yazayım şimdi. İlk başlarda saçlara güzel bir hacim verdiği halde yağlanma sorununa bir etkisi yoktu buraya da yazmıştım zaten. Ama ben ne olursa olsun şampuandan iyidir diye kullanmaya devam ettim ama uzun bir süre sonra saçlarım gerçekten dengelendi. Ben yine gün aşırı yıkıyorum ama iki gün de temiz kullanıyorum. İstesem 3 güne de çıkarabilirim ama her gün temiz saçlı olmak öyle çok hoşuma gitti ki büyük zevkle yıkıyorum saçımı. Ben çok memnun kaldım canım kullan sen de bence. Bir şey kaybetmezsin ucuz da zaten. Ama dediğim gibi ilk başta bir etkisi yok zamanla faydasını görmeye başlıyorsun. Tabi her saça aynı gelecek diye bir kural da yok. O yüzden belki sende etkili olmayabilir. Şansını dene ve sabırlı ol düzenli bir şekilde ve sadece onu kullan hiç başka şampuan falan kullanma. Sabunun adı da mürfüoğlunun defneli zeytinyağlı sabunu. Kocaman bir şey zaten daha yeni bitti. Fiyatı 5 lira bile değildi.

Şimdi bu bittiği için bir zeytinyağlı sabun daha var elimde onu kullanıcam ama kesinlikle buna geri dönüş yapıcam. Hayal gibi geliyor vallahi hala inanamıyorum eski yağlı saçlı günlerim mazide kaldı. Çok mutluyum. :) Böyle söyleyenlere hiç inanmazdım ama şimdi ben söylüyorum. Ha tabi ikinci gün ilk günkü gibi ahenkle dans etmiyorlar ama kirli de değilller.

canım tekrar dönüş yaparak beni ne kadar memnun ettin anlatamam senin adına çok sevindim çareni bulmuşsun
ben de zeytinyağlı defne sabunundan fayda görmeyince burada bir arkadaşın söylediği elseve yağlanma karşıtı şampuan kullanmaya başladım ama o da işe yaramadı. diğer şampuanlardan farkı yok..
Ben hala faydayı doğal sabunlarda bulacağıma inanıyorum senin de dediğin gibi.. hatırlıyorsan ben defne sabunu getirtmiştim hem de hataydan en safından ve doğalından olduğunu sanıyorum. bi süre kullandım keçe gibi oldu saçlarım . tabi yıllardır alışmış şampuana saçları değiştirmek çok zor. yine de o yüzden sabunu bıraktım. evde de 4-5 tane var ziyan olmasın tekrar o sabunlarıma mı dönüş yapsam yoksa senin aldığın müftüoğlunu mu gidip alsam acaba şimdi.. saçın yumuşak oluyor mu peki.?. ellerini saçlarına geçirince karmakarışık oluyor mu? sabunla yıkadığım zaman benim öyle oluyordu. ve 2. gün tekrar yağlanıyordu dediğim gibi. saçlarına bu sabun dışında ek olarak bi bakım yaptın mı bir de?

Bence bir de benim sabunu al belki onun faydası olur. Zaten sabun konusunda iyi bir markaymış. Tabi ilk günden faydaası olmaz. ilk bi 15-20 yıkamada ancak etkili olur diye sanıyorum. Saçlarım aslında yumuşak ama tabi biraz iç içe giriyorlar ama bu dışardan belli olmuyor ben dokununca parmaklarım arasında kalıyor biraz bu biraz da benim saçımla alakalı hep karışırlar. dediğim gibi hacimli duruyor ve de kuruturken dikkat etmek gerek ucları dışa doğru kurursa o şekilde kalıyor. :) Saçlarını kıvırcık yaparsan yıkamadığın sürece bozulmuyor ki benim saçlarım yaptığım an hemen bozulurdu. Dediğim gibi ben yine dün aşırı yıkıyorum ama iki gün de temiz kullanıyorum. bunu istesem üç gün de yapabilirdim ama uğraşmadım nedense bir keresinde evdeydim dört gün saçımı yıkamadım ve yıkadıktan sonra üç gün tertemiz kullandım. İşte bende faydaları böyle umarım sen de memnun kalırsın. İlk başta başının aşırır derecede kaşındığını da söyleyeyim zaten sen de biliyorsundur bunu. Bir de benim saçlarım kısa seninde kısaysa daha iyi olur uzunsa karışma daha çok olabilir. Bir de iyi durulayamayabilirsin bu da saçlarını keçe gibi yağar aslında. Bol bol durula. Bunlar şampuan gibi şıp diye saçtan akıp gitmiyor.

evet o zaman bir de senin sabunu deneyeyim. herhalde marketlerde aktarlarda vardır. sen nerden almıştın canım?
sabredip devam etmek gerekiyor demek ki . inşallah darısı başıma bakalım:)
benim saçlar uzun . sabunla yıkadığımda kaşınıyodu ve kepek gibi kabuklanma olmuştu saçların dibinde. halbuki iyi duruluyordum. demek ki daha daha iyi durulamak gerek:)

Bir süredir hafif kepek gibi kabuklanmalar bende de var aslında. bir haftadır falan farkettim bunu rahatsız ediyor. Ama galiba ben çok iyi yıkayamıyorum saç derime bastırmıyorum saçlarımı köpükleyip kuruluyorum ondan olabilir diye düşündüm. Şimdi saç derimi, tırmalar gibi yıkayacam bakalım belki böyle giderler.
Migrostan aldım ben. internette de hepsiburada da vardı. Kutusunun da resmini yollayayım görünce hemen tanırsın. Faydasını görürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…